Mooie wekkerradio

Fijne wekkerradio. Er zit een mooi geluid. Instellen was wel even puzzelen. Makkelijk dat er ook zoveel voorkeurzenders op zitten.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat digitRadio 50 SE wekkerradio

Prima webwinkel

Goed assortiment, duidelijke info, vlekkeloze bezorging.

• Welk model heeft u gekocht? Albrecht DR 865

mooi toestel, correcte levering

Had toestel bij vrienden zien staan, die er ook tevreden over waren. Mooie design, zeer gemakkelijk te bedienen en op thuis wifi aan te sluiten.

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? solnoro stream

Aanrader. Goed.

1e keer Oehlbach DAB + binnen antenne besteld. Snelle en nette levering. Ruim assortiment aan audio app. en accessoires. Kom zeker nog keer terug als ik iets nodig heb. Fijne winkel en goed bereikbaar bij vragen.

• Welk model heeft u gekocht? Oehlbach Antenne DAB+
  • Toelichting op de bezorging: Keurig en volgens schema.

Prima service, snelle levering

Bij een probleem kreeg ik bij de Radiowinkel goed en snel antwoord. Ook toen bleek dat Radiowinkel er niets aan zou verdienen. Daarom daar toch een bestelling geplaatst. Snel en met handleiding werd deze bestelling geleverd. Aanbevolen.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.
  • Toelichting op de bezorging: netjes met de fietskoerier

Niet te veel over schrijven. Prima = prima.

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende Transita 121 IR

Prettig

Klantvriendelijk. Snelle reactie bij een e-mail en telefonisch goed bereikbaar.

• Toelichting op de bezorging: Snelle levering, goed verpakt

Prima service, deskundig, snelle levering

Omdat onze vorige Sangean geen Engelse radiostations meer kon ontvangen, gaf Sander aan dat deze Sangean dat wel kon, en die hebben we dus gekocht.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean WFR-28BT
  • Toelichting op de bezorging: prima

Netjes en correct behandeld

Het onderdeel was netjes verpakt . Snel aangeboden voor verzending. Helaas was de vervoerder niet zo snel

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.
  • Toelichting op de bezorging: Beetje lang,3 dagen.

Goede kwaliteit

Datgene dat sfgesprokennis rondt ook gedaan. Prima en nette levering

• Welk model heeft u gekocht? Senioren radio
  • Toelichting op de bezorging: Netjes ingepakt

goed product

voor het geld een hele mooie ontvanger artiest invoeren en hoppa spelen maar! ik hem aangesloten op een advance paris voorversterker met goede kwaliteits digital coox kabel van van den hul klinkt rustig goed laag niks mis mee! wel beetje jammer is dat ten opzichte van het oude model de lan aansluiting is weg gelaten maar daar is mee te leven.

• Welk model heeft u gekocht? Hama DIT2105SBTX
  • Toelichting op de bezorging: nette bezorging

zeer snelle service

zond op zondag een vraag per E-mail in. Op maandagochtend was het antwoord al daar. Geweldig.

• Welk model heeft u gekocht? dr 890
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

We hebben met jullie hulp een goede keuze gemaakt.

Het was fijn om even te vragen over onze keuze voor een digitale radio (Evoke Pure) Sinds de kabel-radio was afgeschaft hadden we met onze B&O-installatie slechte ontvangst ook met een door de provider geleverde draad-antenne. Wat we nog wel op prijs zouden stellen is een (niet meegeleverde) gebruiksaanwijzing.

• Welk model heeft u gekocht? Evoke Pure

Keurig volgens afspraak!!

Alles prima in orde

Informatie voorziening was zelfs bijna overdreven,.

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? solar rode radio
  • Toelichting op de bezorging: Later maar dat kwam door drukte bij de post

Sander houdt van korte lijntjes, merk ik. Fijn.

• Welk model heeft u gekocht? Antenne
  • Toelichting op de bezorging: Prima

een aanrader

koop graag bij deze winkel.

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? dab+ antenne
  • Toelichting op de bezorging: DHL is top

Doet wat beloofd

Verkoopt mooie spullen van goede kwaliteit. Tot nu toe alles zoals verwacht.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts istream3l limitid
  • Toelichting op de bezorging: op tijd zoals afgesproken

Prima service, vanaf info/aankoop tot en met bezorging

Ik haal al een tijdje mijn info van de website van De Radiowinkel, daardoor onlangs een TechniSat DigitRadio 10 IR bij deze winkel besteld. De service is van het begin tot en met de aflevering prima geregeld. Zeker een aanrader zowel het product als De Radiowinkel !

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 10 IR
  • Toelichting op de bezorging: Goed verpakt en onbeschadigd aangekomen

Mijn bestelling bij Radiowinkel is tot volle tevredenheid afgehandeld.

Tussendoor werd ik steeds snel en duidelijk geïnformeerd over de voortgang bij de afhandeling van mijn bestelling.

• Welk model heeft u gekocht? Teac AD-850
  • Toelichting op de bezorging: Vlot en in goede staat bezorgd door DHV.

Super, snelle reactie en verzending

Bestelling geplaatst, me vergist in het product, vraag gesteld voor aanpassing.erg snelle reactie en kunnen annuleren om juiste product te bestellen en deze zeer snel ontvang. Zeker aanrader om hier uw product te kopen

• Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Snelle levering en deskundig advies

Kabel en connector besteld om zelf een DAB+ binnenantenne te maken op basis van advies van verkoper Sander. Snel geleverd en antenne doet wat die moet doen!

Prima webshop!

Vlotte afhandeling en precies dat geleverd wat je verwacht had (goede info op de website dus). Alleen minder blij met de bezorging: alleen op werkdagen tussen 17:00 uur en 22:00 uur en niet de mogelijkheid een afhaalpunt te selecteren. Vrij vervelend als je een baan hebt! ;-)

Topservice

Wekkerradio, Sangean, ging problemen geven enkele maanden voor het verstrijken van de garantieperiode. Gebeld, probeer reset naar fabrieksinstellingen. Dat lukt, maar na enkele maanden weer hetzelfde euvel. Toen was de garantieperiode met 3 maanden verstreken. Gemaild, gevraagd om coulance. Resultaat: ik kon het apparaat kosteloos opsturen. Het werd vervangen door een nieuw exemplaar. Alles zonder kosten en zonder gedoe! Klasse! Enige puntje: na 1½ week gemaild of er al bekend was. Ik kreeg als reactie dat hij die dag zou worden verstuurd, met een Track&Trace-link. Had ik misschien niet om hoeven te vragen.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean RCR-11WF
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

ordernummer 49424 Zie onder.

Alles zit nog in ongeopende verpakking, dus van een gewogen recensie kan geen sprake zijn. Reden van nog niet in gebruik genomen: Ontbreken tijd en gelegenheid vanwege onverwachte omstandigheden. En Ziggo stuurt een dezer dagen plotsklaps en ongevraagd een nieuw modem, en wat al niet. Het is dus m.i. wel verstandig dan sowieso maar even te wachten met instellen van de TechniSat DigitRadio 143 V3. Tja, dat worden weer nachten van gewoel en kussenbijten. Met vriendelijke groet, A.

Lulofsstraat 5538

2521AL Den haag