Ik had een digitale radio besteld er zat geen Nederlandse beschrijving bij ik heb gebeld in heb er gelijk een gekregen via de mail.
Radio voldoet
Reeds enkele toestellen gekocht bij Radiowinkel: kwaliteit, afhandeling, degelijke verpakking en snel een reactie op uw vragen wanneer iets niet duidelijk is. Een dikke pluim voor alle medewerkers.
Met het instructie filmpje van Radiowinkel was de eerste installatie zo gepiept. Maar geluid kreeg ik niet uit de speakers. Contact gezocht, snel een reactie en een bruikbaar antwoord gekregen.
De bestelde radio met de juiste kleur was niet in voorraad. Sander mailde direct dat hij wel andere kleuren had, die zou direct kunnen worden verzonden. De radio met de goede kleur zou 3 dagen later kunnen worden verzonden. Uiteraard daarop gewacht. De verzending gebeurde punctueel. Een prima communicatie van Sander!
Probleem : tijdens de installatie wizard ging het over van gekozen Nederlands in een Scandinavische taal. Met gokken ben ik er uit gekomen
Ziet er mooi uit
Aanrader
Noodradio uitgezocht op de website. Goede beschrijving van producten. Goede levering.
Mooie Radio set .We hebben enkel een losse antennen er bij gekocht maar het is zeer aan te raden
Mooie en gave high end producten. Omschrijving van performance op website is spot on! Zeer goede service en hele snelle reactie op vragen en omruilen van producten. Kortom, zeer tevreden. Top!
S avonds besteld volgende dag bezorgd
Duidelijke website. Duurzaam verpakt. Persoonlijke touch.
Kwalitatief goed gebouwde radio met de standaard diverse mogeijkheden Duidelijk display met o.a. een accu/batterij indicator Bediening van het paneel heeft een rubber bovenlaag wat bij het indrukken wat meer kracht vergt Geluid heeft veel bas waardoor het op wat afstand redelijk goed klingt Ben ook blij met de Bluetooth functie Er zit een handig draaghandvat bij die je eraan kunt klikken.. gewoon prima radio
Wanneer je een radio nodig hebt zou ik deze winkel aanbevelen
Naar aanleiding van een youtube filmpje over dab en internat radio de internet radio aangeschft. Filmpje bracht mij over de brug,
Sander luistert goed naar jouw wensen en zoekt dan het beste voor jou uit.
Tussentijdse informatie verstrekking is in orde, met factuur via mail.
De radio werkt top met name de DAB+ werkt prima hij is makkelijk op te laden met de verschillende mogelijkheden en je kan er ook je telefoon mee opladen. De lantaarn wekt ook goed echter om je telefoon ermee op te laden moet je wel heel erg snel en lang slingeren er zitten wel handige snoertjes bij
deze cassettebandjes zijn een goede keuze. Nemen goed op,en als liefhebber ben ik er erg blij mee. De prijs is ook prima,top!
Per ongeluk een bestelling geplaatst voor een apparaat dat zeer sterk leek op een ander apparaat van hetzelfde merk. Gelukkig had ik dit nog door voordat het artikel werd verzonden en was men telefonisch direct bereid het probleem op te lossen. Volgende dag stond de post al op de stoep ermee! Ik ben er heel blij en tevreden mee. En nogmaals dank aan Sander en zijn team voor de hulp en snelle, correcte afwikkeling van deze aankoop.
Snelle levering zonder problemen
Gek genoeg zijn er best wel een aantal sites waar internet/DAB toestellen worden aangeboden, maar er wordt weinig uitleg bij gegeven. Sander van Radiowinkel voorziet met zijn zorgvuldig gemaakte video's in die behoefte. Dat in een no- nonsence stijl die mij aanspreekt! Het geeft mij als klant het vertrouwen dat hij weet wat hij aan raadt. Integer en eerlijk. Toen was het nog slechts mijn eigen afweging wat ik wilde uitgeven. Pakket keurig verzorgd en zelfs met milieuvriendelijke verpakking geleverd. Ook fijn dat bij installatie de site ondersteuning biedt met nederlandstalige gebruiksaanwijzing.
Gemakkelijk bestellen, Goed ingepakt, Snelle levering.
TechniSat DigitRadio 143 CD V3 stereo hifi DAB+ en wifi internet tuner met CD speler zou graag bij de radio ook een antenne advies willen zien voor in huis, om DAB+ goed te kunnen ontvangen. Maar voor de rest een helder PDF handleiding en een goede YouTube instructie filmpje.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag