Heel tevreden over het proces en het resultaat

Proces - en met name de communicatie - is erg goed geregeld. Een klein gaatje in de grafiek werd opgemerkt en gemeld. Ook het risico dat het bij het vacumeren groter zou worden. Bleek erg mee te vallen - en de passe-partout maakte het helemaal onzichtbaar. Vervolgens bleek er in het glas een foutje te zitten - dat werd ook gemeld en opgelost. Na al die hindernissen was de lijst toch binnen de planning klaar om op te halen. Fijn geholpen!

Erg goed

Goed geholpen, voorgelicht en het juiste advies

Snel geleverd en goed service!

Ik bestelde de lijst per ongeluk in het verkeerde formaat maar dit werd heel snel door hen aangepast naar wat ik nodig had. Daarna werd de lijst snel bij mij bezorgd en deze hangt inmiddels al mooi met mijn poster er in. De lijst was trouwens heel erg goed verpakt, echt super, vooral met dat breekbare glas. Ga zo door!!

Een maand moeten wachten op lijst

Ik had een lijst besteld van 35x45 voor 90,- dus niet echt een koopje. Na 2 weken zonder update over de levering ben ik gaan mailen. Hier kreeg ik geen reactie op. Toen ik appte waar mijn lijst bleef kreeg ik een bijdehand appje dat deze pas later leverbaar zou zijn. Na deze beoogde leverdatum de klantenservice gebeld (1 week later) Hier kreeg ik te horen dat de lijst op de post was gegaan. Dit bleek later niet waar en degene die ik toen sprak zei me dat het binnen een paar dagen naar postnl zou gaan. Na een week! Weer contact opgenomen met het voornemen om de order te annuleren. Nu kreeg ik (na een maand) iemand aan de telefoon die de klant wel serieus neemt en het voor me uitgezocht heeft. Toen had ik ‘m binnen 2 dagen in huis. Besteld 5 oktober Geleverd 6 augustus Onacceptabel. De lijst is mooi, maar ik vestel hier niet snel opnieuw.

Geweldige service en een prachtig eindresultaat

Zeer goede en vriendelijke service. We zijn goed geholpen met advies op maat. Tussen bestelling en levering was de communicatie goed, zodat we steeds op de hoogte waren van het proces. Uiteindelijk telt het eindresultaat en dat was prachtig!

Meedenken tot het mooiste eindresultaat

Ik kwam met een concreet plan voor een aantal omlijstingen. Toch waren er nog zoveel details waar ik niet over nagedacht, waarbij de Lijstenfabriek me er stap voor stap doorheen loodsde. Waardoor het eindresultaat nog mooier werd gemaakt.

Uitstekend!

Aardig personeel die goed mee denken met wat uiteindelijk het mooiste resultaat oplevert! Heel erg blij mee!!

Super service

Ik had een geborduurd doek in Vietnam gekocht en kwam er online niet helemaal uit. Nadat ik had gebeld en het advies kreeg om even langs te komen ben ik toch maar naar Nieuwegein gereden. Ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan. Ik kon alle lijsten goed zien en ik kreeg super goed advies. Het resultaat is prachtig geworden!

Erg goed

Goed geholpen door aardige medewerkers. Verder perfect werk afgeleverd. Zal zeker nog een keer van hun diensten gebruik maken

Beter dan perfect!

Ik kwam binnen met 2 LP platen en een Cover om in te lijsten. Het voorbeeld van hoe ik het wou hebben was perfect nagemaakt! De qualiteit van de lijst en de service zijn en grote 10 van de 10 en kan ze niet genoeg bedanken voor hun mooie werk!

Vakwerk en goede service

De Lijstenfabriek levert vakwerk. De medewerkers zijn professioneel, deskundig en klantvriendelijk. Ze leveren snel een goed resultaat voor een goede prijs. Al meerdere dingen laten inlijsten bij de Lijstenfabriek en ik ben altijd zeer tevreden. Aanrader!

Wat een geweldige service!

Ik ben niet zo van het geven van reviews, maar in het geval van de lijstenfabriek verdienen ze echt dat iedereen dit kan lezen! Ik had een mooie schilderijlijst besteld voor het schilderij wat ik gemaakt had als huwelijkscadeau voor mijn zoon en schoondochter. Bij de pakketdienst ging het mis (enorme vertraging), waardoor ik het schilderij zonder lijst aan had moeten bieden. De lijstenfabriek heeft toen spontaan aangeboden een een nieuwe lijst alsnog via een andere pakketdienst te versturen. Uiteindelijk bleek de trouwlocatie op de route van één van hun medewerkers te liggen en is de lijst daar tijdig afgegeven en kon ik het schilderij compleet aanbieden. Grote klasse!

perfecte service en kwaliteit

2 schilderijen laten omlijsten. Goede begeleiding bij het keuzeproces ( want er blijkt veel mogelijk te zijn). Conform afspraak is het werk op tijd opgeleverd met zeer goede kwaliteit

Zeer goed werk

We hebben 2 schilderijen laten inlijsten. De schilderen zijn prachtig ingelijst! We waren bezorgd dat het niet helemaal goed zou komen aangezien we de doeken hebben meegenomen in onze koffers vanuit onze vakantie in het buitenland. Aanvankelijk met vouwen. Door het werk die geleverd is zie je hier helemaal niets van. Allebei de werken hangen prachtig aan de muur!

Professioneel advies op een erg klantvriendelijke manier

Recentelijk wilde ik een litho laten inlijsten door de Lijstenfabriek om cadeau te geven. Ik werd door Annelijn gastvrij ontvangen en professioneel geadviseerd. Het eindresultaat werd keurig op tijd geleverd en overtrof al mijn verwachtingen en nog belangrijker die van de ontvanger. Absolute aanrader!

Mijn borduurwerk is met zorg behandeld

Mijn borduurwerk waar ik 10 jaar aan gewerkt heb, is met zorg behandeld. Ook het uitzoeken van de lijst enz. ging erg prettig.

Top!ll!

Prachtig ingelijst. Al 3 werken laten inlijsten. Duidelijke communicatie. Goede service. Alleen jammer dat je niet meer op zaterdag kunt komen.

Top !

Top !

Bijzondere goede dienstverlening en deskundigheid

Na aankomst werd uitvoerig aangeven welke mogelijkheden er waren en werd op de voor- en nadelen gewezen. Dat betekent dat je afweging kunt maken over de geschetste voorbeelden. Uiteindelijk was dat bepalend welke lijsten er zijn aangebracht. Ik werd eerder gebeld dan ik dacht dat mijn lijsten al klaar lagen. Bij het ophalen werd ik geholpen bij het inladen en werd er uitgelegd waarom het het beste was om de lijsten zo neer te leggen en te vervoeren. Tevens werd advies gegeven hoe er moest worden opgehangen om een maximaal resultaat te behalen en en welke materialen hiervoor het beste zijn. Ik kan alleen maar een ieder aanraden gebruik te maken van dit bedrijf. Dit lijdt tot groot genot.

Zeer deskundig advies, denken pro actief mee indien gewenst, hoge kwaliteit lijsten, lijst op maat snel geleverd en bovenal zeer klantvriendelijk

Aanrader!

Mijn partner en ik hebben beide onze voetbal shirts laten inlijsten bij De Lijstenfabriek. Goede service, fijn personeel en snel klaar. Echte aanrader!

Geweldige ervaring snel en klantvriendelijk

Zeer tevreden met het resultaat, geven goed advies en gaan een uitdaging niet uit de weg

Mijn vraag aan de lijsten fabriek was om een concert poster (met speciale folie) in te lijsten. Inge heeft mij verschillende mogelijkheden gepresenteerd om dit in te kunnen lijsten. Uiteindelijk in overleg gekozen om te werken met een passe-partout ondanks de zeer geringe marge rondom. Zij is deze uitdaging aangegaan en het werk is perfect afgeleverd. Ook is er mee gedacht qua kleurstelling lijst, passe-partout. Enige feedback puntje; er is onder bepaalde omstandigheden een lichte structuur te zien in de poster doordat deze verlijmd is. Dit ligt puur aan het materiaal vd poster, maar ik had het wel fijn gevonden dit van te voren te weten. Alsnog zou dit mij er niet van weerhouden opnieuw bij de lijsten fabriek iets in te laten lijsten.

Uitstekend!!

Een zeer goed bedrijf voor al je lijsten. Vriendelijk en vakkundig personeel. Heb hier 3 shirts laten inlijsten en resultaat was echt boven verwachting!!

Geweldig en meedenkend, doen niks wat te klant niet wil.

Keer op keer vriendelijke medewerkers. Luisteren 100 procent naar wat de klant wil en komen daarbij met goede tips hoe het eventueel ook kan. Shirts en eventuele foto's worden echt goed ingelijst echt vakwerk!! Prettige en niet opdringerige sfeer.

Grote Wade 38

3439 NS Nieuwegein

Over De Lijsten Fabriek

De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.