Bestelling keurig op tijd en volgens verwachting.
De batterij van de radio werd niet opgeladen. Er werd meteen een nieuwe batterij opgestuurd.
ik had ruzie met de denon en VTUNER wel betalen maar niks ontvangen dus op zoek naar een Radio die kon worden aan gesloten op de tuner . mailtje gestuurd met de vraag en duidelijk antwoord met oplossing en deze besteld .
Tijdje terug technisat tuner gekocht, daar zat een draadantenne bij, daarmee ging de ontvangst via Dab redelijk, dus toen deze technisat TT6gekocht , wat een bereik, enorm aantal zenders, ben er zeer tevreden mee
Wat opviel, de gekochte radio werd zeer goed verpakt verstuurd. Doos was twee keer zo groot als artikel, wat meer zekerheid geeft dat de radio heel aan komt.
Goed advies voor de aankoop. En hulp bij vraag na de aankoop. Goed voor elkaar Sander
Makkelijke website en snelle levering
Mijn DAB Radio kreeg na bijna 3 jaar een bromtoon als bijgeluid, de garantie was precies 3,jaar Sander dacht met mij mee en hij zei dat ik een factory reset zou kunnen proberen, dit hielp in eerste instantie prima maar na een week was het probleem weer terug maar Sander was ook deze keer zeer behulpzaam , ik kon langskomen en hij heeft de radio bekeken. Het probleem lag inderdaad intern aan de radio. Sander heeft mij kosteloos een nieuw model DAB radio gegeven, shappo Sander voor de geweldige serivice! Groet,Joop
onbekend met dit bedrijf, maar na ontvangst van het bestelde toppie !!
Het bestellen is reuze makkelijk. Wanneer de bestelling en de betaling geregeld zijn, word ik door de Radiowinkel goed op de hoogte gehouden waar het artikel zich bevind. Ook de DHL werkt hier aan mee. En tenslotte word je bericht wanneer het artikel bezorgd gaat worden. Ik vind dit IDEAAL!
Binnen het jaar ging een onderdeel van onze 'nieuwe' wekkerradio kapot, die we bij Radiowinkel kochten. Na melding en retour sturen kregen we direct een nieuwe wekkerradio; niet dezelfde als onze vorige, maar zelfs van een beter type, dat pas net uitgekomen was! We zijn erg tevreden over deze service en afhandeling.
Radio besteld, werd snel geleverd, alles prima.
Goede tijdslijn.
Bijzonder goed geholpen met het maken van een DAB+ antenne.
Op zoek naar een noodradio voor gebruik bij calamiteiten kwam ik uit bij de Radiowinkel. Ik twijfelde tussen het type Sangean Survivor MMR 88 en het type Sangean MMR 99. De laatste heeft een aantal extra’s, onder meer een zak- en noodlamp en een grotere speaker. Bovendien is de radio voorzien van een robuuste behuizing die dustproof en waterproof is. De Sangean is ook geschikt voor outdoor gebruik of als extra huisradio. Een video van Sander overtuigde mij om dit type te bestellen. Bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Vragen werden snel beantwoord.
Heel stevig verpakt en een prachtige radio
Duidelijke website en een goed werkende antenne gekocht
Mooi compact apparaat, goede boxen
Duidelijke beschrijving van het apparaat op de website, gunstig geprijsd en snel verzonden met updates over de status daarvan. Enig minpuntje is dat de meegeleverde handleiding uitsluitend in het Duits is, en dat is niet wenselijk omdat er ook veiligheidswaarschuwingen in staan. En die moeten voor iedereen te begrijpen zijn. Nederlandse versie is er wel, snel online gevonden via google, maar een verwijzing daarnaar in de verpakking zou het helemaal perfect maken.
Beste Hans, Dank! In de mail die verstuurd wordt na verzending staat daarom ook de volgende tekst: "Tip: bij de meeste producten zit geen NL handleiding inbegrepen. Fabrikanten stoppen niet meer papieren handleidingen van vele talen in de doos. Milieu! Hoeveel bomen scheelt dat van al die mensen die alle talen in de papierbak gooien en alleen de eigen taal houden...Ze zijn uiteraard wel digitaal te krijgen. Kijk daarvoor op de product pagina waar u bij ons het product heeft gevonden, de handleiding staat dan onderaan bij de specificaties en is dan als PDF te downloaden en vervolgens (eventueel) zelf te printen." Dit slechts ter info! Veel plezier met uw toestel. Groet, Sander
Jammer dat POSTNL er zo lang over deed, maar ik ben tevreden met de bestelde kabel
Ik ben al wat ouder en heb nog een "oude" hifi stereo installatie. De am/fm tuner ontving de laatste tijd steeds minder zenders en ik moest vlgs.kennissen een dab radio kopen. Radiowinkel gebeld en prima uitleg en advies gekregen. Volgende dag in huis. Absolute aanrader!
Prettige duidelijke site. Goede en eerlijke adviezen.
Gewoon goed.
Snel bezorgd ,goed product.
Snel en goed geleverd
Lulofsstraat 5538