Ik ontdek uw verkoperswebsite

En ik ben heel blij en zeer tevreden over de service

• Magnat 220 DAB/Internet radio
  • Niets om over te klagen - perfect

Radio in goede orde ontvangen. Hellaas pak de radio geen 1 zender zowel FM al Dab+ het enigste wat het doet is de Bluetooth. Heb geen zin om achter dingen aan te gaan of terug te sturen. Zal het bij Bluetooth houden. De levering was snel dat is een plus punt.

• Welk model heeft u gekocht? DAB 80 of hoe dat mag heten

Snelle levering!

Ik had eerder nog nooit van de radiowinkel gehoord, maar mijn ‘we are rewind’ cassetterecorder werd snel geleverd. Ik ben zeer tevreden en zou een volgende keer zeker weer bij de radiowinkel bestellen.

• Welk model heeft u gekocht? We are rewind Kurt
  • Toelichting op de bezorging: Snel geleverd

Werkt goed

Alleen werd niet voldaan aan de voorwaarde vandaag besteld morgen in huis

• Welk model heeft u gekocht? Dan antenne
  • Toelichting op de bezorging: Niet de volgende dag

Prima radio en snel geleverd

Prima radio en snel geleverd

Goede winkel

Geweldig website, duidelijk en overzichtelijk, op vragen krijg he goed advies.

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? https://www.radiowinkel.com/a-57980835/imperial/imperial-dabman-i205-stereo-hybride-internetradio-met-dab-en-fm-en-bluetooth-5-0-walnoot/
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

niet ontvangen wat ik heb besteld.

Op 18 aug besteld tafelradio Sonoro SO-810 V2. Dit staat ook op de bon. Op 23 aug ontvangen tafelradio Sonoro SO-810. Oud model? Radio speelt overigens goed en vooralsnog lijkt alles te werken.

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro SO-810 V2
  • Toelichting op de bezorging: DHL legt radio van €300 in de centrale hal van het appartementencomplex in plaats van aan de deur af te leveren.

Goed advies en snelle service

Alweer de derde of vierde radio die ik bij Sander heb gekocht. Eerste even gebeld voor zijn advies, wat je dan gerust op kunt volgen. En dat bleek ook nu weer: heel tevreden met mijn nieuwe wekkerradio!

• Welk model heeft u gekocht? Sonoro Relax X

• Welk model heeft u gekocht? Internet onderbouw radio
  • Toelichting op de bezorging: Duurde wat langer. Was niet op voorraad

prima deskundig bedrijf

reageren bij vragen vaak binnen een uur

• Wat vond u van de bezorging? N.v.t.
  • Welk model heeft u gekocht? tivolie
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

De uitleg die wij kregen was perfect, en juist.

Na ons bezoekje aan de radiowinkel, voor de zekerheid een afspraak gemaakt. Zijn wij met een aanbevolen DAB/FM antenne huiswaarts gekeerd. Na montage foto verzonden naar de radiowinkel. De radiowinkel heeft een nadere uitleg gegeven betreffende deze antenne. Suggestie uitgevoerd en aangepast. De homemade antenne werkt uitstekend.

• Wat vond u van de bezorging? N.v.t.
  • Welk model heeft u gekocht? DAB/FM homemade antenne.

super service

prettig afgehandeld en uitermate vriendelijke website

Slecht DAB-ontvangst terwijl ik in Rotterdam woon

Hoi, Helaas is het bereik op mijn locatie niet optimaal. Ik kan wel veel meer zenders ontvangen als ik de antenne tegen het raam houd. Als ik 'm plaats achter het gordijn (uit het zicht), kan ik de grote zenders niet meer ontvangen. Uiteraard ligt dit niet aan de antenne zelf. Ik moet dan toch maar kiezen voor internetradio. Wel jammer, want ik heb bewust gekozen voor een receiver met DAB+. Uit de reviews is gebleken dat de meeste klanten uiterst tevreden zijn met deze antenne en meer dan 80 zenders kunnen beluisteren. Ik heb dus gewoon vette pech. Groeten, Berry

• Welk model heeft u gekocht? KAT3 binnenantenne

Prima wekkerradio

Het instellen ging vlot dat kwam ook omdat mijn vorige wekkerradio van het zelfde merk was.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Siësta
  • Toelichting op de bezorging: Verpakking aangepast op de grootte

Het was even zoeken naar de juiste stand om de Kat3 antenne te plaatsen maar doet uitstekend. Aanrader

• Welk model heeft u gekocht? Kat 3

Gewoon goed.

Gewoon goed.

• Welk model heeft u gekocht? Antenne
  • Toelichting op de bezorging: Goed

Een plaatje van een radio.

Heel blij mee, een schoonheid om te zien. Wel ingewikkeld om alles geïnstalleerd te krijgen. Zal ook door mijn leeftijd komen. Geb er dag en nacht plezier van.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts iStream 3L
  • Toelichting op de bezorging: Gewoon goed

Denkt goed mee.

Snelle levering helaas had ik er niets aan en retour gestuurd. Ik kreeg snel geld weer retour.

• Toelichting op de bezorging: N.v.t.

overzichtelijke website en nette levering op de fiets

duidelijk en doet wat hij beloofd

• Welk model heeft u gekocht? Hama DR1400
  • Toelichting op de bezorging: strak volgens planning

Al aantal aankopen gedaan bij de Radiowinkel. Een aanrader!!

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DPR 69 plus

probleemloos audio kopen

Goede service, snelle levering, duidelijke omschrijving van het product. Alleen jammer dat DHL een zooitje maakt van de aflevering. En retour sturen kost je de verzendkosten.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar Dira M 6i
  • Toelichting op de bezorging: Er ging iets fout in de sortering waardoor het artikel een dag later werd bezorgd en toen het werd bezorgd kreeg ik het pakket dat van de buren verderop was. Dat heb ik bij die buren geruild met het pakket dat voor mij was.

Zeer kundig geholpen

Even gebeld met Sander, goed advies gekregen

• Welk model heeft u gekocht? Oehlbach DAB+ antenne
  • Toelichting op de bezorging: Snel, goed verpakt

goede informatie over produkten, bestelling eenvoudig te doen snelle reactie en accurate levering kortom alles in orde.

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? dab tuner en antenne

werkt niet

ik vind het spijtig dat de extra connector apart moet besteld worden. De fot op de site is onduidelijk hoe de connector er uit ziet. Bij het aanbrengen brak de connector af.

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigiFlex TT6 DAB+ antenne met magneetvoet
  • Toelichting op de bezorging: lange levertermein

Fijne website, met mooie producten.

Toegankelijke website met persoonlijk tintje. Ruime keuze in merken, voor ieder wat wils.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean MMR-99DAB
  • Toelichting op de bezorging: Zelf het moment kiezen, wanneer het mij uitkomt.

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag