Ik ga nooit meer ergens anders!

Ik ben langs geweest met een werk dat opgespannen en ingelijst moest worden. Het is vervolgens nog binnen een week keurig betjes uitgevoerd en kom hem zo meenemen naar huis. Ben zeer tevreden!

zeer klantgericht

Tot 3 x toe mijn bestelling(ivm beschadiging waarschijnlijk door vervoer) kosteloos geleverd met over en weer een zeer vriendelijk mailcontact. Aangenaam verrast met deze correcte afwikkeling. Mijn complimenten hiervoor

Hoge kwaliteit

Prachtige lijst, hoogwaardig passepartout, snelle levering en vriendelijke service. Ze denken echt mee met de klant.

Super behulpzaam

Een lijst besteld om een shirt in te doen als cadeau voor een collega. Kreeg gelijk de vraag of de lijst wel groot genoeg was, ervaring was dat een maatje S maar net in het formaat lijst past dat ik besteld had. Na het nodig heen en weer mailen uiteindelijk een grotere besteld, vragen op de mail werden door Esmee super snel en vriendelijk/behulpzaam beantwoord. Zo wil je door elke webwinkel geholpen worden, het is bijna alsof je in een fysieke winkel staat. Heel erg bedankt en ik kom zeker terug voor een volgende bestelling. Oh ja, en de prijs is ook nog goed in vergelijking met andere webshops, niet geheel onbelangrijk!

We zijn goed en vakkundig geholpen. Er werd met ons meegedacht. Dus we zijn heel erg tevreden en komen zeker terug voor nieuw inlijst werk.

Kwaliteit die ik had verwacht tegen een prijs die ik had verwacht :)

De lijstenfabriek is goed bereikbaar online en een afspraak is snel gemaakt. prijskwaliteitverhouding is perfect!

Mooie lijst maar ophangkabels niet even lang.

De A0 lijsten zien er heel goed echter de ophangkabels zijn niet even lang waardoor twee naast elkaar recht ophangen een behoorlijke uitdaging is. Da’s jammer want het kostte veel extra tijd en ergernis.

Zorvuldig en vakkundig inlijsten

Ik ben heel tevreden over het inlijsten van een kunstwerk via de Lijstenfabriek. Ik heb inspraak gekregen bij het inlijsten en mensen van de Lijstenfabriek zijn zorgvuldig en deskundig te werk gegaan. Inlijsten is vakwerk. Prettig dat het via de Lijstenfabriek redelijk betaalbaar is.

Prima advies op een vriendelijke wijze

Wij kwamen binnen met twee posters en hadden advies nodig over het inlijsten. We zijn vriendelijke te woord gestaan en hebben samen met de medewerkster de mogelijkheden besproken. Dit ging uitermate prettig en ik kwam er al snel achter dat mijn aanname klopte. Ik heb er nul verstand van, jullie heel veel verstand. Dus ik ben erg blij met jullie service!

Goed geholpen

Mooie ingelijst niets op aan te merken

Prima service, mooi eindproduct voor een goede prijs

We hebben een speciale ets laten inlijsten bij de lijsterfabriek. Ik ben uitstekend geholpen en geadviseerd. Het eindresultaat is zeer naar tevredenheid. Van harte aanbevolen.

Goed advies mooi resultaat

Verschillende werken opnieuw laten inlijsten van Klassiek naar modern. Museumglas is echt een aanrader!

Superservice!

Ik had zelf gekozen voor een baklijst in delen, die ik zelf in elkaar zou zetten. Helaas was het resultaat niet geheel naar wens. Toen heeft de lijstenmakerij kosteloos een nieuwe lijst gestuurd die al in elkaar was gezet. Prachtig resultaat. Superservice.

Super snelle levering. Product precies zoals verwacht en enorm klantvriendelijk.

Super advies en prachtig resultaat

Zie boven

Deskundig en snel

Vriendelijke ontvangst, meedenken, deskundig advies, snel geleverd. Top.

Super mooi opgespannen en ingelijst

Ik heb mijn schilderij uit Indonesië hier opnieuw laten opspannen en laten inlijsten. Snelle en vriendelijke reactie via de mail een in de showroom ook vriendelijk en goed geïnformeerd. Levering exact volgens de aangegeven tijd van drie weken. Resultaat is prachtig!

Goed materiaal, redelijke prijzen, snelle levering

Ik vond het prettig dat ik ook telefonisch mijn bestelling kon doorgeven.

zeer goed

erg behulpzaam met het zoeken naar de juiste lijst enprima afgelevrd

Mijn schilderij is mooi ingelijst, prettige ontvangst, goede adviezen, mooi afgewerkt product, ik ben heel tevreden

Uitstekende service

Ik heb 2 lijsten besteld: een kant en klare en 1 op maat gemaakt. Ze zijn allebei erg mooi. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel telefonisch als per mail. En men is ontzettend vriendelijk! Helaas was 1 glas gebroken en na telefonisch overleg werd nog dezelfde dag een compleet nieuwe wissellijst opgestuurd: super service! Een klein minpuntje is dat ik gevraagd had om de lijsten een paar dagen na de bestelling op te sturen maar dat ging niet goed; ze werden toch direct verstuurd. Desondanks toch 5 sterren. Mocht ik nog eens een lijst nodig hebben ga ik zeker weer bij hen bestellen!

Aardig. Behulpzaam.

Aardig geholpen. Resultaat netjes. Ik Miste wel een ophang haakje oid aan de lijsten.

Geweldige

Hele fijne kundige mensen. Super vriendelijk

prima prijs kwaliteits verhouding

Goed geholpen. Snel geleverd.

Meedenkend en uitstekend werk afgeleverd

Het bedrijf heeft op basis van mijn wensen een goed voorstel gedaan en een mooi afgewerkte lijst gemaakt klaar voor gebruik.

Grote Wade 38

3439 NS Nieuwegein

Over De Lijsten Fabriek

De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.