Wat een geweldige service

Bij aflevering was de glasplaat stuk, na 1 telefoontje een nieuwe lijst met glasplaat en die was heel. Geweldig!

Professioneel bedrijf met ruime keuze.

Goed geholpen met uitzoeken van een lijst voor mijn schilderij. Heel blij met het eindresultaat!

Zij denken met je mee. Snelle levering

Ervaren personeel, goede producten,geweldige service. Bij n volgende bestelling wordt het zeker dit bedrijf.

Snelle reacties, goed meedenken en vakwerk!

Wij hadden al jaren een doek uit Afrika liggen. Aan lijstenfabriek gevraagd wat er mogelijk was. Veel opties, goed aanvoelen wat wel en niet paste en kundig advies over deze niet standaard klus. Eindresultaat is prachtig en kon ondanks omvang met een spijker aan de muur.

Vriendelijk personeel en een zeer mooi product

Er was alle tijd om een keuze te maken uit de paspartous en lijsten. Daarbij zeer vriendelijk geholpen. Het eindproduct was helemaal zoals ik mij had voorgesteld. Heel mooi.

Goede kwaliteit

De Lijsten Fabriek maakte een prachtige baklijst op maat. Ik werd er vriendelijk geholpen.

Verkeerde Lijst geleverd, hetgeen kan gebeuren, heel snel opgelost en klantvriendelijk geholpen. Verkeerde lijst mocht ik behouden. Nu in bezit van mooie, kwalitatief goede lijst met museumglas, zeer tevreden over.

ontzettend goed geholpen.

Zeer hartelijk ontvangen en goed geholpen. Ik had een grote munten en Patch verzameling vanuit mijn werkzaamheden bij de overheid en dit hebben ze prachtig mooi ingelijst.

Prachtig

Het was netjes ingepakt prima gedaan

Er wordt goed de tijd genomen om de lijst met shirt en foto's helemaal naar wens te maken. Erg professioneel en snel geleverd.

Zeer snel geleverd

Ondanks de toezegging van 8 tot 10 werkdagen werd er met 3 dagen geleverd. Poster was zeer goed verpakt. Ook de vragen die ik per mail had gesteld, werden zeer snel beantwoord. Een hele tevreden klant !

Really nice service

I was happy to get an appointment and have the poster framed in about a week. Really nice service, Very friendly staff. Highly recommended.

Duidelijke uitleg

Heb hier meerdere werken laten inlijsten. De uitleg ter plekke was altijd duidelijk en de communicatie daarna ook prima. Heb hier tevens een doek laten opspannen ook dit is netjes gedaan.

Creatief, uitstekend uitgevoerd

Zeer vriendelijk geholpen. Duidelijke tekst en uitleg wat kan en niet kan. Creatief meedenkend!

Goed meegedacht met extra check en supersnelle services!

Best spannend, lijsten en passepartouts bestellen op de goede maat. En hoe fijn dat er dan even gebeld wordt om te checken of we elkaar goed hebben begrepen. En helemaal wanneer dan twee dagen later de hele bestelling al wordt bezorgd. Mijn 'kunstwerken' zien er prachtig uit!

Erg meedenkend en klantvriendelijk

Enorm behulpzaam. Goede uitleg van de aanpak. Vriendelijke en professionele aanpak. Erg fijn dat ze het ook ter plekke voor ie inlijsten!

Uitstekende info en service

Zie boven

Niets op aan te merken

Mooie website , vlotte levering. Zeer goede service bij klachten!

nauwkeurig werk en fijne communicatie!

prachtige fotoprints, heel mooi met passe partout geleverd en communicatie zeer behulpzaam en vriendelijk!

Super service

We hadden een schilderij op een stukje spaanplaat zo krom als een hoepel De lijstenfabriek heeft hier een schitterende lijst omheen gemaakt voor ons Super blij mee Echt top service en dikke aanrader Groetjes Willems

Uitstekende service

Er was een probleem met de levering door PostNL, maar telefonisch en per mail hier uitermate prettig contact over gehad met De Lijstenfabriek. Goede service, en zeer goed bereikbaar. De lijst zelf ook prachtig.

Goed!

Vriendelijk en secuur

Klantgericht vakmanschap

Zeer goed geholpen zowel telefonisch als op afspraak in de winkel. Twee shirts professioneel laten inlijsten, eindresultaat zeer mooi en precies zoals overeengekomen.

Prettig en snel!

Prima ervaring, er werd meegedacht!

Goede service en een prachtig resultaat!

Uitstekende service en veel expertise. Ze denken met je mee voor het behalen van het mooiste resultaat. Ook werd er goed en duidelijk gecommuniceerd.

Grote Wade 38

3439 NS Nieuwegein

Over De Lijsten Fabriek

De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.