Hele goede service, advies en vakmanschap.

Ik ben al langere tijd klant van de lijstenfabriek. Ik heb het eerste jaar van de vakopleiding fotografie gevolgd en tamelijk kritisch op de verwerking van foto's. Hun steun en advies bij de keuze van het glas en lijst bij een complexe a2 foto was wederom prima. Ze namen / nemen ook de tijd om mij te adviseren. Goede afhandeling van de bestelling.

Snel en efficiënt

Lijsten fabriek heeft snel en vakkundig mijn artwork ingelijst. Was mijn eerste piece dus wist niet heel goed wat ik kon verwachten maar de lijst is heel stevig en zeer netjes afgewerkt, ook aan de achterkant.

Beste keus.

Wederom een mooi doek op laten spannen en in laten lijsten. Was een spoed klus vanwege een verjaardag. Keurig op tijd klaar en weer tot in de puntjes afgewerkt.

mijn ervaring met De Lijsten Fabriek is naar volle tevredenheid

De ontvangst, het advies, de snelheid van de verwerking en de manier van afhandelen hebben wij als zeer prettig ervaren.

perfect geholpen

goed advies en keurig werk

Vakwerk!

Snel en vakkundig geholpen, aardige mensen, spullen mooi ingelijst voor een prima prijs. Klantvriendelijk en klantgericht. Een aanrader!

door goed mee te denken uitstekend geholpen

mevrouw nam de tijd voor ons en dacht goed met ons mee. Ook vlotte afhandeling en levering. Heel blij mee!

Geweldig! Mooie afdrukken, zeer nette paspartouts en zet mooie lijsten. Maar zeker niet op de laatste plaats, service, vriendelijk, goede bezorging via PostNL eerst bijna op de verzenddag, ja maar met de Kerstdagen, werd het netjes op tijd de dag erna. Bedankt John Jaspers.

Mooie lijst, snelle levering en goed advies!

Fijne plek om een poster in te laten lijsten, snelle levering en een super advies.

Prachtige producten, goede prijzen en BUITENGEWONE service!

Ik heb bij de Lijstenfabriek drie enorme Barth lijsten besteld maar helaas waren er 2 defect aangekomen (transportschade). Binnen een aantal dagen, zonder enig gedoe, werden deze keurig vervangen met hulp van een zeer aardige en adequate klantenservice op Whatsapp. Ongekende service, een voorbeeld voor heel Webshop NL! Ongelofelijk blij met de eindresultaten in huis. Klasse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uitstekende service en meedenken

Ik kwam op een zaterdagmiddag langs met een zeefdruk die ik ingelijst wilde hebben. De medewerkster heeft haar uiterste best gedaan om een passende lijst te vinden en de zeefdruk in een half uur tijd op professionele wijze in te lijsten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Een echte aanrader.

Producten top, klantenservice flop

Ik bestel al jaren bij De Lijstenfabriek. Laatst een grote bestelling gedaan en (tijdens de BF week) gevraagd voor een kortingscode. Deze konden ze niet geven. Gevraagd om een andere korting, gezien de grootte van de bestelling en de bestelhistorie. Maar ik moest maar ergens anders gaan bestellen?! Toen ik op de website de staffelkorting zag staan en via via een korting kon verkrijgen en dit aan ze meldde, gaven ze niet meer thuis en kreeg ik geen reactie. Belachelijke klantenservice dus.

Kan niet beter

Goede afspraken met een uitstekend resultaat

Goed geholpen/geadviseerd. Vriendelijke medewerksters. Prima resultaat.

Duidelijke en deskundige uitleg over de werkzaamheden. we zijn zeer tevreden.

Goed advies en prettige medewerkers

Zie boven

vakwerk

vakkundig ingelijst werk mogen ontvangen,vriendelijk geholpen/geadviseerd

Fijn bedrijf!!

Een van de twee bestelde lijsten kwam gebroken aan wat op zich best vervelend is. Maar de service was perfect. Na het melden werd er kosteloos een nieuwe verstuurd. Misschien is het handig om het iets steviger te verpakken, "breekbaar" stond niet op de doos en ik denk dat ze bij de post niet zo zorgvuldig zijn.

Prima en goed afspraak te maken

Vriendelijk, vakbekwaam, goed advies.

Topservice, snelle levering en meedenkend!

Ik bestel wel vaker lijsten bij De Lijsten Fabriek en altijd is de levering top. Ook nu weer, snel en keurig ingepakt. Echter bleek na openen, 1 week na ontvangst door mij, dat het glas van 1 van de lijsten gebarsten was. Ik stuurde direct een mail met daarbij een foto van de barst. Nog geen 2 uur later had ik al bericht met de mededeling dat er waarschijnlijk teveel druk op het glas heeft gestaan en dat ik een compleet nieuwe lijst met passe-partout toegestuurd zou krijgen. Dat had ik nooit verwacht, ik hoopte op een nieuw glas. Maar dat kon niet omdat er dus teveel druk op de lijst stond en het passe-partout waarschijnlijk beschadigd zou zijn, dus een compleet nieuwe set was het beste! Fantastisch!! Ik bestelde direct 2 andere lijsten, en vroeg of ze de nieuwe lijst daarbij konden voegen, dat scheelde weer verpakkingsmateriaal en verzending. Zo gebeurde het ook, ze denken dus ook met me mee.

wij zijn uitermate professioneel geholpen

Wij kwamen met ons schilderij om het te laten inlijsten en kregen zeer goed advies. Hij bleek opnieuw opgespannen te moeten worden en daardoor kon hij ook nog in een standaard baklijst. Het schilderij werd dus beter/strakker en de baklijst goedkoper. Het resultaat is fantastisch. Wij zijn er erg blij mee.

Vakkundig geholpen

Niet goedkoop maar wel vakwerk. En redelijk snel klaar.

Zeer tevreden!

Vriendelijke medewerkers. Goede informatie gekregen. Er werd echt meegedacht! Erg blij met het eindresultaat. Wij zijn zeer tevreden.

vakwerk

Ik ben meerdere keren aandachtig, rustig en met een goed oog voor esthetiek geholpen met mooie lijsten voor kunstwerken.

Uitstekend advies

Fijn geholpen in de winkel om de juiste lijst te zoeken. Daarna vakkundig ingelijst door de lijstenfabriek. Prettige winkel

Grote Wade 38

3439 NS Nieuwegein

Over De Lijsten Fabriek

De Lijsten Fabriek levert door heel Nederland op maat gemaakte lijsten. Ook kun je in onze showroom terecht voor advies m.b.t. je in te lijsten werken. Dit kan een werk op canvas op papier zijn maar ook een digitaal bestand dat je geprint wilt hebben op art paper, canvas, dibond, plexiglas of textieldoek. Daarnaast heeft De Lijsten Fabriek met de Art2EXPO een Gallery SHOP waar je alle ingelijste werken alsmede handgemaakt kristal kunt ervaren.