zeer goed geen opmerkingen
Zo zien we ze graag Dirk, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Uitstekende kwaliteit vlees voor een eerlijke prijs. Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Gewoon niets op aan te merken, het is exact wat je wilt.
Dank voor je mooie review Patrick, daar doen we het voor. We hopen dat alles gesmaakt heeft en dat je nog lang tevreden met ons mag blijven. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ribben waren lang en zat weinig vlees tussen.. vlees wat boven op lag zat vol zwoerd en peesjes.. Na vermelding werd mijn klacht gelijk professioneel behandeld! Top service!
Beste Robby, Vervelend om te horen dat het product niet helemaal naar wens is geweest. We maken het graag goed met je en mijn collega zal contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Altijd goede producten en lekker
Dat zijn nog eens reviews Frank, goed om te lezen dat je al lange tijd tevreden met ons bent. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Uitstekende kwaliteit en snelle levering.
Zo zien we ze graag Mark, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
In één woord: heerlijk.
Beste Robert, Bedankt voor je review en goed te lezen dat alles heeft gesmaakt. Mogelijk is er een vertraging geweest bij Trunkers maar dan had je daar bericht van moeten krijgen. Een andere oorzaak kan zijn dat het levermoment al vol was en automatisch het eerstvolgende moment geselecteerd stond in de winkelwagen. Ik ga het in ieder geval doorgeven. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De eerste keer besteld bij B&S. In verband met drukt kwam de bestelling een dag later. Enkele producten waren al ver ontdooid, nu ben ik vroeger slager geweest en weet dus dat je enkele producten best nog in kunt vriezen als ze een eindje ontdooid zijn, dat is niet het probleem maar, aangezien de bestelling een dag later kwam dan in eerste instantie de bedoeling was, vraag ik mij het volgende af. Mijn bestelling is wel op de afgesproken dag onderweg geweest, zal ongetwijfeld ook al, gezien de afstand, gedeeltelijk licht ontdooid zijn geweest. Is het daarna weer ingevroren, vervolgens op weg gegaan, weer licht ontdooid bij mij aangekomen? Verder alles naar wens, prima service, mooi assortiment, goed verpakt en makkelijk met bestellen. Ik ga zeker nog vaker bestellen.
Beste Hans, Bedankt voor je review. Vervelend dat het niet goed is gegaan. We maken het graag goed met je. Mijn collega zal hiervoor contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooie website die zich makkelijk laat bedienen. Op vragen via e-mail wordt snel gereageerd. Levering was goed te volgen en de verpakking was perfect geregeld met vries elementen . Top
Dat lezen we graag JPBVW, goed om te zien dat je tevreden bent me de site en onze service. We hopen dat alles gesmaakt heeft, dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima kwaliteit. Net verpakt en gekoeld geleverd
Dank voor je mooie review Esther, fijn dat de kwaliteit van ons vlees en de verpakkingswijze je bevallen is. Graag gedaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
mooi en goede kwaliteit vlees.
Beste Sergio, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de producten als goed ervaart. Vervelend dat de zalm al een beetje was ontdooid. Mijn collega neemt contact met je op om dit goed te maken. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed stukje vlees voor een goede prijs en met service die top is.
Dat lezen we graag Paul, dank voor je mooie review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van ons vlees en onze service. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer goede ervaring na eerste bestelling dus ga zeker vaker bestellen
Dank voor je mooie review en je feedback Mark, we nemen het mee. Van harte welkom voor de tweede keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super goeie service, netjes afgeleverd en heerlijk vlees
Zo zien we ze graag Erik, dank voor je mooie review. Fijn dat je de service en de kwaliteit van ons vlees als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Op zich goed, ik vind alleen de houdbaarheidsdatum vreemd
Beste Peter, Bedankt voor je review. Mijn collega neemt contact met je op over de houdbaarheidsdatum. Onze producten bevatten zowel een slacht als ten minste houdbaar tot datum. Ik ga ervan uit dat we alles kunnen toelichten. Indien er iets niet in orde blijkt te zijn zorgen we uiteraard voor een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwaliteit is gped. Maar zeer slechte bezorging [ trunks] Op 30 juni jl hebben ze het adres niet kunnen vinden 2 dagen achter elkaar. En bij laaste bestelling werd het in de lift van het appartenmenten complex gezet zonder er ietsover mede te delen. Trunk snel mee stoppen
Beste Frans, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat het niet goed is gegaan bij aflevering. Dit is uiteraard niet hoe het hoort en we zullen dit bespreken met Trunkers. We maken het graag goed met je en mijn collega gaat hiervoor contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super kwaliteits vlees, zeker dat ik hier vaker ga bestellen. Zo goed verpakt, en snel bezorgd, dat alles nog helemaal bevroren was!! Zeker een aanrader!!
Dank voor je mooie review Inge, fijn dat je zo tevreden bent met ons en de kwaliteit van onze producten. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vorige week woensdag besteld. Gister pas binnen gekregen .. Is het wel al die tijd bevroren geweest..?? En wat is de reden van de vertraging ? - komt dit vaker voor
Beste Sandra, Bedankt voor je review. Vervelend dat dit zo is gelopen. Uiteraard is dit niet de bedoeling en we zullen deze situatie bespreken met Trunkers. We maken het graag goed met je en mijn collega zal hiervoor contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Björn, zo zien we ze graag. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Perfect verzorgd verpakt. Snel in huis, heerlijk vlees en precies naar verwachting. Ga zeker vaker bestellen.
Daar doen we het voor Frits, dank voor je mooie review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met verpakkingswijze, levering en niet op de laatste plaats de kwaliteit van onze producten. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Duidelijke site, goede kwaliteit, snelle levering.
Dat lezen we graag Wim, fijn dat je de site als duidelijk ervaart en de kwaliteit van onze producten en levering als goed en prettig. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit en levering.
Dank voor je mooie review Peter, goed om te lezen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de levering. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zie boven
Dat lezen we graag Piet, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je mooie review Trijntje, graag gedaan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
ontvangst en manier van verpakken is perfect. Producten zijn zeer goed.
Dat lezen we graag Johan, dank voor je mooie review. Fijn dat onze producten en de verpakkingswijze je zo bevallen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Een snelle top levering van top producten
Zo zien we ze graag Stan, fijn dat je zo tevreden bent met onze producten en de snelle levering. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM