Vlotte samenwerking, ook bij een retour wegens defect
Bevredigend
Wegens een klein probleempje met mijn internet radio heb ik contact opgenomen met Sander, ik kreeg gelijk antwoord op mijn vraag en het probleempje kon ik gemakkelijk zelf oplossen. Super klantenservice
Nadat bleek dat dab radio echt niet werkte, omgeruild voor internet radio die uitstekend werkt. Sander goed bereikbaar en meedenkend
Na ingelezen te hebben, filmpjes gekeken te hebben op de website, met vertrouwen mijn 43cm Sangean aangeschaft. Snel en secuur bezorgd. Apparaat voldoet boven verwachting. Kortom erg blij mee! Dank Sander.
Geweldig apparaat prima snelle levering. Net voor de bestelling een nette en snelle mail wisseling gehad. Fijne “winkel”.
prettige communicatie, snelle levering en attente reactie op mail!
Revo radio besteld bij Radiowinkel. Sander heeft hem razendsnel gestuurd, eerder dan verwacht! Ik ben onder de indruk van de Revo, geweldig geluid en makkelijke bediening, voldoet 100% aan de verwachting en ben er erg blij mee. Aanrader!
vriendelijk (tel), vlugge bezorging, goede verpakking , zeer klantvriendelijk , grote keus!
Ik heb een TEAC platenspeler gekocht voor een prima prijs. Artikel was goed verpakt. Communicatie over de levering valt ook niets over aan te merken. Aanrader
Je bestelt een witte radio en ontvangt die de volgende dag, helaas is die zilverkleurig blijkt. Even een belletje en de volgende dag is alles geregeld. Alsnog het goede produkt in handen, hulde!
Snel geld retour bij retourneren
Bestelling keurig en juist geleverd !! En goed
Zeer positieve en vriendelijke behandeling van mijn vraag om een nieuw accessoire te bestellen.
Wordt fijn geholpen aanrader.Duidelijke berichten over levering en snel.Nog wat info omtrent een DAB extra antenne gevraagd duidelijk antwoord gekregen met diverse mogelijkheden. Echt TOPPIE.
Ik zocht een internetradio met cd-speler en kwam terecht bij Radiowinkel. In een duidelijk filmpje legde Sander de werking van het gekozen toestel uit. Dat overtuigde mij dat de radio een goede aankoop zou zijn om te combineren met mijn soundbar.
Mogelijkheid levering in België op afhaallocaties is voor mij de beslissende factor.
- ik was vergeten in te vullen dat ik mijn bestelling wilde ophalen en dat werd n.a.v. een mailtje meteen geregeld. - ik houd niet van "vandaag voor ... uur besteld morgen geleverd". jullie volgen daarin een normale manier van werken: fijn
De bestelling verliep voorspoedig, ik kon makkelijk het bezorgmoment aanpassen. Gewoon goed geregeld allemaal.
Snelle service,goede nazorg in verband met klacht,en uitstekend opgelost.
Aflevering kwam zo snel dat ik nog weg was
snel besteld, snel verzorgd en snel bezorgd
Goede prijs ,attente mail over vordering bestelling.
Snelle professionele en persoonlijke service
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag