En ik ben heel blij en zeer tevreden over de service
Radio in goede orde ontvangen. Hellaas pak de radio geen 1 zender zowel FM al Dab+ het enigste wat het doet is de Bluetooth. Heb geen zin om achter dingen aan te gaan of terug te sturen. Zal het bij Bluetooth houden. De levering was snel dat is een plus punt.
Beste Ryan, Heeft de DAB80 in de DAB+ modus een volledige scan laten doen, bij voorkeur buiten (het is nu eenmaal een bouwradio)?? Dan moet deze zeker een boel DAB+ zenders kunnen pakken. Als dat NUL is, dan is er iets mis met het toestel en kunnen we dat natuurlijk oplossen. Groet, Sander
Ik had eerder nog nooit van de radiowinkel gehoord, maar mijn ‘we are rewind’ cassetterecorder werd snel geleverd. Ik ben zeer tevreden en zou een volgende keer zeker weer bij de radiowinkel bestellen.
Alleen werd niet voldaan aan de voorwaarde vandaag besteld morgen in huis
Beste Wim, U bestelde een antenne, die zoals aangegeven met de POSTNL brievenbuspost mee gaat. Die kan er wel eens een dag langer over doen. Overigens beloven wij niet : vandaag besteld, morgen geleverd. Wij beloven: levertijd 1 - 2 werkdagen.... Dat is uiteraard om vertragingen in de Post of pakketbezorging 'op te vangen'. Groet, Sander
Prima radio en snel geleverd
Geweldig website, duidelijk en overzichtelijk, op vragen krijg he goed advies.
Op 18 aug besteld tafelradio Sonoro SO-810 V2. Dit staat ook op de bon. Op 23 aug ontvangen tafelradio Sonoro SO-810. Oud model? Radio speelt overigens goed en vooralsnog lijkt alles te werken.
Beste, U heeft de goede Sonoro RELAX ontvangen, de SO-810 is de V2 versie. Heeft als EAN: 4260117325236 De oude SO-810 heeft als EAN 4260117324703 De nieuwste versie is overigens de SO-811 die heet de RELAX X. Vandaar dat de V2 ook in de aanbieding is. De V2 heeft overigens meer mogelijkheden dan de nieuwe! Groet, Sander
Alweer de derde of vierde radio die ik bij Sander heb gekocht. Eerste even gebeld voor zijn advies, wat je dan gerust op kunt volgen. En dat bleek ook nu weer: heel tevreden met mijn nieuwe wekkerradio!
reageren bij vragen vaak binnen een uur
Na ons bezoekje aan de radiowinkel, voor de zekerheid een afspraak gemaakt. Zijn wij met een aanbevolen DAB/FM antenne huiswaarts gekeerd. Na montage foto verzonden naar de radiowinkel. De radiowinkel heeft een nadere uitleg gegeven betreffende deze antenne. Suggestie uitgevoerd en aangepast. De homemade antenne werkt uitstekend.
prettig afgehandeld en uitermate vriendelijke website
Hoi, Helaas is het bereik op mijn locatie niet optimaal. Ik kan wel veel meer zenders ontvangen als ik de antenne tegen het raam houd. Als ik 'm plaats achter het gordijn (uit het zicht), kan ik de grote zenders niet meer ontvangen. Uiteraard ligt dit niet aan de antenne zelf. Ik moet dan toch maar kiezen voor internetradio. Wel jammer, want ik heb bewust gekozen voor een receiver met DAB+. Uit de reviews is gebleken dat de meeste klanten uiterst tevreden zijn met deze antenne en meer dan 80 zenders kunnen beluisteren. Ik heb dus gewoon vette pech. Groeten, Berry
Beste Berry, Met de KAT 3 ontvangt u het maximaal haalbare qua DAB+ stations met een binnenhuis antenne. Dat u nog steeds slechte ontvangst heeft kan aan tal van oorzaken liggen: externe oorzaken zoals slecht ontstoorde LED-verlichting transformatoren (ook van buren), zeer goede isolatie, ook qua ramen. Maar ook aan een matige werking (slechte gevoeligheid) van uw tuner of gewoon pech dat uw woning net in een ontvangst-gat ligt qua DAB+ voor die groep van stations. Als u betere ontvangst wilt van dat specifieke station dan kunt u overwegen om een buiten antenne te nemen. Dat lost het vrij zeker op. Of overstappen naar een tuner met ook wifi internetradio >> geen antenne nodig. Wel jammer en onsportief dat u, zeker na de uitgebreide telefoongesprekken om u verder te helpen, Radiowinkel een 3 als score geeft. Ik neem maar even aan u een 3 geeft aan de DAB+ ontvangst. Groet, Sander
Originele beoordeling
Hoi, horizontaal doet ie het soms beter en moet 'm echt tegen het raam aan houden om 538 te kunnen ontvangen. Wel meer ontvangst dan een standaarddraadantenne, maar dat was het dan ook wel. Aangesloten op een Onkyo-receiver. Het zal vast aan het bereik liggen en niet aan de antenne. Ik ben van plan om een dab+/internetradiotuner te kopen. Groeten, Berry
Het instellen ging vlot dat kwam ook omdat mijn vorige wekkerradio van het zelfde merk was.
Het was even zoeken naar de juiste stand om de Kat3 antenne te plaatsen maar doet uitstekend. Aanrader
Gewoon goed.
Heel blij mee, een schoonheid om te zien. Wel ingewikkeld om alles geïnstalleerd te krijgen. Zal ook door mijn leeftijd komen. Geb er dag en nacht plezier van.
Snelle levering helaas had ik er niets aan en retour gestuurd. Ik kreeg snel geld weer retour.
duidelijk en doet wat hij beloofd
Al aantal aankopen gedaan bij de Radiowinkel. Een aanrader!!
Goede service, snelle levering, duidelijke omschrijving van het product. Alleen jammer dat DHL een zooitje maakt van de aflevering. En retour sturen kost je de verzendkosten.
Even gebeld met Sander, goed advies gekregen
goede informatie over produkten, bestelling eenvoudig te doen snelle reactie en accurate levering kortom alles in orde.
ik vind het spijtig dat de extra connector apart moet besteld worden. De fot op de site is onduidelijk hoe de connector er uit ziet. Bij het aanbrengen brak de connector af.
Beste Ludo, Het connector type van de TT6 staat duidelijk in de omschrijving aangegeven. Het is aan u om te bepalen welk verloopstuk er dan eventueel mee besteld moet worden. Als u de foute connector forceert op uw tuner, tja, dan kan er wat afbreken! Groet, Sander
Toegankelijke website met persoonlijk tintje. Ruime keuze in merken, voor ieder wat wils.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag