Al eerder had ik een goede ervaring met Radiowinkel, nu weer. Het plaatsen van de bestelling ging gemakkelijk, het op de hoogte gehouden worden van het hele traject vanaf de bestelling tot en met de aflevering verliep vlekkeloos. Van iedere actie tijdens dat traject werd ik op de hoogte gehouden. Alles klopte! Toen ik later nog een vraag had en die naar Radiowinkel mailde, kreeg ik binnen een half uur een reactie. Helemaal geweldig dus!
Product is zoals ik had verwacht. Ben er blij mee. Er is erg veel keuze tussen alle producten die ik zocht. Ook handig dat er gebruiks handleidigen op de site staan. Kan meehelpen bij het maken van keuzes.
Uitst
Goed advies per telefoon en direct besteld en....... 1 dag later in huis. Product was precies zoals eerder gezegd 100% wat we zochten en goed!!!
Snel geleverd. En een mooi product
Ik was echt aangenaam verrast over de goede service van deze shop. Een probleem veroorzaakt door de vervoerder werd meteen door de winkel opgelost. Heel proactief en geen gezeur.
Snel levering en het werkt perfect
Mijn nieuwe DAB+ radio doet het ect geweldig
Snel geleverde bestelling, goede communicatie!
Ben erg goed geholpen met het plaatsen van een DAB antenne Een teveel bestelde antenne werd zonder problemen terug genomen. Ga zo door
ik heb mijn bestelling netjes thuis gekregen alleen was het niet 1 a 2 dagen zo als jullie vermelden maar dat ligt niet aan jullie maar aan de post bezorgers
Telefonisch informatie was goed
Blijkt een hele goede antenne te zijn. Gehannes met mijn DAB plus ontvangst is eindelijk opgelost. Snelle en nette levering en redelijk geprijsd.
Tijdige levering van het bestelde. Blij mee.
Erg vlotte bezorging( binnen 24 uur) Keurig op de hoogte gehouden via neerdere mails. Perfecte service. Ook product voldoed aan alle verwachtingen
Vind het erg dat er geen gebruiksaanwijzing bij is, Men moet die zelf nop opzoeken op internet.twijfel of ik nog eens iets bij jullie zal bestellen.
Dank voor uw beoordeling, Gilbert. Zoals ook in de mail staat die u bij verzending gekregen heeft: "Tip: bij de meeste producten zit geen NL handleiding inbegrepen. Fabrikanten stoppen niet meer papieren handleidingen van vele talen in de doos. Milieu! Hoeveel bomen scheelt dat van al die mensen die alle talen in de papierbak gooien en alleen de eigen taal houden...Ze zijn uiteraard wel digitaal te krijgen. Kijk daarvoor op de product pagina waar u bij ons het product heeft gevonden, de handleiding staat dan onderaan bij de specificaties en is dan als PDF te downloaden en vervolgens (eventueel) zelf te printen." Dat geldt ook voor deze Philips die u gekocht heeft. Groet, Sander
Prima assortiment
Prima virtuele winkel. Het gevraagde is opgestuurd en in goede staat ontvangen.
Internetradio-FM-DAB+ ontvanger goede vervanger van de tuner met Ziggo kabel. DAB+ ontvangst met ingebouwde antenne is waardeloos. Heel tevreden over internetradio. Radiowinkel doet wat beloofd is. Snelle levering.
De radio die ik bestelde was kapot bij aankomst. Nieuw uit de doos kwam er geen geluid uit. Meteen gebeld en geregeld. Na retoursturen kreeg ik na 2 dagen wel een goed exemplaar. Helemaal zoals het hoort. Vind alleen de manier van verzending wel risico vol. Het is een stevig inpakpapier en geen beschermdoos. Maar alles ging goed. Bedankt Sander voor alle service, en fijne website.
Een duidelijke website met goede info. Goed te spreken eigenaar. Wel iets duurder dan de concurrentie maar daar staat tegenover een snelle levering.
probleem is opgelost als je wat is wordt netjes terug betaald het verschil en netjes afgewerkt in doos met 1 dag geleverd +-
Het product is verkocht als zijnde open doos met korting. Prima verzorgd en compleet geleverd.
goede communicatie en verzorgde verzending scherpe prijs
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag