Prettige webwinkel voor radios en voldoet perfect aan alle verwachting Top .
Een 'open doos' product deed het niet meer binnen een half jaar. Zonder morren kreeg ik een creditfactuur voor het aankoopbedrag.
even kort telefonisch overleg, hierna besteld en een dag later in huis. Dus een en al tevredenheid
Artikel besteld bij openingstijden enveloppe Artikel beschadigd. Ondanks Bericht en Foto aan Radiowecker geen reactie
Beste, Zoals u inmiddels weet waren wij de week tussen Kerst en Oud/Nieuw gesloten wegens vakantie. Vandaar niet meteen een reactie op uw mail. Inmiddels hebben wij na de vakantie en communicatie met u een nieuwe gestuurd. Groet, Sander
De Tiny C7 dab+ werkt zoals beschreven prima! P.S. (Ik krijg alleen de letters van de gebruiksaanwijzing niet groter gekopieerd)
De overzichtelijke site geeft relevante informatie over een goede selectie van wat er aan radio's te vinden is. Er spreekt deskundigheid uit en betrokkenheid. Over het geluid, het bedieningsgemak, de mogelijkheden en het uiterlijk van de Roberts iStream 3 ben ik zeer tevreden.
Beschrijvingen en technische details op de site volledig en correct. Levering precies volgens afspraak en product volgens verwachting. Juiste prijsstelling !
Keurig ontvangen Doos alles zat er in aangesloten werkt perfect Goede DAB ontvangst en internet radio ook perfect
De radio ziet er prachtig uit, hij doet het ook goed. Een klein beetje jammer is dat de druktoetsen redelijk klein zijn. Mijn schoonmoeder van 98,5 kan niet goed zien en met haar kromgegroeide vingers drukt ze vaak de verkeerde knop in, waardoor het voorgeprogrammeerde station weer even 'zoek' is. Verder alleen maar complimenten.
In één woord, topservice!!!
Ik was op zoek naar een DAB+ tuner en vond op de site voldoende technische informatie om mijn keuze te maken. Hun prijzen zijn marktconform, dus dat is ook OK. Verder een correcte levering
-levering mooi op tijd -doet wat hij moet doen en meer -bediening niet te ingewikkeld
Een technisat digitradio 10 ir gekocht , na advies van Sander. Apparaat in gebruik als antenne op mijn dolby surround systeem . Nu alles digitaal .Enige nadeel de beschrijving was in het Duits. Nu kun je wel een nederlandse vertaling op de computer opzoeken. Maar in de praktijk werkt dat moeilijk, mijn computer staat in de computer kamer, en de tv in de woonkamer. Het printen van 68 vellen is ook wat. Verder prima apparaat werkt perfect, makkelijke installatie samen met mijn Duits/Nederlandse vriend.
Na een tijdlang zoeken naar en vergelijken voor een deftige wekkerradio, eerst Sander gebeld. Na een korte inleiding en nog korter advies van Sander: de Ruark R5. Prima keuze, mooi geluid DAB, CD enz. Afstandbediening ergonomisch. En belangrijk de tijd is prima te zien en dat was een van de gewenste mogelijkheden. Dank Sander.
Zie boven
Via telefonisch advies de Kat 3 Dab+ aangeschaft voor op mijn internet/ dab radio. Werkt perfect, vol ontvangst en geen foutmeldingen. Wel even gekeken voor de juiste plaatsing aan de muur voor optimaal ontvangst. Geen installatie inpluggen en klaar.
Prettig, levering volgens afspraak.
het enige waar webshops in het algemeen op moeten gaan letten is de bezorging. Wat zit daar af en toe asociaal volk op deze busjes. Rijden als idioten. Parkeren op de meest onmogelijke plaatsen. En hebben ook nog eens een grote mond.
Twee keer iets besteld, ook dit keer netjes en snel geleverd.
Goed advies en goed product
Snelle levering, ook na specifieke wens van mijn kant contact makkelijk en vriendelijk
Had bij Radiowinkel een Pinell North radio besteld en die was snel geleverd. Wel een mooi ding, maar adapter bleek defect. Radiowinkel heeft supersnel een vervangende adapter geleverd, maar bleek opnieuw niet te werken. Heb besloten om de Pinell dan maar om te ruilen voor een Ruark en ook deze omruiling was snel en vakkundig geregeld. Ben heel tevreden met de Ruark, prachtig apparaat, mooi geluid en goede bouwkwaliteit.
Het enige aan de bestelling plaatsen wat ik minder vond was de manier waarop je een DHL service punt moest kiezen voor de bezorging. Verder geen probleem ermee maar ik denk dat dit makkelijker zou moeten kunnen. Maar misschien ben ik teveel gewend aan de ervaring van het kopen bij grotere winkels.
Fijn radiootje gekocht. Vlotte en correcte bezorging.
Snelle verznding, bij vraag, achteraf, een goed en vakkundig antwoord
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag