Omdat ik niet precies wist welke radio ik moest kopen, heb ik contact opgenomen met de Radiowinkel. Daarna kreeg ik een mail met advies en dat advies klopt precies met hoe de radio werkt en is. Overal heel goed bereik en eenvoudig in de bediening. Mooi geluid ook, ik raad de Radiowinkel zeker aan! En natuurlijk deze radio. Handig in gebruik.
Goede dienstverlening, ook bij ruilen, kortom, prettig zaken doen. Het aantal emailberichten over je bestelling mag wel wat minder worden ( bestelling, factuur, verzending, verzendbedrijf, nog een verzendbedrijf, bezorgmoment, ……..)
Ik zocht een top internetradio met plaats voor tenminste 20 favoriete zenders. Een voorwaarde was ook dat hij draagbaar zou zijn. Ik had al een paar ideeën, maar Sander van de Radiowinkel suggereerde ook eens naar de Pure Evoke Play te kijken. Dat bleek een schot in de roos. Geweldig geluid, mooi design, erg gemakkelijk te bedienen en maar liefst 40 voorkeursplaatsen voor internetzenders of podcasts. De extra bij te bestellen accu heeft als voordeel dat je geen gedoe meer hebt met losse batterijen en hij laadt automatisch op als je het netsnoer gebruikt.
Uitstekend product en snelle levering!
Na mijn bestelling verzond Radiowinkel het pakketje vlot. Helaas had DHL de zaken niet goed op orde en moest ik lang wachten op mijn nieuwe radiootje. Het pakket was zelfs even spoorloos, maar Sander van de radiowinkel stelde me gerust dat het goed zou komen! Gelukkig was het pakket verder niet beschadigd, mede omdat het heel goed verpakt was. Kortom, ik ben heel blij met de service en afhandeling van mijn bestelling. Ik moet nog even wennen aan het radiootje. Het is de dab versie ter vervanging van mijn 20 jaar oude (trouwe) tivoli pal, die het helaas begeven heeft. Het schermpje is vrij helder en de info rolt eronder door. Het liefst zou ik willen dat het na een paar seconden dimt (net leesbaar). Misschien is dit mogelijk, maar heb ik het nog niet ontdekt. Ik heb ook een heel goede dab ontvangst en de zendervoorkeuren waren makkelijk in te stellen. Al met al ben ik zeer tevreden.
Goed artikel, snel bezorgd.goede firma
Uitstekende radio met ferme klank en power. Prima leveringsservice! Een tevreden klant.
Goede ervaring met deze gespecialiseerde radiowinkel. Direct contact met de eigenaar van het bedrijf die deze winkel vast uit liefhebberij begonnen is. Fijn dat er nog kleine verkopers te vinden zijn met kennis van zaken.
Toen ik bestelde was de webwinkel gesloten i.v.m. vakantie. Dit werd netjes vermeld gedurende het bestel proces met daarbij info over de datum wanneer mijn order verwerkt ziu worden. Ik had geen haast met mijn bestelling en heb dus de bestelling geplaatst. Daarna werd mijn bestelling op de aangegeven dag keurig verstuurd voorafgegaan door informatie over aflevering en de track en trace link. Het product voldoet prima en de prijs was goed.
Er wordt actief met je mee (of aan je) gedacht.
Snelle levering, artikel voldoet aan de verwachtingen.
De presentatie van de winkel online geeft vertrouwen en de verwerking, afhandeling en bezorging van de bestelling waren zorgvuldig. Kortom, de aankoop online is naar volle tevredenheid afgehandeld en het product is in perfecte staat afgeleverd: proficiat! In tegenstelling tot wat er op de website wordt vermeld, accepteert de Ruark R1S alleen het MP3 formaat en geen WMA, AAC, FLAC of WAV. Dit gemis wordt wel behoorlijk gecompenseerd door een kwalitatief goede en mooie weergave van de MP3's: verder kan de audiokwaliteit ervan alleen nog worden verbeterd met een hogere bitrate. Maar de lossy MP3 blijft nog altijd ondergeschikt aan lossless formaten. Echter, de vereiste tijdrovende conversie van niet ondersteunde formaten naar MP3 doet wel ernstig afbreuk aan de verwachtingen. De wens om (net als met de UE Squeezebox smart radio) ook de overige formaten gewoon via een tafelradio af te spelen, blijft dus onvervuld. Desalniettemin blijft overeind, dat de door de Ruark R1S geboden mogelijkheden van hoge kwaliteit zijn: al met al, toch een topproduct (ondanks de jammerlijk gemiste kans).
Mooi product, aansluiten op de wifi, zenders opzoeken, was allemaal zeer snel te doen.
Met 1 dag super radio cd speler in huis . Prijs en kwaliteit verhouding is geweldig . Mooi vol geluid en heel makkelijk te bedienen . Blij blij
Antenne besteld, verwerkt en een dag er na bezorgd, prima geregeld en geheel zoals het hoort!
Snelle levering en ook nog de nederlandse beschrijving op mail gekregen.
Juiste prijs, kwaliteit
Bestelling snel ontvangen. Goed verpakt. Toestel voldoet volledig aan de verwachting.
Helpen je om te kiezen wat je nodig hebt als accessoires, houden je goed op de hoogte van je bestelling en zorgen voor snelle levering.
Eerste radio werkte bij mij niet goed. Daarop een aantal suggesties gekregen aansluitend op mijn wensen. Fijn dat ik die 1000+ radio's niet allemaal zelf hoefde te doorzoeken! Ik waardeer ook zeker de persoonlijke aandacht van Sander. Dank!
Dit vervangonderdeel doet gewoon wat het moet doen en was heel snel geleverd.
de antenne werkt niet
Beste Luc, U schrijft dat de KAT 6 antenne niet werkt?? Hoe heeft u deze aangesloten? Want dit is bij mijn weten de BESTE DAB+ antenne die er is. Als deze niets ontvangt dan is er ofwel iets aan de hand met uw DAB+ tuner, ofwel met de kabel of u stelt de antenne op in een zeer goed geïsoleerd huis waar geen ontvangst mogelijk is. Ook zeker even een volledige scan doen op uw tuner na aansluiting of verandering van de antenne opstelling. Groet, Sander
De bestelling is geleverd zoals vooropgesteld
Omdat de analoge radio-uitzendingen op de kabel stopt, moet er een nieuwe wekkerradio komen. Ik wilde de uitgezochte radio eerst zien en zijn in de showroom gaan kijken. Hier bleek dat deze radio niet geschikt was als wekkerradio, maar er werd fantastisch meegedacht voor een alternatief. En dat alternatief was precies de radio die ik zocht! En ik kon hem ook direct meenemen (na betaling natuurlijk)!
Goed advies en prima prijs/levering!
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag