Fantastische levering

Deurknop van Oude Liebherr koelkast perfect geleverd.

Snel, compleet, duidelijk

zondag besteld, maandag al in huis. Product was precies wat ik zocht.

Snelle service, geweldig

Gisteren om 16.30 besteld ,vandaag in huis. Super.

Snel vervangend product in huis

We hebben een iets te goedkope koelkast gekocht. Of we gaan te ruig met de onderdelen om. Gelukkig kunnen we bij onderdelen.nl altijd terecht voor nieuwe deurrekjes.

Heel vlug en perfecte communicatie!! Bravo!!

In de namiddag besteld en de dag daarna 's morgens reeds ontvangen. Prima!!

snel & goed

Ik kan weer genieten van een kop koffie.

Zeer snel en correct

Vlot en eenvoudig

Topfirma

Zeer goed product. Past perfect. En snel geleverd . Top!!!

Uitstekend geholpen om de juiste lade te vinden

Ik had een vrieslade nodig voor een IKEA koel vries combinatie. Ze hebben mij uitstekend geholpen om de juiste lade te bestellen en de volgende dag had ik hem in huis. Grote klasse

Prima uitgevoerd

Snel kunnen bestellen en snel geleverd, perfectgedaan

Goed en snel

Het te bestellen onderdeel snel gevonden,besteld en de volgende dag was het al geleverd.

Servicekosten voor beoordeling retournering te hoog

De servicekosten voor het beoordelen van het geretourneerde artikel, n.b. in gesealde verpakking, staat in geen verhouding tot de aanschafprijs.

Snelle levering en overzichtelijke website

super !

prima verzonden en goed ontvangen.ook vraag daarna correct beantwoord.

Vlot

Goed verpakt en zeer vlot verstuurd!

Met een aantal kapotte deurbakken in de koelkast, schaf je geen nieuwe koelkast aan. Dan is het ideaal als je deze los kan aanschaffen! Ze werden snel geleverd en goed ingepakt.

Helemaal top!

Zoekend naar een onderdeel voor mijn koffiemachine (koffieuitlaat) kwam ik bij onderdelen.nl terecht, duidelijke website waar veel te vinden is. Levering was met een sneltreinvaart, lekker snel in huis en weer herijken koffie kunnen maken.

Voorraad en snelle levering!

Voorraad, goede omschrijving en snelle levering!

Snelle en perfecte ervaring !!! Aanrader

Snelle en perfecte ervaring. Een echte aanrader!

Goede prijs, snel geleverd

Alles verliep soepel, niets te klagen.

Mooie afspraak

Top bedrijf!

Ik heb bij meerdere bedrijven een onderdeel gekocht daar was het artikel moeizaam te vinden. Bij Onderdelen. nl was dat zo gepiept. Bij telefonische navraag of het de juiste was direct iemand aan de lijn! Dus Chapeau!!

Volgens afspraak geleverd voor een goede prijs.

Super snelle levering.

Juiste artikel en zeer snelle levering

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.