Snel geleverd en past precies

Blij mee mijn magnetron zelf gerepareerd (wel even de veiligheidsvoorschriften gelezen op youtube) Doet weer voor 25,- ipv eenwe van 400,-

Retourzending niet terugbetaald

Na 3 weken nog altijd mijn retourzending niet terugbetaald gekregen . "We hebben ze niet ontvangen" !!??

Duidelijke site en snel geleverd

Wij hebben een zeef voor de vaatwasser besteld en deze was een stuk goedkoper dan bij siemens.

Snel

Bestelde onderdelen netjes verpakt en snel geleverd

Zeer goede service.

‘s avonds een vrieslade besteld, zoals beloofd op de website,de volgende morgen bezorgd. De vrieslade was keurig verpakt om beschadiging te voorkomen. Wij zijn zeer tevreden. Groet, Adrie

Een Braun koffie kan besteld

Mijn Braun koffie kan is kapot gevallen op de grond en ik heb een nieuwe koffie kan besteld. De bestelling werd snel geleverd.

UIterst geduldig en behulpzaam

Het team doet oneindig veel moeite om te helpen je probleem op te lossen. Na veel mailtjes over en heen kreeg ik het juiste onderdeel en werkt mijn espresso machine weer!

Goede ervaring met onderdelen.nl

Het is in goede staat en netjes geleverd

Vlotte en correcte levering, dank u

Wij zijn tevreden !

Prima webshop met keurige levering van originele onderdelen.

Uitstekende eerste ervaring met onderdelen.nl

Prima en vlot

Hier de beste prijs gehad, maar belangrijker nog: het hele proces verliep super vlot. Het ging bij mij om een onderdeel voor de vaatwasser, dus dan is het wel fijn als er wat tempo in zit!

Alles perfect en zeer snel

Alles top geregeld

Super geregeld

Wat een nette en snelle afhandeling van de bestelling.

heel goed

onderdeel paste en werd snel aan mij gezonden

VANDAAG BESTELD MORGEN GELEVERD

VOOR EERSTE KEER BESTELD EN MOOI PERFECT INGEPAKT THUIS GELEVERD GEKREGEN . TOP

Snelle levering keurig verzorgd

Precies wat ik zocht

Heb hier al meerdere vervangingsonderdelen voor mijn koelkast gekocht, niets te klagen.

slechte levering

de bezorger zou op maandag leveren .en volgens mijn camera s is hij niet geweest dan moet ik 25 uur wachten voor het pakket wat door de brievenbus kon ergens mag afhalen . jullie pakket was goed ver pakt en kon door de brievenbus en het stond ook op de stikker ,voor jullie tref het geen blaam maar zou toch kijken voor een andere bezorger.

Specifiek onderdeel airco camper snel nodig en ze hadden het!

Ik zocht een specifiek onderdeel van mijn 9 jaar oude camper airco (Dommetic) en ze hadden het onderdeel en ook nog op voorraad. Zondag besteld, maandag in huis. Super geregeld! En de prijs: zeer aantrekkelijk!

Snelle fijne service

Levering in overleg. Goed advies. Onderdelen waren goed.

Zeer efficiënt, goed ratio kwaliteit vs prijs

Gisteren besteld, de volgende dag ontvangen!

Perfect geleverd en past precies

Duidelijke site en perfect en snel geleverd. Het artikel past ook precies.

Snel een pomp modig

2 dagen voordat we op vakantie gaan stop de wasmachine ermee. Pomp kapot! Gelukkig kan onderdelen.nl heel snel leveren waardoor ik de pomp snel in huis heb en kan monteren. Originele whirpool onderdelen die perfect passen. Ook het zoeken op de website is super makkelijk als je het merk en model machine bij de hand heb. Prijzen zijn ook scherp en de bestelling wordt netjes afgehandeld vanaf bestellen tot leveren.

Top service!

Snel en in goede staat geleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is prima

Snel, makkelijk en compleet

De bakplaat die ik bestelde voldeed volledig. De bestel procedure verliep,soepel en de levering was binnen de gestelde termijn. Ik werd goed op,de hoogte gehouden van de verzending.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.