Goede service!

Snelle levering en goede prijzen. Helaas was het onderdeel niet van de juiste afmeting en heb deze kunnen retourneren. De volgende dag was het bedrag al teruggestort incl. de verzendkosten!

erg snel geleverd

product is prima

Blij dat deze dit soort bedrijven bestaan

Was even zoeken maar met type nummer kwam ik een heel eind blij dat ik weer een nieuw onderdeel heb.

Pragmatisch, hou ik van

Alles zoals gepretendeerd. Dus op tijd geleverd en wat ik zocht hebben ze. Dit wordt een tóp-website!

Prima ervaring

Prima ervaring alleen de levertijd was langer dan aangegeven.

jammer

heb schakelaar voor mijn koffiezetapparaat Philips Essence type HD 7605/B besteld maar kreeg een verkeerde opgestuurd. Hij past niet en hij werkt niet. Zou hem graag omruilen voor de juiste schakelaar. vr gr Frans van Diepen

s Avonds besteld, volgende ochtend in huis. Zeer tevreden

Voor mijn koelkast twee nieuwe groentebakken besteld want de vorige waren al een paar keer gevallen en er waren stukken afgebroken. Website van Onderdelen gaf goede informatie van afmeting van de bakken tot en met type nummer van koelkast waarvoor de bakken geschikt zijn. Bestellen ging gemakkelijk met de gebruikeleijke schermen voor postadres en betaling. Er is zelfs een keuze voor DHL of PostNL levering. Ik koos PostNL en werd door hen ook keuring op de hoogte gehouden van de route en de aflevertijd. De bakken pasten zoals verwacht precies en de koelkast kan weer helemaal gebruikt worden.

Perfect geholpen

Perfect geholpen

Goed product en snelle levering

in Goede toestand en zeer snel geleverd.Kan niet beter dus en is zoals moet

Ben heel tevreden en kan niet beter en sneller en in perfekte toestand.Beslist een aanrader

Ik zocht een nieuw deurtje voor het vriesvak van de koelkast. Het was snel te vinden, besteld en de volgende dag in huis. Geweldig

Met verder zoeken en externe informatie lukt het om de rubber afdichting te vervangen.

Vervangen van een rubber in een Liebherr inbouwkoelkast heeft toch wel een speciale behandeling nodig. Wil het goed lukken is het noodzakelijk de koelkastdeur volledig uit te bouwen. Dit blijkt niet uit de voorhanden zijnde beschrijvingen.

Simpel te bestellen, super snel geleverd

Na te hebben geïnformeerd voor het juiste artikel, super snel het onderdeelnummer. Direct besteld en de volgende dag al ontvangen. Wat een geweldige service !

Prima onderdeel Snel geleverd past uitstekend. Zeer tevreden!

Duidelijke offertes en goede hulp

Soms weet je niet precies welk onderdeel je zoekt. Een foto wordt. een uitgebreide detail tekening, waardoor je het goede onderdeel bestelt, heel fijn.

Snel geleverd, top product

Op de website kon ik het goede onderdeel vrij gemakkelijk vinden (ook al bestaan die in eindeloos verschillende afmetingen) en bleek dat concurrerend geprijsd. Na het bestellen na een paar simpele stappen kreeg ik de onderdelen in no time geleverd. Dat laat voor mij als klant niets te wensen over.

Goed product en snel geleverd

Een extra rooster besteld voor onze magnetron. Type invullen en bestellen. Op zondag besteld en maandag geleverd!

Goede service en snelle levering.

Snelle bezorging en uitgebreide keuze

Er was een lekkende slang in mijn vaatwasser. Ik heb en vervangende slang besteld (die ik nergens anders heb gevonden), en de volgende dag was hij al bezorgd. Mij vaatwasser lekt niet meer.

Heel professioneel

Heel overzichtelijke website en gemakkelijk het juiste onderdeel te vinden. Snelle levering.

supper snel geleverd

in een woord geweldig kunnen er vell een puntje aan zuigen .

Prima !

Snel verzending !

In één woord: Prima!

Ik heb een nieuwe deurrubber besteld voor al best een oude koelkast (Etna) De rubber werd de dag erna al geleverd en past perfect! De koelkastdeur sluit weer goed.

voortreffelijk

zeer snel geleverd, gemakkelijk besteld en juiste stuk geleverd, wat moet men meer hebben

veel keuze

snelle levering top

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.