Ondanks dat ik niet heb gevonden wat ik zocht. Ben ik blij met fijne adviezen en service. En uiteindelijk goede afwikkeling van retourzending. Nel
Snel service ,goed material
fijn dat er geen verzendkosten zijn en goede spullen
Na helaas een defect toestel ontvangen te hebben. Gebeld met Sander en meteen geregeld, er werd de zelfde dag nog een nieuwe na gestuurd deze werkt top. Dus tevreden over de service. Grt. Hans.
L.S. Ik heb al meerdere radio’s gekocht bij de Radiowinkel. In alles merk ik dat de Radiowinkel veel kennis van zaken heeft en zijn uiterste best doet om een goede service te geven Vriendelijke groeten, Leo Janssen
Heb een dabtenne gekocht met 4 x afgeschermde coax kabel. Alleen de bijgeleverde F connectors waren moeilijk te plaatsen door de dikte van de kabel. Verder goede info vooraf en de ontvangst is vele malen beter. Bedankt Sander
Goede en snelle beantwoording van vragen per mail en snelle levering van prima Technisat digital 10 IR apparaat
Al vaker iets besteld, gaat altijd goed. Netjes verpakt en snel geleverd.
Heb zelf na lang zoeken de antenne uitelkaar gehaald, bleek dat er een draadje los zat, heb het gesoldeerd en nu doet de antenne het.
Beste Bert, Het kan wel eens voorkomen dat bij het te vast aandraaien van de F connector het chassis deel mee gaat draaien en op die manier de connectie aan de binnenzijde stuk draait. Daar had ik u meteen op kunnen wijzen als u even gebeld of gemaild had. Goed dat u evenwel het euvel zelf gevonden hebt! Groet, Sander
xxxxxxxxxx
Snelle levering en duidelijke communicatie over de status van de levering. Ben echter van mening dat de werkelijke kwaliteit van een bedrijf pas tot uiting komt als er een probleem ontstaat. In mijn geval was er een probleem met de door mij bestelde radio, wat natuurlijk altijd kan gebeuren. Ook dan is er een prettige en snelle communicatie en werd het probleem snel en vakkundig opgelost. Alleen dat is al 5 sterren waard!!
Fijne snelle service
Dit zijn geen dozen schuivers, maar mensen met verstand van zaken. De klant goed van advies kunnen dienen is ook van belang. Zeer tevreden over de YouTube filmpjes. Zelf heb geen dekking van DAB + hier in de regio. Het advies om te gaan voor een internet radio heeft mij zeer geholpen.
alles vlot verlopen goede uitleg
Een leuk product. Jammer dat ik nog ruis houd.
Levering zoals gepland en communicatie omtrent de levering uiterst correct. Top bedrijf, Zal zeker een keer naar binnen lopen als ik in de buurt ben.
Duidelijke site
Ik zocht een radio met nogal wat specifieke wensen. Bij alle radio’s goede uitleg, gedegen en uitgebreide info, zodat er geen vragen overbleven. Daarnaast snelle levering, alleen wat onduidelijk wie er levert.
Dank! Even nog wat verduidelijking over de leveringen. Wij versturen standaard de meeste pakketten met Cycloon Fietskoeriers. Meestal, want het hangt ook van grootte en of het naar een pakketpunt moet af. Anders komt het per DHL. Als Cycloon geen fietskoeriers in het postcode gebied heeft waar het pakket naar toe moet, draagt deze het over aan DHL. Dus het verwarrende kan zijn dat u in eerste instantie een Cycloon tracking mail krijgt en daarna een DHL tracking mail.... Groet! Sander
Goeie website en uitstekende aflevering.
zeer goed
heel goed voorgelicht,snel geleverd. Radio is van uitsekende kwaliteit Blij met de aanbevolen radio
Goede prijzen, snelle levering en product goed verpakt.
Ik ben heel tevreden met de wijze van communicatie over de bestelling en de afhandeling daarvan.
Bestelling is vlot opgepakt. Later nog een vraag gesteld via de mail. Werd gelijk beantwoord.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag