Ik heb aan de transporteur 2 keer aangegeven dat wij op de het desbetreffende adres tot 17.00 uur aanwezig zijn. Maar komen toch na 17.00 uur! Komt vast een keer goed…
Dank voor je mooie review en je feedback aangaande Trunkrs Piet, we nemen het mee. Goed daarbij om te zien dat je wel tevreden bent met ons en de kwaliteit van onze producten. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik bestel al jaren vlees bij Beef&Steak. De kwaliteit die van alle producten vind ik altijd uitstekend. Bestellen gaat snel en makkelijk, de levering is ook altijd vlot en prima. Het is altijd netjes en goed verpakt met koel elementen en in een koeltas. Soms wel een nadeel (persoonlijk) dat het wel eens laat in de avond bezorgd kan worden. Ben dus altijd nog erg tevreden met de producten en service van Beef&Steak.
Dank voor je mooie en uitgebreide review Niels, goed om te lezen dat je al jaren blij bent met ons en onze producten. Dank daarbij voor je feedback, we nemen het mee. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed om te lezen Evert, fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelle levering. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Makkelijk bestellen,en goed verzorgd geleverd.
Dank voor je mooie review Fam., fijn dat je de bestellingswijze en levering als prettig hebt ervaren. We hopen dat alles heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De levering was zoals afgesproken en de verpakking in de koeltas is helemaal super, de babyback ribs waren Supermals en van goede kwaliteit. Zal hier zeker meer gaan bestellen.
Dat lezen we graag Rene, dank voor je mooie review. Goed daarbij om te lezen dat de babyback ribs je bevallen zijn, graag gedaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bezorging wordt uitgevoerd door Trunkrs. Dat betekent levering om om 22:30u 's avonds. Ik vind dat om diverse redenen knap irritant, maar daarover heb ik al gemaild.
Dag Ivo, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat Trunkers te laat is gearriveerd. We zullen de feedback met hen bespreken. Mijn collega zal contact met je opnemen om het goed te maken. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
We bestelden 4 Livar spare ribs van ca. 900 g. In de verpakking waren die allemaal netjes net over de 900g. We bestelden 2 Livar spare ribs van 1000 g en die waren eigenlijk hetzelfde. Net over de 900 g. Volgende keer beter gewoon 6 dezelfde 900g bestellen.
Beste Sander, Vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan. Ik heb de feedback intern gedeeld. Mijn collega neemt contact met je op om het goed te maken. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Lekker vlees snel geleverd
Dank voor je mooie review Marco, fijn dat de levering weer accuraat is gegaan. Graag gedaan en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooie keuze aan diverse vleessoorten. Top kwaliteit. Vlotte levering door attente koerier. Tijdstip van aflevering wordt duidelijk aangegeven.
Dank voor je mooie review Rob, zo zien we ze graag. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De levering….gewoon dezelfde dag. Vlees was perfect ingepakt, gekoeld in kwaliteits tas. Ge-wel-dig!! De procureur was prachtige kwaliteit, geen dikke stukken vet en mooi gesneden. Na 10,5u op de bbq was de pulled pork zo geweldig dat er niets overbleef. Volgende vlees……weer beef en steak
Dit zijn nog eens reviews, dank je wel HCJ. Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent met de levering en de kwaliteit van ons vlees. Van harte welkom voor de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
super verpakt, super snel geleverd en super kwaliteit. Prijs kwaliteit verhouding is top
Dat lezen we graag Iwan, fijn dat je zo tevreden bent met ons en onze producten. Dank voor je mooie review en we hopen dat alles gemaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Texan transplant here. Took me a while to find this place online. Great choice of some American meat options when you have a craving. Highly recommend
Thank you for your review Kevin, we're glad to read you're enthusiastic about us and our products. Our pleasure. Kind regards, Team BEEF&STEAK
mooi producten wat altijd netjes gekoeld/verpakt afgeleverd wordt
Goed om te lezen Rene, fijn dat je tevreden bent met onze producten en de levering. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
gewoon weg prima bestellingen , bezorgen alles ok
Dat lezen we graag Ria, fijn dat je tevreden bent met de levering en onze producten. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn digitaal talent laat nog te wensen over.
Dank voor je review Wiel, fijn dat we het alsnog hebben kunnen regelen. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
top qualiteit
Dank voor je mooie review Irene, daar doen we het voor. Fijn dat onze producten je bevallen zijn. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Je krijgt waar je om vraagt. Prima vlees. Goede bezorging. Kortom super.
Dat lezen we graag L, dank voor je mooie review. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Producten voldoen precies aan de beschrijving. Je krijgt wat je verwacht. Ook de verpakking is altijd heel netjes verzorgd.
Dank voor je mooie review Erwin, zo zien we ze graag. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de producten en de verpakkingswijze eveneens. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super snel geleverd in geweldige verpakking, met extra koeltas. Vlees van zeer goede kwaliteit. Kan ze zeer aanbevelen. Ga zo door !
Goed om te lezen Edwin, fijn dat je tevreden bent met de levering, verpakkingswijze en niet op de laatste plaats de kwaliteit van ons vlees. Dank daarbij voor je aanbeveling en je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heb 3 rubstrooiers besteld. Prima communicatie en vlotte levering. Ze werken ook echt goed, je kunt mooi gedoseerd de rub aanbrengen. Het zou nog mooier zijn als er een dekseltje zonder gaatjes ( om af te sluiten ) bij zou zitten.
Dank voor je mooie review Martien, goed om te lezen dat de rubstrooiers je bevallen. Dank daarbij voor je feedback, we nemen het mee. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
gewoon perfect
Dat lezen we graag Monica, dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed verpakt met vernieuwde koelpacks in de koeltassen. Er was een tas gescheurd wat tijdens transport gebeurd moet zijn. Maar dat deert niet door dat de al gehele doos goed is verpakt met isolatiematten. De producten waren weer mooi en goed zoals gewend. Je weet waar het vandaan komt.
Dank voor je mooie review Marvin, gelukkig dat de verpakking alsnog heel is gebleven. Dank daarbij voor je feedback, we nemen het mee. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Super goed vlees en de levereing is ook super geregeld .
Dank voor je mooie review en je feedback Erwin, we nemen het mee. Fijn daarbij om te lezen dat je weer tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de levering. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Dank voor je review Wouter, fijn dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Kwaliteit en keuzemogelijkheden van het vlees zijn uitstekend, de levering via Trunkrs gaat goed (nauwkeurig volgen van levering en bezorgingstijd). Ik heb de Bommelse Blonde Bavetterollade besteld en op de bbq bereidt op 110 graden met een kerntemperatuur van 52 graden. De smaak van de rollade is goed, naar mijn mening was de rollade wel wat aan de zoute kant. Ik bestel volgende keer weer.
Dank voor je mooie review T., fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en ons assortiment. Goed om te lezen daarbij dat je hebt genoten van de bavetterollade, van harte welkom voor de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM