Prima webshop met keurige levering van originele onderdelen.

Uitstekende eerste ervaring met onderdelen.nl

Prima en vlot

Hier de beste prijs gehad, maar belangrijker nog: het hele proces verliep super vlot. Het ging bij mij om een onderdeel voor de vaatwasser, dus dan is het wel fijn als er wat tempo in zit!

Alles perfect en zeer snel

Alles top geregeld

Super geregeld

Wat een nette en snelle afhandeling van de bestelling.

heel goed

onderdeel paste en werd snel aan mij gezonden

VANDAAG BESTELD MORGEN GELEVERD

VOOR EERSTE KEER BESTELD EN MOOI PERFECT INGEPAKT THUIS GELEVERD GEKREGEN . TOP

Snelle levering keurig verzorgd

Precies wat ik zocht

Heb hier al meerdere vervangingsonderdelen voor mijn koelkast gekocht, niets te klagen.

slechte levering

de bezorger zou op maandag leveren .en volgens mijn camera s is hij niet geweest dan moet ik 25 uur wachten voor het pakket wat door de brievenbus kon ergens mag afhalen . jullie pakket was goed ver pakt en kon door de brievenbus en het stond ook op de stikker ,voor jullie tref het geen blaam maar zou toch kijken voor een andere bezorger.

Specifiek onderdeel airco camper snel nodig en ze hadden het!

Ik zocht een specifiek onderdeel van mijn 9 jaar oude camper airco (Dommetic) en ze hadden het onderdeel en ook nog op voorraad. Zondag besteld, maandag in huis. Super geregeld! En de prijs: zeer aantrekkelijk!

Snelle fijne service

Levering in overleg. Goed advies. Onderdelen waren goed.

Zeer efficiënt, goed ratio kwaliteit vs prijs

Gisteren besteld, de volgende dag ontvangen!

Perfect geleverd en past precies

Duidelijke site en perfect en snel geleverd. Het artikel past ook precies.

Snel een pomp modig

2 dagen voordat we op vakantie gaan stop de wasmachine ermee. Pomp kapot! Gelukkig kan onderdelen.nl heel snel leveren waardoor ik de pomp snel in huis heb en kan monteren. Originele whirpool onderdelen die perfect passen. Ook het zoeken op de website is super makkelijk als je het merk en model machine bij de hand heb. Prijzen zijn ook scherp en de bestelling wordt netjes afgehandeld vanaf bestellen tot leveren.

Top service!

Snel en in goede staat geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is prima

Snel, makkelijk en compleet

De bakplaat die ik bestelde voldeed volledig. De bestel procedure verliep,soepel en de levering was binnen de gestelde termijn. Ik werd goed op,de hoogte gehouden van de verzending.

Perfect en origineel!

Deel van een Kenwood mixer besteld, echt top, mijn mixer is zo goed als nieuw! Dit is een origineel stuk, snel verzonden, kortom: perfect!!

besteld een zeer snel geleverd

Voor het eerst wat besteld bij onderdelen .nl duidelijke site en het juiste onderdeel binnengekregen een snel chapeau !!!

Goede keuze en werktprima!!

Goede keuze en werkt prima!!

Snel geleverd juiste onderdeel goede kwaliteit

goede informatie verstrekking

Omdat ik niet zeker was of het te vervangen onderdeel ook geschikt zou zijn voor mijn apparaat even voor de zekerheid contact opgenomen, kreeg de bevestiging dat het zou passen en dankzij de razend snelle levering kon ik een dag later mijn apparaat weer gebruiken. Kosten van reserve onderdelen zijn pittig maar dat is begrijpelijk omdat deze onderdelen niet dagelijks verkocht worden.

's avonds besteld voor 2200 uur en idd volgende dag lagen de onderdelen in de brievenbus, hulde voor deze snelle levering.

Snel geleverd!

Ik deed twee maal een aankoop. Die werden telkens 's anderendaags geleverd in België.

eenvoudig, snel en goed

Tot nu toe een paar keer besteld bij Onderdelen.nl en echt super goed geregeld! Dank jullie wel!

niks op aan te merken, hebben veel onderdelen en leveren ze gewoon netjes en snel als ze op voorraad

niks op aan te merken, veel onderdelen in de webshop en als op voorraad, dan snelle levering. Gewoon, zoals het hoort.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE