alles perfect geregeld groetjes Jos
Mooi optijd en goed verpakt.
- choix, prix, rapidité d'envoi, qualité de l’emballage et du transport pour la france : je recommande ! - choice, price, speed of shipping, quality of packaging and transport for France: I recommend!
Gevonden wat ik zocht en binnen enkele dagen geleverd
Prima producten, en snel geleverd.
makkelijk via website bestellen helaas post.nl deed er lang over om het brievenbuspakketje te bezorgen
Levering onbetrouwbaar via Cycloon. Bezorging werd telkens uitgesteld.
Ik kreeg de radio via de wifi niet geïnstalleerd. Sander heeft mij zo vriendelijk telefonisch geholpen.
Goed bereikbaar Goede reactiesnelheid Klantgericht
Ik kende Radiowinkel niet maar ik ben zeer aangenaam verrast bij mijn 1e bestelling. Uit voorraad, goedkoper dan concurrenten en zeer snelle verzending. Continue updates van de status, ook van DHL. 1 klein kritiekpuntje misschien; het kiezen van een DHL afleverpunt moet in de tekst bij opmerkingen dat kan misschien nog handiger maar ik begrijp dat dat in de praktijk lastig te realiseren is
Zeer behulpsaam, goede en snelle aflevering!
Ik liep vast bij de bestelling on line maar het is meteen duidelijk dat je Sander kunt bellen. Die krijg je ook gelijk aan de telefoon en helpt dan verder. Dus perfect!
Snelle correcte levering.
Afhandeling was vlot en correct. Het geleverde product was kwalitatief prima tegen een goede prijs.
Oorspronkelijk Sangean WFT4 gekocht, maar dit later weer gecancelled, was geen probleem. Uiteindelijk een Technisat CD gekocht, kreeg onmiddellijk mijn geld terug. Ik had nogal wat moeite met installatie, ben 3x terug geweest voor (kosteloos) advies en dankzij engelen geduld van Sander is installatie toch gelukt. Ik beveel Radiowinkel bij ieder aan, kundig advies! Gerard Schrekker
Ben zeer tevreden met mijn bestelling een kat 6 dab+ antenne ondanks dat het kapot binnen heb gekregen met post.nl heb daarop volgend contact genomen met sander van radiowinkel daarbij meegestuurd paar foto's van de gebreken van de opgestuurde antenne en die zelfde dag nog de reactie op gekregen dat er al een nieuwe opgestuurd is en dat met dhl en heb dat de daarop volgende dag binnen gekregen en dat noem ik nou service.
Bij de radiowinkel vond ik uitstekende informatie over de keuzemogelijkheden voor een draagbare DAB plus radio. Op basis van een paar filmpjes heb ik mijn keuze gemaakt. De radio werd binnen 24 uur afgeleverd en ik ben er blij mee.
Zoals zo vaak, lopen dingen niet zoals gedacht. Zo ook met de installatie en afstelling van mijn tuner. Sander reageerde heel snel op mijn vragen en gaf me goed advies.
DAB werk erg goed. Geen FM storing meer.
Goed en degelijk verpakt
helaas kreeg ik een radio toegestuurd die na uitpakken helaas niet bleek te werken. Eén belletje en er werd gelijk een retourticket gemaakt en nog dezelfde dag een nieuwe radio toegestuurd. Perfect geregeld.
Uitgebreide omschrijving van de producten.
Ik zocht een internetradio voor aan een tuner aan te sluiten. En goed advies gekregen en snel antwoorden op mijn vragen. Ook het verzenden ging snel. De technisat internetradio is een aanrader ook veel beter dan mijn vorige de dabman i400. Fijn is dat deze persoon ook verstand heeft ipv dat je ergens een klanten service persoon aan de lijn krijgt die niks weet
Omdat ik niet precies wist welke radio ik moest kopen, heb ik contact opgenomen met de Radiowinkel. Daarna kreeg ik een mail met advies en dat advies klopt precies met hoe de radio werkt en is. Overal heel goed bereik en eenvoudig in de bediening. Mooi geluid ook, ik raad de Radiowinkel zeker aan! En natuurlijk deze radio. Handig in gebruik.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag