Goed.

De ene dag besteld, de andere dag in huis. Zeer tevreden.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

snelle levering ( binnen 24u) en correcte prijs.

een topper

Vlotte afhandeling

Vluggere levering dan op dezelfde dag in België bestelde spullen.

snel geleverd , juiste product.

snel geleverd , juiste product

Zeer snelle levering!

Dinsdagavond om 21.00 uur een knopje besteld, de dag erna was het al binnen.

Vlot, correct en behulpzaam voor meer informatie

Vlotte levering en behulpzaam om werkelijk het JUISTE product te vinden.

Goed en snel in huis.

Het juiste onderdeel geleverd.

Supersnel .

Zaterdag riem wasmachine gebroken, zaterdag nieuwe bestelt bij onderdelen.nl maandag ochtend bezorgd (DHL) Top Service.

Zeer tevreden !

De deurgreep van de wasdroger was afgebroken. Op zondag online een nieuwe besteld en de volgende dag al geleverd. Heel blij mee !

Mijn bestelling en levering zijn perfect verlopen en op tijd geleverd op de afgesproken datum.

Zeer goede service.

Nadat mijn product beschadigd aangekomen was , is deze direct vervangen en opgestuurd. Nieuw product is goed aangekomen. Top service!

Zeer goed en tevreden

Bakje paste precies goed! Terwijl mijn koelkast niet meer wordt gemaakt. Blij mee

Het juiste artilel, netjes verpakt en op tijd gebracht!.zeer tevreden!

Goede Service

Ik heb bij onderdelen stofzuigerzakken gekocht. Goed advies gekregen enop tijd geleverd geworden. Echt een aanrader.

Snelle en goede levering

Ik werk voor een repaicafe in Lunteren en had een onderdeel van Karcher nodig. Kon dit snel vinden en had het de volgende dag in huis. Prima service.

snelle afhandeling en levering

perfect, bestellen en levering , zonder probleem en snel

Onderdeel snel gevonden en besteld en de volgende

Duidelijke website en blij dat er ook onderdelen te koop waren voor mijn al wat oudere koel/vriescombinatie

Vriendelijk personen aan de telefoon. Heel hulpzaam bij een probleem. Vlugge levering.

Top verkoper

Heel snelle levering en alles ok.

Prima onderdeel. Snel verzonden maar trage bezorging

Het onderdeel past goed. Alleen een kleine aanpasing omdat het stekkertje vd de electra niet past, maar makkelijk te verhelpen. Snel verzonden, maar helaas stond de defecte wasmachine 3 dagen stil omdat de bezorging van DHL 3 dagen duurde voordat het afgeleverd werd. Tip: De volgende keer maar PostNL nemen voor iets meer verzendkosten. grts, /G

onderdelen keuze prima

pompje stoomstrijkijzer was defect. Pompje was niet voorradig. Foto gemaakt, geüpload en bevestiging gekregen dat leverbaar was maar pas medio december. Bestel en voortgang zeer helder gecommuniceerd. Toch nog voor de uiteindelijke bestel lever datum ontvangen. Top

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Het product was niet in voorraad maar er werd direct een alternatief aangeboden. Dat is meedenken met de klant.

Heel makkelijk om onderdelen op te zoeken.

Onderdeel besteld van stofzuiger. Heldere website, snelle levering. Super.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.