Pluspunten

mooi product goede levertijd

Pluspunten

Materiaal is top, wordt zeer snel verzonden, er waren problemen mbt de levering door Nedpak. De klacht werd snel opgepakt wat spreekt van een goede klantenservice, vandaar positieve review over de lijstenfabriek.

Probleem lag bij verzendproces, Nedpak welke claimde dat ik niet thuis zou zijn op het moment dat ik thuis op de levering aan het wachten was. Daarna gebeld, het probleem zou door hun opgelost worden maar nooit meer iets van gehoord, daarna nogmaals contact opgenomen met Nedpak waar ze mijn verhaal niet konden geloven en me ook nauwelijks serieus namen. Al met al heeft het pakket hierdoor een onnodig vertraging opgelopen.

Pluspunten

Goed en overzichtelijke website.

Levering kan naar mijn inziens sneller.

Pluspunten

Chat mogelijkheid op de website is geweldig. De aflevering was snel en alles in keurige staat.

Pluspunten

Makkelijke site, zelf keuze voor de grootte van passe-partout, snelle levering

Pluspunten

snel / voordelig / kwaliteit

Pluspunten

Supersnelle levering. Ook het herstellen van verkeerde levering snel en probleemloos afgehandeld.

Bestel geschiedenis op de site. Deze is niet overal volledig/juist.

Pluspunten

mooie lijsten, perfecte passe-partouts, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, stevige verpakking (prettig als er duurder glas in zit).

Pluspunten

Goede service!

Pluspunten

Goed advies en super snel reactie! Prima bedrijf en product zoals afgebeeld op website.

Pluspunten

mooi spul voor een redelijke prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede lijsten voor een goede prijs

De bezorging door NedPak ging niet geheel naar wens. De tijd van aflevering klopte niet, vervolgens werd de lijst bij mensen enkele huizen verder bezorgd zonder kaartje bij mij in de bus en zonder email voor een nieuwe afspraak. Voor mij betekende dit veel wachten op een pak wat niet kwam, elders was en slechte info via de mail. Echt vervelend!

Pluspunten

Nadat ik een lijst besteld had met bepaalde afmetingen kreeg ik van het bedrijf te horen dat dit niet zou werken. Ze hebben mij toen snel en doelgericht geholpen om een lijst op maat te bestellen. De lijst is van hoogwaardige kwaliteit en ben zeer tevreden met het eindresultaat. Long story short, goed bedrijf, goede producten, geweldige klantenservice

geen

Pluspunten

Mooie lijsten en heel goede service. Mijn lijst kwam na bezorging beschadigd uit de verpakking, het glas was stuk. Maar er werd na mijn melding direct een nieuwe toegezonden.

Betere verpakking?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Ruime keus Prima

Een wat beter passende verpakking zou voorkomen dat er veel lucht wordt vervoerd. Ik begrijp dat een lijst met glas breekbaar is maar een doos waar drie lijsten in kunnen gebruiken voor een lijst is m.i. Te ruim bemeten.

Pluspunten

Helaas een bij levering was het glas beschadigd, maar na contact is er meteen een nieuwe glasplaat geleverd.

Pluspunten

Goede kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima levering.

Pluspunten

De levering was snel en zeer goed verpakt.

Misschien wat betere foto's, we vonden de lijst wat ieltjes.

Pluspunten

snelle levering, product is zoals op de foto op website, website en bestelling zeer toegankelijk

niets

Pluspunten

Lijst was goed ingepakt en is op tijd aangekomen.

Pluspunten

Goede service! Denken goed mee. Prima bedrijf!

Pluspunten

Ik had twee lijsten besteld, beide met 1 zijde ontspiegeld glas. Helaas was dit bij 1 lijst niet gebeurd. Hierover een mail gestuurd en ze boden direct hun excuses aan en nog diezelfde dag is er een nieuw glas naar mij opgestuurd. Zonder extra kosten. Een prima service vond ik.

Grote Wade 38

3439 NS Nieuwegein

Over De Lijsten Fabriek

De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.