Makkelijk bestellen, afrekenen en snelle aflevering

Indesit onderdeel

had een verwarmingselement s`middags besteld en de andere dag in huis super snel bedankt maar weer.

Precies wat ik zocht

Hebben precies het onderdeel datnik zocht, en de volgende dag al geleverd

Snel

Onlangs een onderdeel van onze koelkast gebroken. Bij de leverancier was niet onderdeel niet meer leverbaar maar bij Onderdelen.nl nog wel. Besteld en de volgende dag ontvangen. Klein puntje: veel verpakkingsmateriaal gebruikt voor een relatief klein onderdeel maar toch 5 sterren.

Snelle levering top

Ben zeer tevreden afvoerpomp was zondag wel na 17:00 besteld maar dinsdag al geleverd. Zeker een aanrader en mijn wasmachine loopt weer als een zonnetje.

Een bestelling via internet heb ik nog nooit zo snel in huis gehad

Bedankt hiervoor

Origineel onderdeel vlot geleverd

Ik heb een glasplaat voor een koelkast besteld, deze werd de volgende dag al bij mij thuisbezorgd. Prima!

Perfecte service

Gisterenavond breekt het flessenrek van mijn Atag inbouwkoelkast af en valt op de grond. Niet meer te gebruiken. Omdat ik het toestel al vele jaren heb, dacht ik, dat dit onderdeel niet meer zou verkrijgbaar zijn. Tot mijn grote verbazing vond ik het met het serienummer van mijn koelkast onmiddellijk terug op de website van Onderdelen.nl. Om 19 uur besteld en vandaag om 10.45 uur afgeleverd op mijn adres in België. En het is inderdaad hetzelfde flessenrek als het oorspronkelijke. Mijn koelkast is opnieuw volledig. Perfecte service.

Helemaal top

Snelle levering en correct wat ik had gekocht

Precies zoals beloofd

0nderdeel van mijn koelkast besteld en dat kwam op het aangekondigde moment binnen. Wat wil je nog meer?

Het product werkt uitstekend

Het ziet er net iets anders uit dan het originele voor onze vaatwasser, maar qua dimensies, stevigheid, .... is het zo dicht dat we geen verschil merken. Nu hopen dat deze bestekbak geen schuren vertoont aan de onderkant na x jaar, zoals de originele.

Perfect onderdeel junker koelkast

Onderdeel past perfect voor de inbouw junker koelkast. Veel gezocht online, maar onderdeel hier gevonden

Mooi product, snel geleverd aan scherpe prijs

Supersnel

Echt geweldig, zeer snel binnen en duidelijke uitleg op de website!

Super ‼️

Alleen het filmpje klopt niet - Is helaas niet compleet.

Snel en verzorgd

Snelle levering ,hele duidelijke mailverkeer ik raad het aan.

Goede website en snelle levering.

Precies het goede onderdeel na 1 dag in huis

Via Google bij jullie terecht gekomen voor een heel klein montageonderdeel voor de vaatwasser. Volgende dag in huis, paste makkelijk door de brievenbus.

Ze zijn perfect ben er heel blij mee. En zo snel geleverd.

Zeer tevreden snel geleverd

Zeer tevreden snel geleverd

Goede onderdelen, en snel geleverd

Overzichtelijke site. Veel details. Snel

Prima levering.

je word netjes geholpen

je word netjes geholpen en als wat bestelt heb je de volgen de dag al in huis dat heel snel

Goed assortiment en snelle levering

Groot assortiment voorhande en duidelijke webshop. Levering gata ook snel.

Origineel onderdeel, snel geleverd. Blij dat mijn droger weer werkt!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE