Super netjes ingepakt en op tijd afgeleverd

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Super leuk voor een kinderfeestje!!!

Geweldig voor een kinderfeestje

Snelle levering, met persoonlijke noot

Snelle levering en kreeg zelfs wat extra's bij mijn bestelling. Omdat het niet meer verkocht kon worden, maar weggooien ook zonde is. Ik ga, samen met de kinderen in de kerk, de kaarsen mooi versieren met de was.

Het was gemakkelijk om te shoppen en kwalitatief goed.

Prima. Ze heeft voor mij veel aangepast etc. Was geen probleem. Vriendelijk in contact.

Supper

Heel fijn om te bestellen en vriendelijk om contact mee te hebben via tel

Snel en goed verpakt

Goed en snel

Mooie artikelen, netjes en snel in huis

Snelle levering en goed verpakt!

Snelle levering en keurig in orde

goede kwaliteit

ik heb verf, schorten en 3 volgelhuisjes besteld, die wil ik van de week met mijn kleinzoon gaan versieren, keurig ingepakt, goede kwaliteit, en bijzonder vlotte levering. ik ben ook blij met het knutsel assortiment ik ga hier zeker in de toekomst meer producten bestellen. sonja de hoog

Super leuke webwinkel met super service!

Mooie kwaliteit spullen met een fijne en snelle service, we zijn er blij mee!

Snel en korrekt geleverd.

Voor het eerst een bestelling geplaatst en alles in orde.

Op tijd pakje mooi verpakt bedankt

Snelle levering, goede kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit!

Snelle service!!

Producten aangeschaft die licht beschadig waren maar dat was echt niet te zien. Fijn dat ze deze producten ook aanbieden om te kopen. En alles snel binnen gekregen. Zal zeker aanraden bij vrienden!

Duidelijke website

Precies wat ik zocht en het werkt zoals omschreven op de wrbsite

Leuke knutselspullen en goede service

Etuitjes besteld om in te kleuren met textielstiften. Snel geleverd en leuke etuitjes!

Ontvangen en goed

Goede

Snelle levering en duidelijke webshop

supersnelle service en groot assortiment

Ik heb al meerdere keren hier besteld. Er is een groot aanbod en de service is altijd prima lekker snelle levering

Top steentjes

Prachtige mooie steentjes,snelle levering. Er zaten zelfs mee in. Mvg Dita Cantrijn.

Leuke knutselspullen en topservice

Superleuke knutselspullen, al 2x voor een kinderfeestje iets besteld. Heel goede service ook, er was een keer iets beschadigd tijdens het verzenden, kregen we heel snel opnieuw opgestuurd.

Prima !

Leuke spullen voor een goede prijs. Vriendelijk en snelle reactie op vragen.

Saturnushof 20

3951 EE Maarn (utrecht)

Over CreatiefPlezier

Met CreatiefPlezier.nl is Knutselen tijdens je Kinderfeestje altijd een feest! Neem een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door onze superleuke Knutselmaterialen, Knutselpakketten en Knutsel ideeën voor Creatieve Kids. * Op werkdagen voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden! * Veilig betalen met iDEAL en Bancontact! * Alles uit voorraad leverbaar!