Mijn ervaring is goed. Ik heb mijn pakketje netjes ontvangen

Had ik deze website maar gevonden voordat we de natte lockdownmaanden ingingen. Top!

Snelle levering van mooie materialen!!

Kwetsbaar materiaal besteld, wat goed beschermd verzonden werd. Een snelle levering!

super leuke en fijne materialen

leuk en goed materiaal om mee te werken

top

alles ging heel vlug gewoon top

Plezierig meedenken t.b.v. creativiteit

Een bestelling die zorgvuldig via internet werd samengesteld, kon op de een of andere manier niet afgerond worden. Maar een telefoontje en goed meedenken maakte dat de bestelling een dag later bezorgd werd. Wat een plezier! Dank voor de flexibiliteit. Het heeft voor creatief en zeer kleurrijk plezier gezorgd.

Fijn chenilledraad, snelle levering

Het gezochte & gevonden goud- en zilverkleurig chenilledraad is precies wat ik bedoelde, het is ook snel geleverd. Enig minpuntje is dat een doos van 34x44x11 cm wel erg veel groter is dan de inhoud van ca. 27x 38 (omgevouwen 30) x ca. 4 cm. het had ook in een brievenbuspakje/grote enveloppe gepast.

Goed en snelle levering.

Mooie kralen besteld en snelle levering.

goed geleverd

Op tijd en netjes geleverd

Prima service en ruim aanbod

Prijzen lagen ver onder die van andere bekende onlinewinkels -met blauwe stip-, ruime keuze en snel bezorgd. Prima webwinkel!!

Top. Na lang speuren op internet had ik de doorzichtige mozaieksteentjes gevonden. Echter overal uitverkocht. Maar door verder te kijken vond ik ze op jullie site . Erg blij was ik dat ze ook nog op voorraad waren. Ook werd het lekker snel geleverd. Waardoor de kinderen nog op tijd een waxinelichthouder konden maken , van een jampotje en de doorzichtige mozaieksteentjes. Kortom jullie hebben een dikke 10 verdiend .

Heel fijne service

Leuke knutselspullen en goede service. Spullen kwamen heel goed verpakt aan.

Mooi materiaal, snelle levering!

Snelle levering, precies zoals ik had gehoopt. Kinderen , van groep 1/2)hebben met de wax een kaars prachtig versiert.

snel geleverd prima materiaal totaal pakket [heel goed]

prachtige kleuren en zeer geslaagde thuis workshop vanwege corona [mozaïek]

Snelle verzending en netjes verpakt

Ondanks de Sinterklaasdrukte heel snel verzonden en op tijd ontvangen. Heel fijn! Ook handig dat je de foamvellen op kleur kan kiezen!

Heb voor het eerst wat besteld en het is goed ontvangen. Binnenkort zal ik nog een bestelling van Fimoklei doen. Met vriendelijke groet, Monique Bosman Jansen.

snelle levering , goed contact ,

snelle levering , goed contact

Super blij

Gevonden wat ik nodig heb en na een telefoontje extra snel geleverd. Dank voor de vriendelijke en snelle service!

Mijn eerste bestelling ging perfect

Mooi foam, prima kleuren

Snelle afhandeling. Correcte en vriendelijke communicatie.

Persoonlijke service!!

Leuke ideetjes en spulletjes voor een vriendelijke prijs!

Prettige samenwerking

Voor een verjaardagsfeestje leuke activiteit en materiaal gekocht. Er werd creatief meegedacht en later werd ik gebeld i.v.m. met een verkeerd gekozen product. Hierdoor heb ik nu de goede materialen voor het feestje.

Alles netjes en snel geleverd prima webpagina ik ga er snel weer bestellen

Goede kwaliteit en service

Per abuis verkeerde bestelling gekregen, is uitstekend geregeld en de goede bestelling gekregen.

Saturnushof 20

3951 EE Maarn (utrecht)

Over CreatiefPlezier

Met CreatiefPlezier.nl is Knutselen tijdens je Kinderfeestje altijd een feest! Neem een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door onze superleuke Knutselmaterialen, Knutselpakketten en Knutsel ideeën voor Creatieve Kids. * Op werkdagen voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden! * Veilig betalen met iDEAL en Bancontact! * Alles uit voorraad leverbaar!