assertieve behandeling

Wat erg goed is zijn de youtube filmpjes die een duidelijke uitleg geven voor onbedreven mensen. De levering van producten behoeven voor mij geen superlatieven.

• Wat vond u van de bezorging? N.v.t.
  • Welk model heeft u gekocht? Technisat 143
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Contact over te late bezorging was prima.

Na een week had ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik meldde dat aan Radiowinkel, die direct reageerde. Het bleek een fout bij PostNL te zijn. Radiowinkel zegde toe dat ik een nieuwe zou krijgen als deze zending niet zou aankomen. Dat bleek uiteindelijk niet nodig. Fijne en adequate reactie. Daarom nu nieuwe (en hoge) waardering.

• Welk model heeft u gekocht? DAB+/FM Telescoopantenne met F connector
  • Toelichting op de bezorging: veel te laat bezorgd

Snelle levering, degelijk verpakt en fijne radio waar mijn zoon enorm blij mee is.

• Welk model heeft u gekocht? Ruark R1S smart radio
  • Toelichting op de bezorging: Snel en op tijd

Geweldige service

Mijn draagbare radio kreeg na twee jaar vrij intensief gebruik een mankement. Nadat ik dat via mail had gemeld kon ik de radio opsturen. Binnen enkele dagen ontving ik de radio gerepareerd retour. Zonder rekening voor de reparatie!!!

• Welk model heeft u gekocht? Technisat
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

prettige service, duidelijke winkel website

Als je informatie vraagt via de website, of per telefoon, krijg je vlot en heldere info. Ook vind je goede info per radio en de 'keuze van Sander' geeft ook informatie die je een aanbeveling verstrekt. Als je dan een radio kiest, die vlot arriveert, en ook goed radiogeluid geeft volgens de informatie die je kreeg, dan ben je heel blij. Dankjewel Sander. Christina PS Desalniettemin mis ik het om persoonlijk naar een winkel te kunnen gaan en ter plekke de radio's eerst te zien en te kunnen beluisteren, i.v.m. het kunnen zien en vergelijken van de radio's en het geluid.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean MMR DAB+
  • Toelichting op de bezorging: Vlot en goed ingepakt

Redelijk

DIRA RADIO MOBIL GEKOCHT. NA VERLOOP VAN TIJD DEED HIJ HET NIET. OPGESTUURD EN NA EEN PERIODE LADEN DE ACCU S NIET OP. VIA DHL weer opgestuurd en nu is de radio zoek.Tot nu toe correct geholpen. DHL is onbereikbare club waardeloos

• Welk model heeft u gekocht? DIRA M1A mobill
  • Toelichting op de bezorging: Radio is zoek bij DHL

De winkel is prima.

Wij hebben de telestar gekozen vanwege de wi-fi megelijkheid. De handleiding klopt hier en daar niet. Maar met wat experimenteren werkt het prima.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar DIRA S 20C

prima verzorgd

• Welk model heeft u gekocht? 50

Lekker snel geleverd

Goed product en gebruiksvriendelijk.

• Welk model heeft u gekocht? Telstar Dira m 24 i

Super behulpzaam

Bij de klacht direct actie en binnen een dag een nieuwe platenspeler. Echt goede service

zeer goed

Zeer perfecte radio geweldig

• Toelichting op de bezorging: Goed

prima geluid.De handleiding is wat mij betreft, te summier.Het lukt mij niet om alles erop te krijgen wat ik echt wil.Moet ervoor gaan zitten en anders hang ik aan de telefoon. Verder deed alles het. groet van Cari

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? power plus
  • Toelichting op de bezorging: in de brievenbus gestopt!!

Prima webwinkel

Altijd goede ervaringen bij Radiowinkel. Van harte aanbevolen.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean DPR-76bt

zeer goed

zeer goed en snel ontvangen

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? technisat tuner

De beste keus die ik kon maken!

Ik heb een paar keer gemaild met een vraagje over een radio en kreeg steeds snel een reactie. Toen ik uiteindelijk een keus had gemaakt welke radio ik wilde kopen dacht ik dan ook; dan gun ik het ze ook en koop ik hier de radio. Diezelfde dag dat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik al mail dat het pakketje klaar lag voor verzending. Zo werd ik steeds via mail op de hoogte gehouden en de volgende dag al had ik mijn pakketje, keurig verpakt, in huis!

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Radio Revival Petite 2
  • Toelichting op de bezorging: Supersnel

Eindelijk goede ontvangst!

DAB telescoopantenne aangesloten op mijn tuner i.p.v. dat standaard antennedraadje Ontvangstkwaliteit is van +/- 50% naar +/- 80% gestegen en is nu gemakkelijk bij te stellen door de antenne te richten. Heel content over. Verzendkosten voor zulk klein iets vind ik wel zeer hoog!

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? DAB+ / FM / DVB-T extra dikke telescoopantenne met F connector, 7 segmenten, 115,3 cm

prima leverancier van digitale radio en CD speler

transparante communicatie, heldere afspraken en die ook zorgvuldig nakomen.

Kom belofte na

Zie hier boven en normaal verpakt, geen gekke grote dozen

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.
  • Toelichting op de bezorging: op tijd

Kennis van zaken en snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Telestar DIRA S 32i

Ik bestel opnieuw

Ik heb al een radio besteld en gekocht een jaar geleden en mijn ganse ervaring met de bestelling, met de uitleg on-line over de mogelijkheden van de radio en de snelle levering hebben er voor gezorgd dat ik opnieuw bij radio winkel besteld heb Ik ga niet meer verder zoeken op het web als ik een radio nodig heb.

• Welk model heeft u gekocht? Telstar DIRA M 14i
  • Toelichting op de bezorging: Snel en goed ingepakt

• Welk model heeft u gekocht? Ruark r3s
  • Toelichting op de bezorging: alles OK

snelle levering, goed product

snelle levering, goed product.

Perfecte service

Mooie radio, enkel jammer dat de handleiding erbij in het Duits was. Engelstalig online gevonden, had er misschien toch bij moeten zitten, een werkpuntje

• Welk model heeft u gekocht? Technisat transita 121 ir

Nette en betrouwbare leverancier

Na het eerste model wekkerradio te hebben geretourneerd omdat het formaat te groot was, heb ik een ander model besteld. Deze heeft wel de juiste afmeting. Het is een prima product. Proces van bestellen, retourneren en nogmaals bestellen verliep helemaal naar wens.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 52 wekkerradio

Subliem