Snelle bezorging
Nadat ik de bestelling geplaatst had is er direct per e-mail gecorrespondeerd over de status van bezorging. Zeer prettig, weet je dan ook precies wanneer het bestelde bezorgd wordt.
Snelle en correcte levering
De door mij gekochte wekkerradio bleek met een defect geleverd te zijn. Na een mailtje hierover werd binnen een week een ander exemplaar opgestuurd. Deze doet het prima. Uitstekende service van Radiowinkel!
Onze eerste radio viel na 6 maanden regelmatig via internet uit. We hadden geen vertrouwen meer in dit type. Nu de Soundmaster IR3500SW gekocht. En zeer tevreden over de radio
Mooie aankoop, makkelijk in gebruik
Belgische winkels kunnen hier een voorbeeld aan nemen
Groot assortiment, snelle levering.
Weer een prima DAB+ radio ontvangen.
Het kopen van een draagbare radio is altijd een compromie. Het geluid is redelijk. Het voordeel is het formaat en de ingebouwde accu. Maar een iets grotere radio zal toch een wat voller geluid geven.
Ik kocht een tweede Soundmaster 990 Gold retro model DAB+ radio. Met bluetooth, USB en CD. Het geluid is erg goed, ook als hij wat harder staat en na even puzzelen makkelijk te bedienen en favoriete zenders op te slaan. De meeste radio's zijn lelijk, dit retro model is wel mooi. Hij is snel afgeleverd.
Dat het artikel wat ik besteld had de volgende dag al in mijn brievenbus lag.
Ik kreeg goed advies waardoor ik precies gevonden heb wat ik zocht. Het aangeschafte apparaat bevalt dan ook prima!
Wachten op een update waarna de ARC hopenlijk gaat werken. Aansporingen naar de Telestar (fabrikant) om met een nieuwe update te komen hebben tot nu toe geen succes. Zelfs geen enkele reactie. Maar hierover treft Radiowinkel geen enkele blaam.
denkt mee in oplossingen, snel geleverd
Sander was fantastic. In half an hour he fixed the device. Honestly I didn’t have any hopes as this was a second opinion. Thanks a lot Sander.
Nadat ik de verkeerde DAB antenne heb besteld contact gehad met radiowinkel welke ik beter kan bestellen. Snel antwoord gekregen en een nieuwe besteld en de oude terug gestuurd. De nieuwe werkt perfect en het bedrag van de retourzending weer snel op de rekening. Goede service zou ik zeggen.
Zeer snelle levering, goed verpakt en Prima product.
K
Prima service. Goed assortiment produkten. Hier vind je wat je zoekt en heb je snel je favoriete radio in huis.
Goede en snelle service. Snelle verzending, prima prijzen. Het enthousiasme en de deskundigheid van eigenaar Sander is een pre.
Vriendelijk te woord gestaan aan telefoon.
Een artikel wat ik had besteld hier, kon niet (op tijd) geleverd worden dus werd de bestelling geannuleerd en kon ik het opnieuw bestellen. Probleem is verder goed aangepakt!
Originele beoordeling
Een artikel wat ik had besteld hier, kon niet (op tijd) geleverd worden dus werd de bestelling geannuleerd en kon ik het opnieuw bestellen….het artikel was ondertussen wel 24 euro duurder geworden!
Alleen jammer dat het toestel een week later € 90 goedkoper is bij NRC web
goed uit gelegt