Perfecte ondersteuning met een mooi resultaat

Ik ben enorm goed geholpen door de lijsten fabriek. Aantal diverse mogelijkheden besproken en gekeken wat er mooi zou passen. Het resultaat is ronduit fantastisch en nog beter dan dat ik van te voren had verwacht. Mocht ik weer iets ingelijst willen hebben dan weet ik waar ik naartoe ga. Absolute aanrader!

Top service !

Vriendelijk, deskundig, geduldig, samen nadenken over het mooiste resultaat en dat is gelukt !!

Fijne service van Ronald. Snel klaar en perfect afgewerkt.

De lijsten fabriek gebruikt voor het inlijsten van 7 rugby shirts. Ronald had alle tijd om mij advies te geven mbt lijsten. Shirts waren snel klaar en perfect afgewerkt.

Mooi aanbod, goede hulp en mooi resultaat

Het aanbod dat van de Lijstenfabriek is super en er werd heel goed meegedacht wat de mooiste oplossing zou zijn. Het resultaat mag er wezen en is snel opgeleverd. Heel zeker een aanrader en we zouden hier absoluut nog eens terugkomen!

Topadres v baklijsten

Heb nu voor de 2e keer baklijsten besteld. Net als de vorige keer werden ze conform afspraak geleverd. Kwaliteit van de lijsten is uitstekend. Vooral de verpakking is buitengewoon goed uitgevoerd. Top!

Snelle en vakkundige levering

Bijzondere goede ervaring met de Lijstenfabriek en redelijke prijzen.

Erg prettig en vakkundig geadviseerd

X

netjes en corect

zeer mooie lijst met het promotie boek van onze dochter (geschenk) super mooi

Prachtig afgewerkt, servicegerichte medewerkers

Overleg over het inlijsten, alles keirig op maat gemaakt. Erg tevreden!

Super tevreden

We zijn super tevreden met het advies, de service en het resultaat. We zijn zeker van plan nog veel meer mooie dingen te laten inlijsten!

Ruime keus en je wordt ook nog goed geholpen.

Alles geheel naar wens!

Prachtige lijsten

Ik heb meerdere lijsten van de lijstenfabriek en ik ben erg tevreden over de service van het bedrijf en de producten die ze leveren. De lijsten zijn heel mooi (ik heb houten en zwarte frames) en ze zijn van goede kwaliteit! Daarnaast heb ik het anti reflectie glas genomen voor in mijn woonkamer omdat het een heel rustig effect heeft en daar ben ik erg blij mee.

Vriendelijk, goed advies en veel keuze

Een goed voorbeeld van een bedrijf dat begrijpt dat vriendelijke service en kwaliteit de fundamenten zijn voor tevreden klanten. Prima, ga zo door!

Snel Secuur en goede servicd

Via whapp contact gehad en een mooie wissellijst binnen 2 dagen ontvangen. Goed en vriendelijk te woord gestaan met dito advies. Aanrader dus.

Super goede en snelle service

We hebben al verschillende keren iets laten inlijsten wat iedere keer weer goed en snel word geleverd

Helder, vriendelijk, vakwerk

Heel vriendelijk en goed geholpen.

De Lijsten Fabriek: wat een resultaat om in te lijsten!

Zeer positief en dit te kunnen zeggen in tijden van Corona is absoluut niet negatief

Snel en correcte levering.

Het inlijsten is keurig gedaan en snel (binnen een week).

Prima adres

Mooi resultaat en bekwame mensen. Tekenend is dat de oude affiche die wij lieten inlijsten niet geheel haaks bleek te zijn, wij hadden dat zelf niet gezien. Lijst was ook klaar binnen de afgesproken tijd, de prijs is alleszins redelijk.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Mijn familiestuk opnieuw in laten lijsten. Is echt prachtig geworden met museumglas en een op maat gemaakte houten lijst. Wel erg prijzig, maar ben er heel blij mee. Overigens heeft de verkoper me ook meerdere opties laten zien die goedkoper waren, bijvoorbeeld met een passe-partout en stamdaardlijst. Fijn dat er zo wordt meegedacht!

Supersnelle service

Ik wilde op korte termijn 2 shirts ingelijst hebben en na wat zoeken kwam ik bij deze kanjers uit. Snel schakelen en een prachtig resultaat. Helemaal top.

Uitermate klantvriendelijk en probleemoplossend

Bij het uitpakken van de lijst hadden wij een beschadiging in het gas over het hoofd gezien. Een week na de 7 dagen om je klacht te melden een email gestuurd met foto's van het beschadigde glas. De volgende dag kreeg ik een email waarin men mij vertelde dat een nieuwe lijst reeds in productie was en ik deze binnenkort kon verwachten. 3 dagen later werd hij bezorgd!! Wij waren bijzonder verrast met deze snelle oplossing!!! Alle lof!!!!

Vriendelijk geholpen en prent is mooi ingelijst

Meedenken

professioneel meedenken.

Grote Wade 38

3439 NS Nieuwegein

Over De Lijsten Fabriek

De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.