Zeer tevreden over de kennismaking met Onderdelen.nl

Om te beginnen een zeer duidelijke en klantvriendelijke website. Alles wijst zichzelf. Deugdelijke verpakking en snel geleverd.

Heel goed !!!

Het werkt weer perfect !!!

Ze doen wat ze zeggen.

Alles klopt

erg snel geholpen

duidelijke site om onderdelen te zoeken

Geweldige hulp na een fout van mijn kant

Voor een kleine elektrische schroevendraaier zocht ik een oplader. En die vond ik dus bij Onderdelen.nl. Dus besteld en snel geleverd. Maar in mijn haast had ik niet goed naar de aansluiting gekeken en een verkeerde besteld. Tijdens een plezierig telefoongesprek werd mij duidelijk uitgelegd hoe nu verder. Terugzending geen probleem en men gaat op zoek naar een passende oplader.

Uitstekend geholpen!

Zelfs het kleine onderdeel, dat ik alleen maar kon omschrijven want hoe benoem je technische onderdelen, was direct vindbaar op de site. En tot m'n verrassing ook snel te bestellen. De volgende dag al kon ik het in de afzuiger van de keuken plaatsen.

Snelle levering en het glas was goed verpakt!

Glasplaat besteld voor indesit inbouwkoelkast op onderdeelnummer van de producent. Onderdeel werd keurig de volgende dag geleverd in een goed verpakte doos.

Snelle levering van het juiste product

Zeer eenvoudig te bestellen onderdeel uit een groot assortiment.

Beloven is doen

Wat ik zocht hadden zij. Besteld en een dag later in huis. Wat ze beloven doen ze. Dus uitermate tevreden

Ik kom het product niet vinden op de site dus ik heb gebeld en kreeg meteen de offerte toegestuurd. Besteld en de volgende dag al in huis. Top!

Goed geregeld

Snel en netjes geleverd

De juiste onderdelen voor de juiste prijs

De juiste originele onderdelen snel geleverd voor een goede prijs.

Prima en snel geholpen

Netjes geholpen en makkelijk bestellen en de volgende dag al bezorgd

Super snelle levering

In de avond een flessenhouder voor de koelkast besteld en de volgende dag een nieuwe in huis. Super snelle levering en originele onderdelen

In een woord,een super bedrijf

Ik had een verwarmingselement er besteld voor mijn gasfornuis. Ik had het de volgende dag al in huis. Beter kan het echt niet meer worden

Verkeerd advies.

Productcode gekregen van een ander product. Bij tweede contact gecorrigeerd. Achteraf bleek product niet te bestaan. Heb product geretourneerd. Wacht nu op terugstorten alle kosten inclusief alle transportkosten.

Snelle levering en goede service

Snel besteld en snel ontvangen. Goede service en prijs!

onderdelen van oudere toestellen nog herstellen

gemakkelijke site om op te zoeken. Snelle levering. Juist product!

Precies de zelfde onderdeel, gewoon plug en play

Vlotte levering, prima communicatie

Vlotte levering, prima communicatie . Goed contact met de klant.

Snelle levering en duidelijk website

Zeer goede en duidelijke website. Email verkeer rondom bestelling, levering en betaling ook zeer goed. En goed verpakt, ook naar formaat en dat zie je ook niet vaak. Vele gebruiken te veel en of te ruime verpakkingen voor deze tijd

Positieve ervaring

Ik had een katoenen stofzuigerzak besteld zodat ik niet meer met papieren weggooi zakken hoef te werken. Is beter voor het milieu, en scheelt aan alle kanten geld. Mij als consument maar ook aan de productiezijde. Die was niet op voorraad. Ik kreeg daar keurig bericht van wanneer het ding wel in huis zou zijn, en wanneer er dan verstuurd zou gaan worden, en zo geschiede. Goede communicatie dus, maakt het inzichtelijke en begrijpbaar. Hulde!

Besteld, betaald, volgende dag geleverd. Wat zou je nog meer willen?

Goed.

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Zeer tevreden.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.