Alles keurig netjes volgens afspraak. Al teveel maal langs geweest voor een prachtige lijst.

Top service!

Zeer zorgvuldig en integer

Ik heb inmiddels twee lijsten laten maken bij de lijsten fabriek. In beide gevallen zijn ze zeer behulpzaam en transparant geweest. Erg prettig om met hun samen te werken. En het product mag er ook wezen natuurlijk!

Uitstekende service

Helaas bleek de kleur van de aluminium lijst niet in ons interieur te passen. Na overleg met de klantenservice kwamen zij met een voor ons fijne oplossing. Ik kreeg tegen een kleine betaling een nieuwe lijst rand opgestuurd, wat niet gebruikelijk is omdat het maatwerk betreft. Denken in mogelijkheden, TOP!

Prachtige lijst.

Prachtige lijst van goede kwaliteit. Erg tevreden.

Mooie lijst, snel geleverd.

De lijst was erg snel gemaakt en snel binnen! Wat perfect was voor mijn situatie. Echter moet ik wel zeggen dat de clips aan de achterkant van de lijst om de prent in de lijst te houden regelmatig open zijn gesprongen als ik de lijst net te veel aan 1 zijde vasthield. Dat gezegd te hebben is dat het enige “negatieve” wat ik heb ervaren en ben ik verder zeer tevreden.

Snelle levering, kwaliteit product en als er iets niet goed is wordt het keurig geregeld

Overzichtelijke site en snel geleverd!

Ik heb een mooie Barth lijst besteld en die was de volgende dag in huis! Prima shop!

Staat voor kwaliteit

Denkt mee, en neemt alle tijd, super geholpen en blij met de aanschaf!

Perfekte service

Mijn wissellijst had helaas een kleine barst in het glas maar dit werd heel snel en service georiënteerd geregeld door Esmee van de Lijstenfabriek. Goed product en top service!

Zorgvuldige verzending

Prima website, uitstekende service en producten

Elke bestelling wordt met zorg behandeld en uitgevoerd.

Mooi artikel tegen goede prijs

Veel keus, duidelijke uitleg en snelle en vriendelijke klantenservice bij vragen

Leveren altijd goed en snel

Ze hebben een geweldige chatfunctie waarbij je goed geholpen wordt. Ook per mail zijn ze heel snel. Levertijd is ook snel!

Heel raar dat een standaardlijst "maatwerk" wordt genoemd

Om het herroepingsrecht te omzeilen, worden door de lijstenfabriek alle lijsten groter dan 10x15 als maatwerk aangemerkt. Je krijgt een fabriekslijst (met inlegvel in verschillende talen) toegestuurd, die je, wanneer deze niet helemaal bevalt, niet kunt retourneren. Slechte zaak!

Heel goed geholpen!

Een schilderij laten opspannen. Ze hebben me heel goed en vriendelijk geholpen met een mooi resultaat.

super

Goed en snel geleverd, compleet en heel. Goed verpakt en kloppend met de bestelling

Goede kwaliteit

Snelle service, goede producten en snelle levering

Goede prijs-kwaliteit

De service van de Lijstenfabriek is mij goed bevallen. Daarnaast zijn de lijsten netjes, stevig genoeg en oké geprijsd.

Snel en goed

Prima bedrijf

Geweldige service

Mijn mooie kunstwerken gratis en professioneel ingelijst zodat ik dat zelf niet hoefde te doen. Hartelijk dank !

Superservice, snel en zéér verzorgd. Beste internetwinkelervaring.

Prachtige prints en lijsten

Voor ons kantoor had ik nieuwe wissellijsten en fotoprints nodig. De Lijstenfabriek heeft e.e.a. voor ons ingelijst. Het resultaat is erg mooi. Alle collega's zijn super enthousiast!

Top service!

Vriendelijk geholpen en snel geleverd.

vriendelijkheid gecombineerd met vakmanschap

Ben heel sympathiek geadviseerd bij het uitkiezen van een lijst die goed past bij de prent, qua materiaal en kleur.

Klantvriendelijk en erg behulpzaam

Werd vriendelijk in de showroom ontvangen. Erg enthousiast over het in te lijsten werk. Denken goed mee over waar het komt te hangen en mogelijkheden.

Grote Wade 38

3439 NS Nieuwegein

Over De Lijsten Fabriek

De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.