Had per ongeluk capsule houder van mijn zoon zijn nespresso weg gegooid dus bestellen ging vrij makkelijk en vlug geleverd Thanks

Goede site, snelle levering

Mijn onderdeel snel kunnen vinden met extra info die nodig bleek. De volgende dag al geleverd...

Snel en goed

uitstekend

Vandaag bestellt, precies op tijd geleeverd: SUPER!

Dit scheelt ons een nieuwe stofzuiger - supersnel geleverd

Klein onderdeel van onze stofzuiger was afgebroken. Snel geleverd door Onderdelen.nl tegen een schappelijke prijs. Top ervaring dus!

Zeer correct

Helaas iets besteld wat verkeerd was. Maar retour zenden ging vlot en het geld retour was er ruim binnen de afgesproken 14 dagen

Top communicatie

Ruim assortiment en snelle levering!

Vandaag gezocht en besteld en morgen in huis. Onderdelen.nl maakt het waar! Zo kon ik binnen een dag mijn koffie-apparaat weer aan de gang krijgen.

uitstkend

Voor mijn koelkast zocht ik nieuwe afdicht rubbers voor het koel en vries gedeelte. Via de site lukte het mij niet om het juiste product te vinden. Via telefonisch contact werd ik vriendelijk en vakkundig geholpen. Direct kreeg ik een vrijblijvende prijsopgave. De levering was binnen een week. De rubbers zijn van goede kwaliteit en zorgvuldig ingepekt. Top product en bedrijf!

Goed product snel geleverd

Idem

Super. Het lampje voor de microgolf stuk. Nieuw lampje besteld op vrijdag, zaterdag al geleverd. Aan een faire prijs.

Zeer prettig en super snel

Was op zoek naar diverse onderdelen, kreeg via de chatbox snel antwoord, en de bestelling de volgende dag al in huis. Heb het als zeer klantvriendelijk ervaren, ga dit in de toekomst zeker vaker gebruiken.

Onderdeel makkelijk gevonden en snel geleverd

Goede kwaliteit

Wij zijn heel tevreden over de service, de geleverde goederen en de bezorging. Heel snel en correct geleverd.

perfect

Mijn bestelling voor de eerste keer gedaan. Tot in de puntjes verzorgd en geleverd. Perfect.

Goeie service, snel verzonden

Goeie service, snel verzonden

Goede service!

Goede service en snelle verzending. Binnen 24 uur na aankoop was het pakketje al bezorgd.

Mijn bestelling werd snel geleverd, de volgende dag.

Washingmachine front door glass

Everything is fine. Glass come to me in perfect shield and condition. Very fast delivery made order before 8pm friday. Before 12am saturday morning i have a package. Perfect!

Snel geleverd en makkelijk zoeken op de site

In een keer gevonden wat ik zocht makkelijk bestellen en snel geleverd

Zeer accuraat bedrijf

Goede communicatie via email. Snelle levering. Helaas paste het onderdeel niet. Retour gestuurd en heel snel mijn geld weer teruggestort. Zeer accuraat bedrijf.

Onderdeel werd vlot uitgeleverd alleen gooide DHL er weer met zijn pet mee. Hele dag thuis en dan om 19 uur we konden u niet bereiken en gaat onderdeel naar DHL afhaalpunt. Jammer dat dit vrijdagavond was nu pas maandag middag bericht dat ik het op kon halen.

Super snelle levering binnen 1 dag.. .zeer tevreden.....zou weer bestellen..bij jullie

Goede webpagina en snelle levering

Zoekfunctie op de pagina werkt prima. Product snel gevonden. Levering op de zelf uitgekozen datum. Prima service.

Uitgebreide site, top levering

Overzichtelijk, bij twijfel kan je online via type nummer kijken of het onderdeel geschikt is. Goede klantenservice

Weegschaalstraat 15

7324BE Apeldoorn

Over Onderdelen.nl

Heeft je trouwe huishoudelijke apparaat het begeven of werkt een onderdeel niet meer goed? Vaak kan een onderdeel gemakkelijk vervangen worden. Zo kun je jouw huishoudelijke apparaten nieuw leven inblazen; van je stofzuiger, wasmachine en droger tot je koelkast, oven, kookplaat, magnetron en afzuigkap. Met een assortiment van ruim 10 miljoen producten is de kans groot dat ook het juiste onderdeel voor jouw apparaat verkrijgbaar is. Repareren is de oplossing.