Altijd op tijd geleverd ,en juist
De snelheid waarmee Radiowinkel werkt is geweldig!! Vandaag bestelt en echt morgen in huis.
Makkelijk te vinden en helder overzicht van artikelen ! Top leverering
Goede info Goede service Kortom een aanrader.
Deze Sangean Nood radio is top, gebruik hem nu vooral buiten. DAB ontvangst binnen is bij sommige zenders wat minder.
Was op zoek naar een wat kleiner model CD speler en de TEAC voldeed wat dat betreft aan mijn wensen. Pluspunt, maar was niet direct een wens van mij, is de ingebouwde DAB+/FM ontvanger. Tevreden over de mogelijkheden en geluidskwaliteit van de TEAC CD speler.
Na bestelling, snelle levering via DHS, ware het niet dat de chauffeur van DHS het pakket niet bezorgde wegens onbekend adres - wij wonen ietwat achteraf, dis teveel moeite. Sander gebeld en er is onmiddellijk een nieuw pakket verstuurd, deze keer naar een centrale afleverplaats in een winkel.
Mijn product was niet helemaal wat ik zocht. de retourservice was prima geregeld. top!!
Vlotte afhandeling van bestelling, beantwoorden van vragen per mail - kortom zeer tevreden
Gewoon goed
De dab antenne met magneet werkt zeer goed thuis
Moeite met DAB+ ontvangst kon met eenvoudige middelen verbeterd worden.
Binnen 24 uur nieuwe levering binnen. Prima! Al eerder apparatuur gekocht. Sander's deskundigheid helpt bij een juiste keuze.
goede voorlichting en snelle afhandeling retourzendingen.
Had specifieke informatie gevraagd over bepaald radiostation en dit is zeer goed beantwoord
Vriendelijke mensen snelle levering.
Ik had een radiootje besteld voor mijn moeder, maar deze viel wat tegen qua geluidskwaliteit en bleek na 2 maanden niet meer te werken op batterijen. Ik kon de radio zonder problemen retourneren en omruilen voor een ander exemplaar met bijbetaling van het verschil in aankoopbedrag. Hierbij waren de reactietijden supersnel! Binnen 1 week van melden probleem tot aan ontvangst van nieuwe radio.
Vlotte en goede afwikkeling van mijn bestelling.
Makkelijke koop op de website Duidelijke en voortdurende updates via email Keurig verpakt Geleverd zoals beloofd
de vooraf via mail gevraagde info aangaande het toestel dat ik opteerde te bestellen was correct, de bestelling en levering kon mijn inziens niet vlotter verlopen. het toestel een internet tuner met cd voldoet aan de verwachtingen, ook na de levering kon ik beroep doen op jullie dienst inzake door-mailen van gegevens = pdf bestand Nederlandstalige handleiding, alles verliep vlot en spontaan waarvoor dank.
ik heb een internetradio besteld en hij kwam netjes op tijd en stevig verpakt aan. zoeken is wel lastig op de site ivm de vele niet te leveren modellen. misschien een betere zoekmachine op de site
Zoals altijd een goed en deskundig advies. Snel gereageerd op mijn vraag en supersnel geleverd!
Bestelling was de volgende dag thuis bezorgd.
Snelle reaktie na het stellen van een vraag per email. Snelle verzending.
Lulofsstraat 5538
2521AL Den haag