Bij het installeren van mijn radio kwam ik voor problemen te staan. Met telefonische hulp van de radiowinkel kon ik weer verder. Prima.
Ook de korting als je van niets weet! Dat geeft vertrouwen.
Technische toezegging over het geleverde product, Hama platte raamdoorvoer antenne, wordt gewoon nagekomen. Sander staat er wederom garant voor.
Makkelijke bestelling en snelle levering
Snelle levering en goede info produkt door winkelier.
Precies waarvoor ik betaal!
Bestelling ontvangen , duurde wel iets langer dan op de website was vermeld maar na een telefoontje werd het duidelijk.
Snelle levering ,keurig op tijd geleverd . Zo op het oog en gehoor prima kwaliteit
Goed advies, ruime keuze en correct afgeleverd!
Overzichtelijke website. Grote collectie. Retourgarantie. Telefonisch contact goed.
Vooraf en achteraf persoonlijk en deskundig contact. Duidelijke informatie voor het alternatief van radio via kabelbedrijven die niet geïnteresseerd zijn in radioluisteraars (bij hun draait alles alleen maar om tv, en je weet maar nooit welke beperkingen er volgen op de aangeboden radiokanalen in je pakket). Had al een dab-internet radio in huis, nu van hetzelfde merk (TechniSat) een dab-wifi-bluetooth tuner gekocht om weer optimaal van mijn hifiset te kunnen genieten. Aansluiten op bestaande apparatuur is simpel en het genot is daarna groot!
Alles prima
Bij Radiowinkel een TechniSat tuner besteld welke de volgende dag al werd geleverd. Door problemen met mijn versterker moest het apparaat echter weer retour. Ook de retourzending werd de volgende werkdag al afgehandeld en de volledige aanschafprijs direct weer teruggestort. Ik zal hier een volgende keer zeker weer bestellen!
Nadat ik eerst een defect artikel had ontvangen is er snel vervanging geregeld nadat ik mailcontact had gehad. Het vervangend apparaat ontving ik op de dag datik het defecte apparaat terug stuurde.
Super makkelijke website, zeer overzichtelijk. Na bestelling bij iedere stap in het proces een mailtje om je op de hoogte te houden.
Het zoeken op internet nam nog de meeste tijd in beslag. Na gemaakte keuze was ik na 2 dagen in het bezit van de radio die ik besteld had. Via mail op de hoogte gehouden wanneer DHL dit zou bezorgen. Was het overal maar zo vlekkeloos!
(DAB+ antenne in huis) goed ontvangst en geen momenten van storing. snel aangesloten (op de site direct melding van stekker en verloop-).
Ik zocht het internet af naar een DAB+ buitenantenne omdat ik geen ontvangst kreeg met een aangepaste autoradio-antenne. Bij Radiowinkel gevonden. Na installatie, meteen ontvangst.
Bestellen gaat gemakkelijk. Bij vragen krijg je snel en duidelijk antwoord. De radio is goed. Ik heb al vaker hier besteld en omdat ik erg tevreden ben over de dienstverlening en de producten heb ik deze radio hier besteld. Een fijn bedrijf om te bestellen.
prettig contact met duidelijk service gerichte oplossingen
Snel bezorgde afStandsbediening voor Pure Radio. Helaas oude batterij.
Goede levering, goed apparaat en goede antwoorden op eerste vragen na eerste gebruik
Al eerder had ik een goede ervaring met Radiowinkel, nu weer. Het plaatsen van de bestelling ging gemakkelijk, het op de hoogte gehouden worden van het hele traject vanaf de bestelling tot en met de aflevering verliep vlekkeloos. Van iedere actie tijdens dat traject werd ik op de hoogte gehouden. Alles klopte! Toen ik later nog een vraag had en die naar Radiowinkel mailde, kreeg ik binnen een half uur een reactie. Helemaal geweldig dus!
Product is zoals ik had verwacht. Ben er blij mee. Er is erg veel keuze tussen alle producten die ik zocht. Ook handig dat er gebruiks handleidigen op de site staan. Kan meehelpen bij het maken van keuzes.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag