Compleet en snel

Precies elk klein onderdeeltje voor mijn Philips Espressomachine kunnen vinden. Duidelijke foto's en goed op merk en type te vinden. Levering was prima. Onderlen zijn een beetje aan de dure kant en relatief hoge leveringsterkosten voor brievenbusbezorging, maarja... dat is ook wel te verwachten.

Snelle levering en communicatie

Duidelijke website en na bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden over de levering. Alles prima in orde.

Snel en top

Snel en top produkt

Mijn ervaring is zeer goed

Het onderdeel was makkelijk te vinden, past goed en werd snel geleverd.

één woord, perfect.

een prima contact, denkt en werkt mee, goede levering. zeer tevreden, kan het iedereen aanbevelen.

Levering volgende dag

Ik had een kunststof onderdeel nodig: een zijkant van aan glasplaat van een ca 18 jaar oude koelkast. Super makkelijk en snel gevonden. Volgende dag in huis.

Kan niet beter

Duidelijke website, vlotte bestelling en levering.

perfect....!-))))

Makkelijk, snel en zelfs onderdelen uit vervlogen tijden nog op voorraad! Mij niet bellen...onderdelen.nl wel!

Precies zoals het moet zijn

Product makkelijk: - te vinden - te bestellen - te betalen en de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer

Ik blij dat deze site bestaat

Ik had een onderdeel nodig. Ik heb een van de een eerste magnetron en daar was de lamp stuk ik dacht die krijg je nergens uitgehaald. Maar gelukkig dat deze onderdelen shop bestaat. Die hadden de lamp in voorraad. De magnetron doet het uitstekend. Bedankt voor de goede en snelle levering en informatie. m.v.g Marx.bv

Snel en correcte levering

Eerst mail kontakt gehad omdat ik niet zeker was van het type nr. Zeer snel na paar uur had ik alnp respons. De volgende dag was het front geleverd, het paste perfect, dit noem ik een primavservice,

Wat fijn dat je zo gemakkelijk onderdelen kunt bestellen. Ik had een zwenkwiel nodig voor mijn stofzuiger. Ben totaal niet technisch of handig, maar door de website vond ik gemakkelijk het goede zwenkwiel. En met een instructiefilmpje kon ik het moeiteloos vervangen. Goed voor mij en goed voor het milieu.

Snelle verzending

Binnen 1 dag verzonden. Juiste onderdeel geleverd.

Top geholpen per telefoon.

Vriendelijke mensen en zeer snel bezorgd zoals afgesproken.

Goede vlotte service.

Juiste onderdeel snel geleverd!

Juiste informatie vooraf en snel het correcte onderdeel: alles in 1x goed!

Defecte Ikea Nutid6 (combi)magnetron met 'error-5'. Wat nu? Omdat deze uitvoering met wit glazen front niet zomaar te vervangen is, vond ik reparatie noodzakelijk. Hoewel ik best handig ben kon ik de stralingsunit ofwel het eigenlijke hart van de magnetron niet zomaar ontdekken. Servicelijn gebeld. Bijna direct en prettig te woord gestaan door een medewerker (Gerrit). Probleem uitgelegd. Oplossing: "ik stuur u per email een exploded view van het apparaat". Na demontage van de stralingsunit bleek het daarop vermelde onderdeelnummer (2M236-M62) licht af te wijken van het vervangende onderdeel met nummer 2M236-M42E2. Voor de zekerheid nog maar eens gebeld en door een medewerker (Remco) gerustgesteld: "dit is de goede". Onderdeel vervolgens besteld op basis van de offerte en binnen 2 dagen geleverd. Magnetron werkt weer als vanouds! Eindconclusie: alles in 1x goed. Juiste informatie vooraf, behulpzame medewerkers en snelle levering van het correcte onderdeel. En oh ja, ook nog een scherpe prijs!

Duidelijke site, snelle levering

Op de site dmv het servicenummer heel eenvoudig de juiste onderdelen kunnen opzoeken met duidelijke foto’s. Deze waren op voorraad en werden dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd.

Correct onderdeel

Correct onderdeel, gemakkelijk te bestellen, jammer dat de levering tot 2x toe was uitgesteld door Post NL

Professioneel

Helpdesk/Offerteafdeling welke snel en met kennis van reageert

super

de ene dag besteld en de volgende dag in huis. goede service

Goed.

Goed.

Snelle en correcte verzending

Goed en snel geholpen

Snel geholpen, top service

In ons geval was er een order/ bestelling beschadigd. Na een bericht en uitleg naar de klantenservice van onderdelen.nl werd er snel gehandeld en het probleem opgelost….!!! Helemaal top!!!

Top service!!

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke site om onderdelen te vinden.

Uitstekende service!

Via onderdelen.nl een aanvraag ingestuurd voor robotstofzuigeronderdelen die niet op de webshop te vinden waren. Na snelle reactie en wat mails over en weer de juiste onderdelen gevonden en besteld. Daarna ook nog eens sneller geleverd dan wat aangegeven was.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.