Zeer goed!!

Makkelijk te vinden op de website, snelle levering!!

Prima webwinkel

Een lade van mijn koelkast was helaas uit de koelkast gevallen en zodsnig beschadigd geraakt dat deze vervangen moest worden. De sticker met daarop het typenummer opgestuurd naar het bedrijf en binnen no time had ik een offerte voor een nieuwe lade. Diezelfde dag verstuurd en de volgende dag ontvangen. Dus alles prima verlopen!

Origineel product voor betaalbare prijs en snel geleverd.

Uitsteken geregeld

Top geregeld.Heel snel

Snel

Mijn bestelling had ik de volgende dag in huis

Snelle levering en perfecte pasvorm

Prima onderdeel past perfect

Top ervaring. Goede prijs, fijne website en snelle levering

Binnen 3 minuten gevonden wat ik zocht voor de juiste prijs en de volgende dag al geleverd. Wat wil je nog meer!

Heel snel bezorgd en exact wat ik nodig had

Heel snel bezorgd en exact wat ik zocht

Snelle levering, fijne producten Helaas had ik verkeerd artikel besteld Kontakt met klantenservice was top Denken mee en hebben alternatief opgezocht Artikel retour binnen 36 uur betaling ook ontvangen

Snel verzonden, hoge bijkomende kosten

Had een artikel besteld van meer dan €60,-. Verbaasde mij dat er nog verzendkosten bijkwamen, ook retourneren was voor eigen rekening. Reden voor mij om hier niet meer te bestellen.

Snel, goed

Snel en goed

Onderdelen makkelijk gevonden en supersnel in goede staat geleverd!

Snelle levering en betrouwbaar.

Heb onderdeel besteld voor mijn bonen koffiezet machine. Supersnelle levering. Goede prijs. Voor 15 euro was ie weer ok.

Eerlijk en betrouwbaar

Onderdeel van Tefal besteld en betaald. Helaas niet meer leverbaar door fabrikant. Hierover werd ik keurig en zeer adequaat geïnformeerd. Reeds betaalde bedrag werd in 2 dagen teruggestort op m'n rekening. Dit laat zien dat onderdelen.nl hun administratie en administratieve proces zeer goed op orde hebben en de klant daardoor eerlijk en tijdig kunnen informeren.

snelle service en het juiste product

Het onderdeel een deur voor het vriesvak was makkelijk te vinden op de site. Goed verpakt en snelle levering een pluim

Het juiste onderdeel ontvangen, netjes verpakt.

Het enige wat jammer was het was 3 dagen onder weg. Vrijdag bestelt en werd geleverd dinsdag vond ik wat jammer maar voor de rest was het perfect.

Zeer snelle levering

Vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag bezorgd. Het juiste onderdeel werd geleverd voor mijn koelkast (gaat bij andere webshops wel eens mis), en het past perfect!

Prima service!

De bestelling was zeer snel en juist afgeleverd, dus is het een Top bedrijf!

Prima product

Een prima product en de prijs een stuk lager dan het veel duurdere origineel van de fabrikant. Bij het artikel ook een goed advies over bevestiging. Snelle levering.

Top zaak

Ik heb een onderdelen winkel gevonden waar je goed geholpen wordt. Glasplaat voor vriezer besteld en de volgende dag in huis Toppers

Uitstekend!!!!!

Heel ruim assortiment van onderdelen, correcte prijs, snelle levering. Top!!!!!!

Goede hulp snelle levering

Ik kon het type nummer niet vinden. Goede hulp bij gekregen.

beste prijs/kwaliteit verhouding

Heb op veel verschillende sites gezocht naar onderdelen die ik nodig had...echter overal veel duurder én niet alles te bestellen. Bij onderdelen.nl heb ik alles in 1 keer kunnen aanschaffen tegen de laagste prijs

Alles was dik in orde.

15 Weegschaalstraat