Van het gemak van bestellen tot aan de kwaliteit van de eindproducten waren in één woord fantastisch. Eerste bestellen, maar zeker niet de laatste.
Van harte welkom Dave, fijn dat je eerste ervaring met ons en onze producten zo goed is. Dank voor je mooie review en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede producten.
Dat lezen we graag Tineke, dank voor je mooie review. We hopen dat je ervan genoten hebt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestelling was niet helemaal compleet. Ben keurig op tijd ingelicht en er is een alternatief en oplossing aangeboden.
Fijn dat we het samen snel op hebben kunnen lossen A., we hopen dat alles gesmaakt heeft. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Heb een mooi stuk procureur besteld en de zelfde avond werd het al geleverd.
Dat is goed om te lezen Tonny, fijn dat de levering weer accuraat is gegaan. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering van mooie producten
Goed om te lezen Alex, fijn dat de levering weer vlot is gegaan. We hopen dat je ervan genoten hebt. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Pakket prima afgeleverd, top kwaliteit vleesetende
Dank voor je mooie review Tommy, fijn dat de levering weer in orde was. We hopen dat alles heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestelling en levering prima, helemaal niets mis mee. Bij de laatste bestelling vond ik de kwaliteit van het vlees wat minder, daar heb ik ook een mail over gestuurd. (op moment van schrijven nog niets over terug gehoord) Alle voorgaande (vlees) bestellingen zijn prima in orde!!
Beste Michael, Bedankt voor je review. Jammer dat het ene stukje niet helemaal in de smaak is gevallen. Mijn collega neemt contact met je op. We maken het graag goed met je. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Voor nu de 1e keer zeer goed.
Dank voor je review en je feedback Daan, we nemen het mee. We hopen dat alles heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bestel hier regelmatig en kwaliteit is altijd goed. Afgelopen week weer een order geleverd gekregen. Helaas door de extreme buitentemperaturen waren er toch twee hamburgers ontdooit? Deze kon ik niet meer in de vriezer gooien en heb ik voor het weekend bij de lokale slager er twee bij gehaald. Er zaten nu ook andere soort koelblokjes in? Voor de rest niets meer dan Lof.
Dag Dennis, Vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is gegaan. Mijn collega neemt contact met je op om je een oplossing aan te bieden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede prijs kwaliteitsverhouding van het vlees. Echter bij een foutieve levering was de klantenservice niet heel behulpzaam en bovenal niet erg verantwoordelijk. Update: contact gehad met de klantenservice en nu netjes verantwoordelijkheid genomen door beef en steak. Hier ga ik dus nog veel vaker bestellen.
Dag Rick, Vervelend om te horen dat het niet helemaal goed is opgepakt. Mijn collega neemt contact je op om het verder te bespreken. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Original review
Prima stuk kwaliteits vlees (boston butt) voor op de barbecue. Wordt elke werkdag bezorgd. Over de levering wordt goed gecommuniceerd. Prijs kwaliteits verhouding is goed. Dus een aanrader.
Dank voor je mooie review Arie, dat lezen we graag. Fijn daarbij dat je tevreden bent met onder andere onze boston butt, graag gedaan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering en een top stuk vlees. Ook de manier waarop het verpakt is is top!
Dat lezen we graag Berend, dank voor je mooie review. Fijn dat de levering weer accuraat was en dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit van de producten en snelle bezorgservice.
Dank voor je mooie review en je feedback G.B.G., we nemen het mee. Goed daarbij ook om te lezen dat de kwaliteit van de producten je bevallen is en de bezorgservice eveneens. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mooi vlees, keurig geleverd. Smaaktest voorlopig nog niet kunnen doen
Fijn dat de bezorging je bevallen is Frederik, we hopen dat alles zal smaken. Dank voor je mooie review en geniet ervan. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Netjes geleverd, goed vlees!
Dat is goed om te lezen Ilona, we hopen dat alles gesmaakt heeft. Dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goed vlees en goed bezorgd.
Dank voor je review Els, dat lezen we graag. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het is veel plastic, nog steeds. Maar voor de kwaliteit is het fantastisch. En ze doen er alles aan om het goed te compenseren.
Dank voor je review Noah, goed om te lezen dat je tevreden bent met onze producten en fijn dat onze effort hierbij gezien wordt. We hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Was weer heerlijk
Goed om te lezen Astrid, dank voor je mooie review. We hopen dat alles heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ze vertellen dat ze met goede zorgen alles perfect willen doen. REALITEIT geen vlees ging fout met verzenden. Geen sorry Geen alternatief Geen antwoord op me vragen Hele hoop moeite voor een teleurgestelde BBQ-dag DANKZIJ HUN!
Beste Joey, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan. Mijn collega neemt contact met je op om je een oplossing aan te bieden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn eerste ervaring met vlees online bestellen was gelijk de juiste bij Beef&Steak. Goed gekoeld en netjes geleverd. Na 2 dagen grillen en bereiden van het gisteren dan ook tijd om het aan mijn familie (gasten) te geven. En zeker de buikspek kosten bijna een aantal vingers omdat het zo lekker was. Dus ik zal zeker in de toekomst een beroep op jullie blijven doen.
Dit zijn nog eens reviews Peter, goed om te lezen dat je eerste ervaring met online bestellen meteen de juiste was bij ons. Leuk om te lezen ook dat het met de familie een succes was. Van harte welkom . Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Ik heb voor het eerst vlees besteld bij Bee&Steak. Bestellen ging zeer eenvoudig. Maakte zelf een foutje met leverdatum en dat werd direct netjes omgezet. Levering ook netjes op tijd en mooi verpakt in koeltas met elementen. Hier ga ik zeker mijn vlees bestellen.
Dank voor je mooie review Arie, van harte welkom. Fijn dat alles de eerste keer bevallen is, we hopen dat alles gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
De levering was snel, het vlees heerlijk en we kregen er een mooie koeltas bij. Aanrader!
Graag gedaan en dank voor je mooie review Barry, fijn dat je tevreden bent met de service en onze producten. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Fantastisch vlees, heel veel keuze. Super service. In de ochtend besteld, in de avond binnen. Verpakking is heel goed. Kan niet beter. Top!
Dat lezen we graag Vincent, dank voor je mooie review en graag gedaan. We hopen dat alles heeft gesmaakt. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn eerste keer bij B&S. Had o.a. een USA brisket en Boston butt besteld. Ik moet zeggen dat de brisket abormaal veel vet had. Van de ca. 2,7KG heb ik 1,1KG aan vet moeten wegsnijden. Wat er over was was een vrij dun lap vlees wat haast niet te injecteren was. De Boston butt idem dito. Ook erg veel vet, maar niet meer dan normaal. Wat wel een dikke onvoldoende krijgt is de manier waarop dit stuk vlees is gesneden; het stuk waar bot zit zat enkel vast aan de rest d.m.v. een dun stukje vlies en vet. Dit is gedurende het roken helemaal los gekomen waardoor het vlees een beetje aangebrand en droog was. Erg jammer. Spareribs nog niet gemaakt.
Snelle levering maar helaas was het cosmos pakket (aanbieding) niet compleet Toen ik de bestelling plaatste was het pakket 70€ en op de foto stond een rub shaker op de foto Een dag later was het palket aangepast op de site voor 80€ Ik heb contact gehad met het bedrijf die gaf me gelijk dat het erg raar is hij gaf aan dat ik geluk heb en dat ik er niet voor bepaald heb Ik blijf het raar vinden dat je niet krijgt wat op de site aangegeven word Aanbieding is aanbieding en dien je het hele pakket te ontvangen Hij heeft het bestelnummer opgeschreven en zo er op terug komen Maar tot op heden nog niks gehoord
Dag Ruud, Bedankt voor je review. Mijn collega neemt contact met je op om je een oplossing aan te bieden. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
23 Hertog van Beijerenstraat
Ter aar 2461 EM