TOP ERVARING!!! GOED ADVIES!!!

Omdat ik niet precies wist welke radio ik moest kopen, heb ik contact opgenomen met de Radiowinkel. Daarna kreeg ik een mail met advies en dat advies klopt precies met hoe de radio werkt en is. Overal heel goed bereik en eenvoudig in de bediening. Mooi geluid ook, ik raad de Radiowinkel zeker aan! En natuurlijk deze radio. Handig in gebruik.

• Welk model heeft u gekocht? Sangean MMR-99DAB
  • Toelichting op de bezorging: Snel en goed.

Prettig

Goede dienstverlening, ook bij ruilen, kortom, prettig zaken doen. Het aantal emailberichten over je bestelling mag wel wat minder worden ( bestelling, factuur, verzending, verzendbedrijf, nog een verzendbedrijf, bezorgmoment, ……..)

• Welk model heeft u gekocht? Roberts play 11
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Betrouwbaar en deskundig advies.

Ik zocht een top internetradio met plaats voor tenminste 20 favoriete zenders. Een voorwaarde was ook dat hij draagbaar zou zijn. Ik had al een paar ideeën, maar Sander van de Radiowinkel suggereerde ook eens naar de Pure Evoke Play te kijken. Dat bleek een schot in de roos. Geweldig geluid, mooi design, erg gemakkelijk te bedienen en maar liefst 40 voorkeursplaatsen voor internetzenders of podcasts. De extra bij te bestellen accu heeft als voordeel dat je geen gedoe meer hebt met losse batterijen en hij laadt automatisch op als je het netsnoer gebruikt.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke Play

Uitstekend product en snelle levering!

Uitstekend product en snelle levering!

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli audio Pal * BT
  • Toelichting op de bezorging: Uitstekend

Uitstekende communicatie en verzending.

Na mijn bestelling verzond Radiowinkel het pakketje vlot. Helaas had DHL de zaken niet goed op orde en moest ik lang wachten op mijn nieuwe radiootje. Het pakket was zelfs even spoorloos, maar Sander van de radiowinkel stelde me gerust dat het goed zou komen! Gelukkig was het pakket verder niet beschadigd, mede omdat het heel goed verpakt was. Kortom, ik ben heel blij met de service en afhandeling van mijn bestelling. Ik moet nog even wennen aan het radiootje. Het is de dab versie ter vervanging van mijn 20 jaar oude (trouwe) tivoli pal, die het helaas begeven heeft. Het schermpje is vrij helder en de info rolt eronder door. Het liefst zou ik willen dat het na een paar seconden dimt (net leesbaar). Misschien is dit mogelijk, maar heb ik het nog niet ontdekt. Ik heb ook een heel goede dab ontvangst en de zendervoorkeuren waren makkelijk in te stellen. Al met al ben ik zeer tevreden.

• Welk model heeft u gekocht? Tivoli pal+
  • Toelichting op de bezorging: DHL heeft er dagen over gedaan en was zelfs het pakket even kwijt!

Goed artikel, snel bezorgd.goede firma

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende 400
  • Toelichting op de bezorging: Snel geleverd.

De nieuwste Pure Evoke gekocht.

Uitstekende radio met ferme klank en power. Prima leveringsservice! Een tevreden klant.

• Welk model heeft u gekocht? Pure Evoke
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Geweldig aanbod en een eigenaar die weer waar hij het over heeft.

Goede ervaring met deze gespecialiseerde radiowinkel. Direct contact met de eigenaar van het bedrijf die deze winkel vast uit liefhebberij begonnen is. Fijn dat er nog kleine verkopers te vinden zijn met kennis van zaken.

• Wat vond u van de bezorging?
  • Welk model heeft u gekocht? Roberts Revival iStream 3L Latest Edition internetradio
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Goede informatie, bestelling keurig afgehandeld

Toen ik bestelde was de webwinkel gesloten i.v.m. vakantie. Dit werd netjes vermeld gedurende het bestel proces met daarbij info over de datum wanneer mijn order verwerkt ziu worden. Ik had geen haast met mijn bestelling en heb dus de bestelling geplaatst. Daarna werd mijn bestelling op de aangegeven dag keurig verstuurd voorafgegaan door informatie over aflevering en de track en trace link. Het product voldoet prima en de prijs was goed.

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende transita 400 internet radio

Goede service!

Er wordt actief met je mee (of aan je) gedacht.

• Welk model heeft u gekocht? Roberts Revival Petite 2

Alles prima.

Snelle levering, artikel voldoet aan de verwachtingen.

• Toelichting op de bezorging: N.v.t.

De bestelling en afhandeling waren naar volle tevredenheid.

De presentatie van de winkel online geeft vertrouwen en de verwerking, afhandeling en bezorging van de bestelling waren zorgvuldig. Kortom, de aankoop online is naar volle tevredenheid afgehandeld en het product is in perfecte staat afgeleverd: proficiat! In tegenstelling tot wat er op de website wordt vermeld, accepteert de Ruark R1S alleen het MP3 formaat en geen WMA, AAC, FLAC of WAV. Dit gemis wordt wel behoorlijk gecompenseerd door een kwalitatief goede en mooie weergave van de MP3's: verder kan de audiokwaliteit ervan alleen nog worden verbeterd met een hogere bitrate. Maar de lossy MP3 blijft nog altijd ondergeschikt aan lossless formaten. Echter, de vereiste tijdrovende conversie van niet ondersteunde formaten naar MP3 doet wel ernstig afbreuk aan de verwachtingen. De wens om (net als met de UE Squeezebox smart radio) ook de overige formaten gewoon via een tafelradio af te spelen, blijft dus onvervuld. Desalniettemin blijft overeind, dat de door de Ruark R1S geboden mogelijkheden van hoge kwaliteit zijn: al met al, toch een topproduct (ondanks de jammerlijk gemiste kans).

• Welk model heeft u gekocht? Internet radio Ruark R1S

Prima, snelle levering

Mooi product, aansluiten op de wifi, zenders opzoeken, was allemaal zeer snel te doen.

• Welk model heeft u gekocht? TechniSat DigitRadio 11 IR

Geweldig advies en snelle levering / service

Met 1 dag super radio cd speler in huis . Prijs en kwaliteit verhouding is geweldig . Mooi vol geluid en heel makkelijk te bedienen . Blij blij

• Welk model heeft u gekocht? Radio cd speler retro
  • Toelichting op de bezorging: Super snel en netjes verpakt

prima geregeld!

Antenne besteld, verwerkt en een dag er na bezorgd, prima geregeld en geheel zoals het hoort!

• Welk model heeft u gekocht? DAB+ antenne

Behulpzame Sander

Snelle levering en ook nog de nederlandse beschrijving op mail gekregen.

• Welk model heeft u gekocht? Nordmende transito 120
  • Toelichting op de bezorging: Snel

Snelle en correcte levering

Juiste prijs, kwaliteit

• Welk model heeft u gekocht? Muse 695

Prima service!

Bestelling snel ontvangen. Goed verpakt. Toestel voldoet volledig aan de verwachting.

• Welk model heeft u gekocht? Technisat 143 CD V3
  • Toelichting op de bezorging: snel

Onberispelijke service !

Helpen je om te kiezen wat je nodig hebt als accessoires, houden je goed op de hoogte van je bestelling en zorgen voor snelle levering.

Vriendelijk en snel geholpen

Eerste radio werkte bij mij niet goed. Daarop een aantal suggesties gekregen aansluitend op mijn wensen. Fijn dat ik die 1000+ radio's niet allemaal zelf hoefde te doorzoeken! Ik waardeer ook zeker de persoonlijke aandacht van Sander. Dank!

• Welk model heeft u gekocht? Pinell
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Dit vervangonderdeel doet gewoon wat het moet doen. Snelle levering

Dit vervangonderdeel doet gewoon wat het moet doen en was heel snel geleverd.

• Welk model heeft u gekocht? Oorkussens voor Grado hoofdtelefoon

de antenne werkt niet

de antenne werkt niet

Heel tevreden

De bestelling is geleverd zoals vooropgesteld

• Welk model heeft u gekocht? technisat DAB radio
  • Toelichting op de bezorging: Alles OK

Buitengewoon goed geholpen en geadviseerd

Omdat de analoge radio-uitzendingen op de kabel stopt, moet er een nieuwe wekkerradio komen. Ik wilde de uitgezochte radio eerst zien en zijn in de showroom gaan kijken. Hier bleek dat deze radio niet geschikt was als wekkerradio, maar er werd fantastisch meegedacht voor een alternatief. En dat alternatief was precies de radio die ik zocht! En ik kon hem ook direct meenemen (na betaling natuurlijk)!

• Welk model heeft u gekocht? SONORO RELAX SO-810
  • Toelichting op de bezorging: N.v.t.

Goed advies en prima prijs/levering!

• Welk model heeft u gekocht? Digitradio Technisat 143CD

Lulofsstraat 5538