Bij Radiowinkel de voor mij geschikte DAB+ Radio gevonden
Ik kreeg goede informatie over radio. Gekocht en erg blij mee.
Prima ontvangst met draadantenne van ruim 36 dab zenders. Zuiver geluid via versterker. Internet radio werkt perfect via wifi en bluetooth overdracht werk ook goed. ik ben zeer tevreden.
Snelle levering. Product zoals omschreven.
deze antenne werd snel geleverd en functioneert prima !
Ik heb onlangs een Revo supersystem radio gekocht uit de open doos sectie. Het product zag er prima uit, alles was meegeleverd en netjes verpakt. De radio bevalt uitstekend. Erg blij met deze aankoop.
De antenne zelf is van goede kwaliteit. Het was echter mijn bedoeling om mijn radio/cd speler ( merk GENOVA) te upgraden naar Dab +. Ik kan nu niets meer ontvangen ( of even weinig als voorheen maar wel een beetje zuiverder. Het kan ook zijn dat ik de beschrijving mis geïnterpreteerd heb
Beste Rik, Als het uw bedoeling was/is om uw bestaande FM radio te upgraden met DAB+, dan is dat niet mogelijk door slechts een antenne aan te sluiten die gespecificeerd is voor DAB+ ontvangst. DAB+ antennes werken alleen op DAB+ radio's. Het upgraden van een FM radio is eigenlijk ook niet de juiste term, want dat kan strikt genomen ook niet. Wat wel kan is radio's en stereo installaties uit te breiden met een DAB+ tuner (radio zonder eigen luidsprekers) of internetradio tuner. Zie daarvoor ook deze pagina: https://www.radiowinkel.com/c-5842998/ziggo/ We kunnen natuurlijk altijd bekijken om de antenne terug te nemen, want zo heeft u er ook niets aan. Als u dat wilt kunt u mij mailen. Groet, Sander
Product zoals omschreven, netjes en op tijd bezorgd.
Goede communicatie tussen klant en leverancier via e-mail. De website is overvloedig maar niet onduidelijk of verwarrend. Een voorbeeld. Het product werd prompt geleverd. Tip: verzending bij voorkeur niet met DHL. Daar zijn veel klachten over.
We hebben nu onze Norton internetradio 3 maanden in gebruik. En ik wil graag delen dat we er enorm tevreden over zijn. Ook de snelle reactie en goede afhandeling van mijn vragen door Sander van de Radiowinkel was zeer klantvriendelijk
Alles volgens plan verlopen. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Radio speelt perfect. Goed geluid. Minpuntje: de overdoos zag er zeer belabberd uit en was flink beschadigd. Ook stonden er de naam- en adresgegevens van een andere klant op. Slordig. Gelukkig was de verpakking van de radio zelf onbeschadigd.
Sander heeft mij goed geadviseerd. Het probleem met de afstandsbediening heeft hij snel en tot volle tevredenheid opgelost.
goede radio
Correcte verzending. Perfect verpakt. Snel geleverd. Heel goed product zoals beschreven op de website. Tweede aankoop bij Radiowinkel en zeker niet de laatste. Monica
ben heel tevreden met Radiowinkel. Het was idd gemakkelijk om even advies te vragen en de hieruit voortkomende bestelling is snel afgehandeld. Ging het altijd maar zo....
Gevonden, besteld, ontvangen. Dit alles snel en vriendelijk. Heel servicegericht.
Vertrouwd
Helaas defecte afstandsbediening. Gemaild met Sander, en een vervangende snel ontvangen. Deze werkt prima. Top!!
Beste zeer content van onze aankoop. Bedankt MVG
Ruime keuze en vlotte levering
Mooi dat deze winkel ook het merk Ruark heeft. Prachtige radio’s. Klasse ambachtswerk uit het Verenigd Koninkrijk. Keuze gemaakt voor een Ruark 2 MK 4. Top product dat snel en veilig werd geleverd.
Snelle levering en reactie op mail
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag