Snel en goed

Prima onderdeel voor mijn warmtepompdroger. Voor €12,- weer een prima werkende droger.

Zeer snelle levering!!

Duidelijke site en super snelle levering!

Duidelijke site en super snelle levering!

Excellent

Ordered my spare part late on a Sunday afternoon and was delivered on Monday morning great service well done!

Zeer snelle levering!

Wasmachine had nieuwe lagers nodig, hier hadden ze de goede , gelijk besteld en de volgende dag in huis.

Snel en correct geleverd

Duidelijke website met veel informatie

Geweldige service en snelle levering!

Een dikke aanrader, zeer professioneel, vlot en betrouwbaar!

snelle service!

Onderdelen voor mijn vaatwasser besteld. Hebben zowel originele onderdelen als imitatie. Onderdelen worden snel bezorgd en passen goed.

Super snelle levering daarom zeer tevreden .

Voor herhaling vatbaar en aan te prijzen voor anderen

snel en correct

De onderdelen voor mijn koelkast waren binnen twee dagen bezorgd! Ik had op een week gerekend.

Goede en zeer snelle service

Op zondagavond een deurrubber voor de wasmachine besteld en maandag al gelijk in huis. Super! Ook duidelijk omschreven waardoor ik zeker wist dat het ook op dit model past. Dat was bij veel andere aanbieders nog erg onduidelijk.

door het bestellen van een onderdeel kan ik mijn machine weer gebruiken!

Van mijn kenwood titanium major had de aandrijfas van de foodprocessor het begeven.Maar deze machine wordt niet meer gemaakt. Dus dat is lastig want als je een offerte aanvraagt krijg je het commentaar dat deze machine uit de productie is. En dus het onderdeel niet meer geleverd kan worden. Gelukkig heeft Kenwood iets aan de aandrijfassen veranderd. Ik heb de kleine aandrijfas besteld op het driehoekje van staal, en gelukkig doet hij het! Deze machine is eigenlijk nog helemaal niet zo oud en ik heb hem zelf nieuw gekocht voor bijna €800,- Dus het is me zeker wat waard dat hij nog een poosje meegaat.

Ik had onderdelen nodig voor mijn wasmachine maar ik wist niet de exacte naam of product omschrijving. Gebeld en het probleem uitgelegd. Ze wisten meteen om welk product, typenummer etc.. het ging. Ze stuurde een e-mail op waarmee ik het product gelijk kon bestellen. Meteen besteld en werdt geleverd op de afgesproken dag. En bij de 2e x dat ik onderdelen zocht, ging het precies zo. Voor ik onderdelen.nl belde had ik contact opgezocht met De fabrikant van het product. En daar wacht ik bij 1 product nog steeds op antwoord om welk product het zou gaan. De kennis en efficiëntie van helpen verbaasde me enorm in positieve zin bij onderdelen.nl

Goed geholpen aan de telefoon duidelijk en het bestelde was snel thuis Karin

correct onderdeel, correcte levering

onderdeel besteld, en de volgende dag geleverd. dankuwel

Heerlijk ontzorgend

Fijn als je wordt ontzorgd omdat je via de zoekfunctie gewoon direct op deze website het juiste originele onderdeel vindt. Werd ook nog eens heel snel verzonden, top.

Geen minpuntje te bekennen!

Noodzakelijke onderdelen voor een redelijke prijs

Plastic onderdeel van fijne DeLonghi koffiezetter gebroken waardoor bepaalde functies niet meer werkten. Binnen 2 dagen geleverd door Onderdelen.nl en 5 minuten later was mijn koffiezetter weer volledig bruikbaar, voor iets meer dan een tientje. Hoe makkelijk wil je het hebben?

zoals beschreven

wat er ontbrak was de knelringen voor de aan sluiting leidingen 4 stuks die 0.02 eurocent kosten bij aankoop wisselstuk die bijna 100euro kost

Boven verwachting

Geweldig snel en zorgvuldig. Proces van bestellen tot aan huis afleveren en het volgen verlopen perfect. Dank

Juiste onderdeel zeer snel ontvangen

perfect meer kan ik niet zeggen

ik moest onderdelen hebben voor een keukenmachine en bij het merk zelf kon ik niks vinden. Toen gezocht op Onderdelen.nl en daar heb ik de losse onderdelen kunnen vinden .. besteld en dagje later mooi thuis afgeleverd. En nu is het keukenapparaat weer in bedrijf.

Snelle levering en goede service!

Het bestelde product was zeer snel geleverd. Helaas voldeed het product niet en moest ik het terugsturen. De retourzending was eenvoudig geregeld. Na het retour sturen van het bestelde product werd het oorspronkelijke factuurbedrag binnen 2 werkdagen op de betaalrekening bijgeschreven. Echt mijn complimenten hoe alles geregeld is!

Vaatwasser lekt nu nog erger

Was lastig om de rubber te vervangen maar nu lekt de vaatwasser nog erger. Helaas. Items waren wel snel verstuurd en de juiste voor mijn machine.

Prima ervaring

Goed ervaring, was enkel wat oponthoud in de leverdatum. Uiteindelijk alsnog vóór de uitgestelde datum gekregen.

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.