Alles ok van bestellen tot bezorgen.

Juiste onderdeel snel bezorgd

Ik heb een Smeg oven schakelaar gekocht, was binnen 24uur thuis. Geweldig.

Vrijdag avond besteld, volgende dag geleverd. Eest zien dan geloven dacht ik. Maar inderdaad, zaterdag geleverd.

Snel, volledig en gemakkelijk te bestellen

Een juiste en volledige website waarin alle items die gewenst zijn goed te vinden zijn. Voorraad gegevens klopten voor deze bestelling. Onderdelen waren goed verpakt en zijn daardoor goed aangekomen.

Snel geleverd voldoet

Blij het onderdeel te kunnen kopen mijn Kärcher stofzuiger te kunnen repareren, snel geleverd

Zeer snelle levering

Onderdelen waren de volgende dag al geleverd. Top! Spijtig dat ik niet alle covers van mijn diepvries niet kon bestellen. De cover voor de grote onderste lade kunnen jullie niet leveren.

Goede service advies

Ik mistte onderdelen van mn koffiemachine. Kreeg van jullie de juiste onderdelen aangemeld en kon ze erg makkelijk bestellen. Netjes binnen de afgesproken termijn bezorgt

Vandaag besteld, morgen in huis.

Van onze Miele koelkast was een scharnier kapot. De koelkast sloot niet meer goed. Een Miele scharnier is niet meer te krijgen. Een Bosch scharnier zou moeten passen volgens onderdelen.nl Inderdaad, ze passen goed en de koelkast deur sluit weer prima.

Snel besteld en ook super snel thuis

16 h na bestelling was het produkt in mijn bezit. SUPER!!!

Ik ben geweldig geholpen.

Het zijn Toppers.

Goede onderdelen site,en heel snel geleverd,

Om onderdeel te zoeken ging erg gemakkelijk,betaling goed geregeld ,en erg snel geleverd

Aanrader.

Goed advies, snelle service; ik heb niets te wensen over.

Snel en goed

Had binnen twee dagen mijn onderdeel. Prima verpakt. Website duidelijk

Kennis van zaken Snelle feedback

Op een vraag had ik dezelfde dag nog antwoord. Werd nog even gecontroleerd of het onderdeel geschikt was voor mijn type wasmachine, compleet met een tekeningetje waar het onderdeel precies zit. Volgende dag in huis. Prettig ervaring

Nog geen mening, heb onderdeel nog niet ontvangen.

Onderdeel is volgens afspraak verstuurd maar waarschijnlijk zoek geraakt bij post nl. Ga er vooralsnog van uit dat dit opgelost wordt. Zit ondertussen wel met defecte koelkast

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Goed geregeld ; precies volgens afspraak

Pakket was op tijd en goed verpakt. Juiste onderdelen precies zoals beschreven . Het onderdeel werkt nu prima in mijn apparaat ! Alles was dus TOP !!

werkt vlekkeloos

Eerlijk gezegd weinig over te melden. Ik heb besteld en vlot gekregen binnen afgesproken tijd. Wel prettig dat ik op de site meer infoo/detail van het product kon vinden dan elders (waren stofzuiger filters dus voor velen niet heel relevant maar ik wil graag wel wat meer weten) Verpakking materiaal was redelijk in verhouding tot omvang pakket.

Kwaliteit!

Op zoek naar de onderdelen van een 15 jaar oude keukenmachine kwam onderdelen.nl in beeld. 's avonds besteld, volgende dag geleverd!! En alles voor een nette, redelijke prijs. Bedankt!

Ik vind er alles

Bestelling en levering perfect

Onderdeel snel ontvangen en het werkt allemaal weer prima. Maar wel een kleine opmerking:

Volgens jullie site zou het onderdeel 480120100529 niet passen op de Whirlpool MWN 400 S. Hij past wel degelijk. U moet hier nog eens goed naar kijken. Ik heb het onderdeel toch maar besteld, omdat het volgens mij kon. Als het onderdeel niet had gepast had ik hem natuurlijk geruild. Vriendelijke groet, Wiebe Graeler

Zeer goed en snel

Onderdeel voor Philips koffiezetapparaat snel gevonden, 's-avonds besteld en volgende dag al in huis. Apparaat lekt niet meer en is weer als nieuw.

Prima ervaring

Vlot gereageerd en alles heel goed afgehandeld. Erg tevreden!

Het onderdeel past perfect. De levertijd ideaal en de prijs ook prima. Zal deze site zeker weer gebruiken indien nodig.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE