Het radiootje speelt goed, is mooi en heeft een lange batterijduur. Aanrader!
Gemakkelijk te bestellen. Op voorraad ( echt waar!). Snel geleverd. Product zoals omschreven. Handleiding kon beter, maar daar kan de radiowinkel niets aan doen!!
Na een vraag over een voor mij geschikte radio, goede voorlichting ontvangen en na bestelling vlotte levering van het artikel dat geheel aan mijn wensen voldoet.
Snel op internet gevonden, besteld en perfect en snel ontvangen
alles prima gegaan , het is de goede antenne
Door de goede informatievoorziening op de website een goede keuze kunnen maken voor een digitale internet tuner, die een welkome aanvulling is voor mijn oude stereo installatie. Heb gekozen voor de Hama DIT2105SBTX digitale internet tuner met LAN, DAB+, FM, Spotify en Bluetooth TX en RX. Veel uitgebreide mogelijkheden en dankzij de links bij de product informatie op Radiowinkel.nl snel alles makkelijk geïnstalleerd. Ben zeer tevreden over de Hama en Radiowinkel.nl.
Ik wilde mijn man een internettuner geven op zijn verjaardag. Dankzij de keuzehulp op de website deze zefstandig kunnen uitzoeken. En ook nog eens scherp geprijsd!
Uitstekend, bezorging goed netjes ingepakt, Product prima, retro uitstraling, goede uitleg voor installatie.
Overzichtelijke site en fatsoenlijke prijzen.
Had al eerder een TechniSat Digit radio 143 gekocht hier, en nu dus nog een wat betere antenne. Advies en levering altijd prima.
Snelle levering van een prima product!
........... als je weet wat je wil hebben, dan is het prima om hier te bestellen. Telefonische bereikbaarheid wat minder!
Het projectielampje van mijn DAB+ wekkerradio was defect binnen de garantieperiode. Radiowinkel stuurde mij heel snel een volledig nieuwe radio.
Verleden week een internetradio bij de Radiowinkel besteld. Deze werd direct verzonden. Helaas is dit pakketje kwijtgeraakt bij de bezorgdienst. Dat is natuurlijk altijd teleurstellend. Gelukkig heeft de Radiowinkel service erg hoog in het vaandel staan en werd er dezelfde week meteen een vervangend exemplaar bezorgd. Ik ben hier uitermate blij mee. Inmiddels is de radio aangesloten en genieten wij weer van een storingsvrij radiosignaal. Heerlijk. Radiowinkel; nogmaals bedankt voor jullie meer dan uitstekende communicatie en service!!
Ik kan nu weer heerlijk naar mijn favoriete zenders luisteren. Mooie radio, goed geluid!
Netjes geholpen
Had een Sonoro Prestige DAB+ radio besteld was helaas niet op voorraad maar werd keurig op de hoogte gehouden over de lever datum. De radio is netjes volgens afspraak bezorgd.
Weer een leuke radio ontvangen en snel geleverd.
Zie zin
Het apparaat is mooi van uiterlijk en een goed geluid. De bediening met name programmeren is een ramp Het stroomverbruik is zeer hoog in standby is de accu in 2 dagen leeg, De gevoeligheid met Wi FI ontvangst is te laag.
Beste Aad, Het is bij geen enkele digitale radio op accu aan te raden het toestel in standby te laten staan. De radio verbruikt dan zeer zeker een hoeveelheid stroom voor onder meer de wifi verbinding. Als u de radio niet gebruikt zet dan de hoofdschakelaar uit. Tenzij u deze op de netspanning laat staan natuurlijk, dan hoeft dat niet. Dat gaat op voor de 94i maar ook voor alle andere merken digitale internetradio's op accu. Dit soort radio's gebruiken aanzienlijk meer in standby dan de ouderwetse FM radio's die men gewend is. Groet, Sander
Er zijn meerdere goede webwinkels maar Radiowinkel behoort onmiskenbaar tot een van de betere. De informatievoorziening is goed op orde. Er is duidelijkheid wanneer en op welke tijd het bestelde wordt geleverd en dan ook nog zo goed ingepakt dat je het hebben van zorgen ‘komt het wel heel aan’ achterwege kunt laten. De aftersales is ook prima. Ik heb niet vaak een nieuwe radio nodig maar als dat zo uitkomt, weet ik Sander van radiowinkel.com te vinden!
Een lieve geduldige verkoper
Uitstekend product, radiowinkel doet wat ze beloofd
Makkelijk dat je kan bellen en vragen stellen.
De Roberts Stream 94L die ik van Radiowinkel heb gekocht is volgens Radiowinkel, "een nieuwe editie van de populaire en geliefde Roberts 94i smart radio serie". Ook volgens de website, "Verder alle mogelijke functies die van een 2022/23 radio verwacht mogen worden, internetradio". Ook ben je verwezen door de website naar de gebruikershandleiding van de Roberts 94i waar het zegt, "Handleiding van de 94i (nagenoeg identiek) >> (NL) PDF" Dit terwijl in werkelijkheid de Roberts Stream 94L is een uitgeklede versie van het origineel, zonder ondersteuning voor andere file formaten dan MP3, en zonder DLNA/UPnP. Ik heb contact opgenomen met Radiowinkel maar zonder enig nuttig resultaat.
Beste Andrew, Dat heeft niets met misleiding te maken, maar alles met goed lezen. We hebben zowel de nieuwe 94L als de oudere, maar uitgebreidere 94i serie te koop staan. Deze worden beide, naast elkaar, door Roberts geleverd. De 94L heeft, zoals ik al schreef als reactie op uw e-mail (een reactie, wat u dan noemt: "zonder nuttig resultaat"), een nieuwere snellere chipset. Deze wijziging is het gevolg van een wereldwijd chip-tekort. Waardoor ALLE fabrikanten gedwongen waren een andere chip te gaan gebruiken. Met, inderdaad, minder functies. Dus geen LAN, geen UPNP en geen multi-format USB speler. Roberts is daar dus 1 van de vele in. In een mail bood ik u ook aan om de 94L om te ruilen met de 94i. Zodat u wel deze door u gewenste functies kunt gaan gebruiken. Helaas zonder 'nuttig resultaat'.... U geeft ons een 1, uit frustratie neem ik aan. Dat is jammer. Ondanks ons aanbod en communicatie. U krijgt van ons een onvoldoende als het gaat om producteigenschappen lezen en vergelijken voordat u een aankoop doet. En ook een mager cijfer als het gaat om communicatie. Groet, Sander
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag