Geweldig!

Al eerder had ik een goede ervaring met Radiowinkel, nu weer. Het plaatsen van de bestelling ging gemakkelijk, het op de hoogte gehouden worden van het hele traject vanaf de bestelling tot en met de aflevering verliep vlekkeloos. Van iedere actie tijdens dat traject werd ik op de hoogte gehouden. Alles klopte! Toen ik later nog een vraag had en die naar Radiowinkel mailde, kreeg ik binnen een half uur een reactie. Helemaal geweldig dus!

• Welk model heeft u gekocht? QUBO SO-220
  • Toelichting op de bezorging: Ik werd constant op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling zich bevond. Hierdoor hoefde ik geen uren thuis te zitten wachten, maar wist ik precies in welk tijdsblok mijn bestelling afgeleverd zou worden.

Goede informatie over product en verzending.

Product is zoals ik had verwacht. Ben er blij mee. Er is erg veel keuze tussen alle producten die ik zocht. Ook handig dat er gebruiks handleidigen op de site staan. Kan meehelpen bij het maken van keuzes.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts stream 94 i plus

Uitst

• Wat vond u van de bezorging? N.v.t.
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Kon niet beter en ook niet sneller, in één woord perfect

Goed advies per telefoon en direct besteld en....... 1 dag later in huis. Product was precies zoals eerder gezegd 100% wat we zochten en goed!!!

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 143 V3 stereo hifi DAB+ en wifi internet tuner met Bluetooth en Spotify
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Snel geleverd. En een mooi product

Super service

Ik was echt aangenaam verrast over de goede service van deze shop. Een probleem veroorzaakt door de vervoerder werd meteen door de winkel opgelost. Heel proactief en geen gezeur.

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.
  • Toelichting op de bezorging: De vervoerder raakte het artikel kwijt

Dik tevreden

Snel levering en het werkt perfect

• Welk model heeft u gekocht? N.v.t.

Mijn nieuwe DAB+ radio doet het ect geweldig

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Pocket 350

snel en goed

Snel geleverde bestelling, goede communicatie!

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli dab

hele fijne zaak met goed advies en goede producten

Ben erg goed geholpen met het plaatsen van een DAB antenne Een teveel bestelde antenne werd zonder problemen terug genomen. Ga zo door

• Welk model heeft u gekocht? DAB binnen antenne
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

goed en netjes thuis gekregen

ik heb mijn bestelling netjes thuis gekregen alleen was het niet 1 a 2 dagen zo als jullie vermelden maar dat ligt niet aan jullie maar aan de post bezorgers

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? dab radio
  • Toelichting op de bezorging: laat binnen gekregen

Goed advies

Telefonisch informatie was goed

• Welk model heeft u gekocht? Dab antenne

Blijkt een hele goede antenne te zijn. Gehannes met mijn DAB plus ontvangst is eindelijk opgelost. Snelle en nette levering en redelijk geprijsd.

• Welk model heeft u gekocht? DAB plu staafantenne
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Tijdige levering van het bestelde. Blij mee.

• Welk model heeft u gekocht? Dab+ radio

Vlotte bezorging en product voldoed aan onze verwachtingen.

Erg vlotte bezorging( binnen 24 uur) Keurig op de hoogte gehouden via neerdere mails. Perfecte service. Ook product voldoed aan alle verwachtingen

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende radio
  • Toelichting op de bezorging: Erg vlot

gedeeltelijk

Vind het erg dat er geen gebruiksaanwijzing bij is, Men moet die zelf nop opzoeken op internet.twijfel of ik nog eens iets bij jullie zal bestellen.

• Welk model heeft u gekocht? R5505
  • Toelichting op de bezorging: goed

Snelle levering. Goed product

Prima assortiment

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? Hama DIT2105SBTX digitale internet tuner met DAB+, FM, Spotify en Bluetooth TX en RX

Prima virtuele winkel. Het gevraagde is opgestuurd en in goede staat ontvangen.

Prima virtuele winkel. Het gevraagde is opgestuurd en in goede staat ontvangen.

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ antenne

Internetradio-FM-DAB+ ontvanger goede vervanger van de tuner met Ziggo kabel. DAB+ ontvangst met ingebouwde antenne is waardeloos. Heel tevreden over internetradio. Radiowinkel doet wat beloofd is. Snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Fusion 600 WFT3
  • Toelichting op de bezorging: Bezorging door Cycloon -DHL ging perfect. Mogelijkheid om tijdstip van bezorgen te wijzigen werkt prima

Prima service!

De radio die ik bestelde was kapot bij aankomst. Nieuw uit de doos kwam er geen geluid uit. Meteen gebeld en geregeld. Na retoursturen kreeg ik na 2 dagen wel een goed exemplaar. Helemaal zoals het hoort. Vind alleen de manier van verzending wel risico vol. Het is een stevig inpakpapier en geen beschermdoos. Maar alles ging goed. Bedankt Sander voor alle service, en fijne website.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Rambler BT
  • Toelichting op de bezorging: Originele doos zit alleen in stevig papier. Hierdoor wel wat kwetsbaar.

Duidelijke website

Een duidelijke website met goede info. Goed te spreken eigenaar. Wel iets duurder dan de concurrentie maar daar staat tegenover een snelle levering.

• Welk model heeft u gekocht? Imperial DABMAN i205 stereo hybride
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

probleem is opgelost als je wat is wordt netjes terug betaald het verschil en netjes afgewerkt in doos met 1 dag geleverd +-

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? sangean
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Sander is aardig en behulpzaam aan de telefoon, het product werd snel gleverd

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? hama bliuetooth receiver
  • Toelichting op de bezorging: geen

Het product is verkocht als zijnde open doos met korting. Prima verzorgd en compleet geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Hama versterkte FM antenne

goede communicatie en verzorgde verzending

goede communicatie en verzorgde verzending scherpe prijs

• Welk model heeft u gekocht? Sangean Survivor MMR-88

Lulofsstraat 5538