Prima geholpen en duidelijke communicatie, radio was keurig verpakt
In eerste instantie kreeg ik niets bezorgd, terwijl de radio wel op voorraad was en ik ook een verzendbevestiging (per mail) ontvangen had. Nadat ik tweemaal een mail gestuurd had met de vraag waar mijn pakje bleef, werd duidelijk dat het pakje zoek geraakt was. Ook was de reactie op mijn eerste mail niet bij mij aangekomen (ook niet in de ongewenste mail). Ik werd vervolgens via een ander mailadres alsnog op de hoogte gebracht. Er is een tweede pakje opgestuurd wat wel direct een dag later bij mij bezorgd is. Vervelend hoe het in eerste instantie gelopen is, maar buiten de schuld van Radiowinkel. En uiteindelijk heel netjes opgelost. Daarom gewoon 5 sterren. Voor de kwaliteit en de service.
Via you tube bekeken.
Via you tube bekeken.
Snelle levering. Toestel zeer goed. Gemakkelijk in gebruik.
Oke
beoogde artikel direct afgestuurd
Ik zocht een 43cm internet tuner. Met de filmpjes en informatie op de web-shop heb ik toch voor de radiowinkel gekozen!
Goede informatie op de website een snelle levering
Goede informatie op de website een snelle levering
De radio was niet goed de zender viel weg. na overleg met Sander van de Radiowinkel de radio teruggestuurd. Na ontvangst kreeg ik een mail van Sander dat hij aan het testen, paar uur later kreeg ik bericht dat de radio vervangen wordt.
Het bestelde artikel werd keurig binnen korte tijd geleverd. Na een door mij via de mail gestelde vraag m.b.t. de aansluiting van het apparaat, kreeg ik per omgaande een helder antwoord. Dat maakte mij tot een tevreden klant van Radiowinkel.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag