Goede kwaliteit levering netjes in orde en op tijd
Dag Ralph, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
ruime keus en prachtige kwaliteit van vlees. ik ben erg tevreden wat ik hier bestel ziet er altijd keurig uit. en wordt altijd netjes op tijd geleverd en gekoeld
Bedankt voor de geweldige review, Rene. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Niet per se goedkoop maar smaak telt en daar valt weinig op af te dingen.
Dag Peter, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top producten en goede levering
Dag Janne, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Zeer goed bedrijf
Bedankt voor de geweldige review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Prima service en goede kwaliteit producten
Bedankt voor de mooie review. Alle producten die op de website zichtbaar zijn, zijn op voorraad. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede communicatie,snelle levering.
Dag Fred, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Voor de eerste keer besteld en alles was naar wens.
Beste Els, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Beste Dorien, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Bovenal goed vlees maar ook snel bezorgd. Voor mij de plek waar ik verse ongekookte spareribs bestel
Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Snelle levering goede produchten en zeer toe gewijd bij vragen word het rap en goed uitgelegd
Dag Rinze, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Mijn vrouw en ik komen uit Zuid-Afrika, een vleesliefhebbend land. Na onze verhuizing naar Nederland vonden we het moeilijk om de aankoop van rood vlees te rechtvaardigen, omdat we gewend zijn dat vlees goedkoper is. We stuitten op Beef & Steak toen we vleesleveranciers onderzochten en besloten het eens te proberen. We werden niet teleurgesteld! In sommige gevallen was de prijs per kilo lager dan bij de plaatselijke slager en de kwaliteit en service zijn uitstekend.
Bedankt voor de geweldige review, Erik. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
'S ochtends besteld zelfde dag in huis
Dag Frans, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Levering en kwaliteit echt geweldig.
Beste Edwin, Bedankt voor de mooie review, Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Service en goede producten
Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
prijs , kwaliteit is prima en netjes gekoeld geleverd
Dag Rene, Bedankt voor de mooie score. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Het was weer heerlijk, lekker low en slow met als resultaat een zeer mals stuk vlees.
Dag Marjo, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Vlees op tijd ontvangen en keurig gekoeld afgeleverd.
Bedankt voor de mooie review, Rudolf. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
kabeljauw was van nov 2023 viel ons op. houdbaar tot nov 2024. vonden we wel oud. Vlees was van maart 2024 dit jaar volgens mij. Was wel lekker maar het idee dat het oud is viel ons wel op. Zet ons aan het twijfelen
Dag Patrick, Bedankt voor je review. Vervelend dat je het zo hebt ervaren. Ik heb overleg gehad met onze vis specialist. Diepgevroren vis is lange termijn houdbaar zoals de THT datum op de verpakking laat zien. Na ontdooien is de vis nog 5-7 dagen houdbaar indien goed gekoeld. De vis is dus zonder zorgen te eten. De datum van verwerking kan soms enkele maanden zijn. Binnen de keten zijn er diverse momenten waarop de vis soms even in het vrieshuis staat. We proberen deze periode zo kort mogelijk te houden maar zijn afhankelijk van diverse markt factoren. Zoals aangegeven is het product van uitstekende kwaliteit. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Helemaal tevreden
Bedankt voor de mooie review, Dave. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Top kwaliteit vlees! Zeker aan te raden.
Bedankt voor de geweldige review, Vincent. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
ervaring met vervoerder slecht. verkeerde info op track en trace. niet bereikbaar via telefoon. waardeloze chatbot. medewerker laat heel erg lang op zich wachten. uiteindelijk steeds melden: morgen nieuw aflevermoment, maar dat leverde niets op. beef en steak reageren wel. product bij vervoerder zoek geraakt... uiteindelijk geannuleerd. beef en steak hebben creditnota gestuurd. dus ik ga het nog eens proberen. aanvulling: beef en steak hebben een tegoedbon aangeboden. hopelijk kunnen ze ook invloed uitoefenen op hun vervoerder.
Beste Henk, Bedankt voor de review. Wat vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Originele beoordeling
ervaring met vervoerder slecht. verkeerde info op track en trace. niet bereikbaar via telefoon. waardeloze chatbot. medewerker laat heel erg lang op zich wachten. uiteindelijk steeds melden: morgen nieuw aflevermoment, maar dat leverde niets op. beef en steak reageren wel. product bij vervoerder zoek geraakt... uiteindelijk geannuleerd. beef en steak hebben creditnota gestuurd. bij "aanbevelen" hierna, kan ik geenonderscheid maken tussen beef en steak en de vervoerder: vervoerder niet aanbevelen.. beef en steak artikelen moet ik dus nog eens proeven.
Geweldige grain fed Uruguay Picanha besteld die de volgende dag werd geleverd. Goed verpakt en nog volledig bevroren.
Dag Carel, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Goede kwaliteit vlees en zeer snelle en gekoelde bezorging.
Dag Marc, Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Krijg om 17:50uur een mail dat de bezorging een dag is uitgesteld tot morgenavond. Ik moet morgenmiddag mn spareribs gaan voorbereiden. Heb een hoop gasten. En natuurlijk niemand meer bereikbaar. Niet bij Trunkrs(de bezorgdienst) en ook niet bij B&S. Heb een mail gestuurd naar Trunkrs en krijg als antwoord dat ik binnen 48 uur een reactie mag verwachten. Wat een giller. Heel jammer dit. Maar gelukkig zijn er meer internet slagers. Beste B&S, ik wens jullie veel succes en hoop dat dit niet vaak voorkomt want dat is de doodsteek voor jullie handel. Beste groet, Freek. Was al jaren vaste klant maar nu…… twijfel.
Beste Freek, Bedankt voor de review. Vervelend dat het zo is gelopen. Mijn collega gaat contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Team BEEF&STEAK
Hertog van Beijerenstraat 23
2461 EM Ter aar
"Beef&Steak is de grootste online slagerij van Nederland met een breed assortiment vleesproducten en aanverwante (barbecue)producten van de beste kwaliteit".