De snelle levering en goede verpakking is voor mij een 9.5 waard.

Snel en conform specificatie geleverd

Website leid je tot het juiste artikel.

Snel en goed

Smiddags bestellen en de volgende dag in huis! Makkelijk te vinden als je de serienummer invult Zeer content ermee

Makkelijke site en supersnel geleverd (volgende dag)

makkelijk vindbaar, snel en overzichtelijk

dmv merk en type zijn de onderdelen snel traceerbaar en bestellen is makkelijk, levering snel.

Zeer snelle en betrouwbare,veilige verzending.

Ondanks het Fragile aspect van mijn bestelling is alles naar wens afgeleverd.De dubbele verpakking heeft zeker zin gehad.Ik ben zeer tevreden.

Goede kwaliteit snelle levertijd

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en een goede kwaliteit

Fijne webwinkel

Zocht een speciale schakelaar, gelukkig hadden ze deze op voorraad. Makkelijk bestellen en snel geleverd

Supersnelle sercice

Onderdelen voor vaatwasser op zaterdagavond besteld, zondag email dat het aan de vervoerder was meegegeven, en maandagochtend om 10.00 geleverd. Dit noem ik nu een echte supersnelle service, dank daarvoor ! Volgende keer zeker weer bij Onderdelen.nl bestellen

goed en snel

goede en vlotte afhandeling

SUPER TEVREDEN !

Voor m'n Whirlpool magnetron 'n cruciaal onderdeel besteld en DE VOLGENDE MIDDAG ontvangen !

Gewoon tevreden

Heb al vaker besteld. Tot nu toe altijd goed gegaan!

geweldig alles doet het weer goed

mijn melkkan deed het niet goed meer nou ik met eco multi clean schoonmaak doet hij het weer uitstekend

Super behulpzaam en top service

Na wat vragen van mijn kant over een artikel ben ik heel snel geholpen met accurate informatie. De levering was vervolgens na 1 dag al binnen. Top service

Snel en vakkundig

Daar ik niet het juiste onderdeel voor mijn koelkast/vriezer kon vinden had ik mail gestuurd, waarop ik via een onderdelen schema aan kon aangeven wat ik nodig had. Daarna kreeg ik een link met het te bestellen onderdeel. Dit was snel geregeld en een dag later in huis! Super service.

Bestelling netjes volgens belofte geleverd met een goede voortgangs-informatie tijdens het proces van bestellen tot leveren.

Goed bedrijf komen afspraak na

Heel vlotte sevicekwa bestellingvlotte verstuuring maar per telefoon slecht te berijken kan door vacantie komen per chat snel bericht wel met een dag het onderdeel binnen

Artikel snel te vinden.bestellen en de volgende dag al geleverd. Top

Uitstekend bedrijf

Geweldig in de middag besteld, volgende dag in huis! Top!!

Duidelijke site en snelle lever6

Duidelijke site en snelle levering

Prima en snel.

De volgende dag de juiste bestelling ontvangen.

Onderdeel werd sneller bezorgd dan verwacht. Alleen jammer dat er geen schroefje bij zat Maar de adapter past de

snelle en goede levering

nvt

Prima en betrouwbaar

Door mijn eigen fout had ik verkeerde onderdelen besteld. Alles werd en no time hersteld en geregeld

Precies wat we nodig hadden, snel geleverd !

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.