Ik wil de mensen achter deze webwinkel ontzettend bedanken! Ten eerste voor een top aankoop van het mini radiootje wat een top geluid geeft! Ten tweede vanwege dat zij de klungelige werkwijze van DHL hebben rechtgezet!! DHL heeft verzaakt in de levering van dit top radiootje. Ik kan iedereen deze webwinkel aanraden om bij deze webwinkel een bestelling te plaatsen, want zij zetten de klant op nummer 1. Voor mij is Radiowinkel webwinkel van het het jaar! Dank jullie wel voor vertrouwen dat het pakketje niet bij mijn buren is afgeleverd. En zeker niet bij mij. Nogmaals dank!! Groet, Karensa
De bestelling heb ik snel ontvangen. Daarna nog een paar vragen gesteld die snel werden beantwoord. Ten slotte nog een klein onderdeel als nazending ontvangen.
Prima levering top radio
snelle antwoorden snelle verzending, dus top
De TechniSat Viola 200 heeft een goed geluid voor een kleine draagbare radio en is makkelijk te bedienen. Een degelijk product.
Gewild Artikel niet op voorraad maar alsnog perfecte levering op later moment, daarnaast overzichtelijke website
Mijn vragen zijn uitgebreid beantwoord en een goed advies is gegeven. De bestelling en de levering was snel. Perfect
Goede uitleg, man met productkennis, antwoord vlug op vragen. Kortom goede service en correcte prijzen.
Ik had enkele noodradio's besteld omdat ze moeilijk leverbaar waren. Ik kreeg op voorhand een bericht dat ze beschikbaar zouden komen en kon ze toen bestellen. Alles liep vlekkeloos.
Radio besteld en helaas gauw problemen ervaren. Contact gehad met Sander en radio rechtstreeks verzonden voor inspectie en reparatie naar de fabrikant. Binnen een aantal dagen weer terug in huis met uitstekende functie!
Op vrijdag een Sangean MMR-99DAB FM, DAB+ radio besteld en de volgende dag goed verpakt afgeleverd. Zeer goede radio met goed geluid. Moest even uitzoeken hoe je de telefoon kan opladen, ook dat is gelukt. (DC Out in het menu op ON zetten). Verder een zeer goede radio. Ben er blij mee
Ik wilde een noodradio kopen die uitverkocht was. Ik kom mij opgeven voor een wachtlijst waarbij je een bericht zou krijgen als die weer binnen kwam. Sander geeft duidelijke info en geeft je de mogelijkheid als 1ste de radio te bestellen omdat je op de wachtlijst staat. Info over wachttijd etc klopt en hij komt zijn afspraken na.
Lang op gewacht (was uitverkocht). Zenders inbrengen nog wel wat werk (voor een 65+'er). Kleine tegenvaller is dat de ontvangst achter onze triple beglazing een beetje tegenvalt. Maar mooie aanvulling op ons "noodpakket".
Duidelijke info op de site van de producten. Vlotte afhandeling. Product snel ontvangen. Product is als beschreven, degelijke kwaliteit en makkelijk in gebruik.
Prima logistiek maar 33% duurder dan bij fabrikant Lenco zelf
radio besteld. was niet direct voorraadig. echter toch eerder geleverd dan aangegeven. goed gedaan
Goede communicatie en kwaliteitsproduct.
Ik wilde al lange tijd deze radio aanschaffen. Was nergens te krijgen. Na lang zoeken kwam ik bij "de Radiowinkel" op internet. Gelijk besteld, binnen enkele dagen levering. Prima dus.
Ik wilde een specifiek model hebben die niet op voorraad was. Ik werd goed en adequate op de hoogte gehouden en kreeg hem uiteindelijk zelfs nog wat sneller geleverd dan gedacht. Sommige winkels vragen ineens idiote prijzen als er geen voorraad is. Deze winkel niet en houdt het gewoon netjes!
Efficiënt afgehandeld…
Goed advies en snelle levering
Vriendelijk, snel en informatief. Zeer klantvriendelijk en tegelijk zakelijk. Prima.....
Goede communicatie betreft levering en levertijd. Volgens afspraak geleverd. Na de levering nog vebeld met een vraag en netjes te woord gestaan en goed geholpen
Behulpzaam, goede communicatie, prima service.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag