Filter

Met een aantal kapotte deurbakken in de koelkast, schaf je geen nieuwe koelkast aan. Dan is het ideaal als je deze los kan aanschaffen! Ze werden snel geleverd en goed ingepakt.

Helemaal top!

Zoekend naar een onderdeel voor mijn koffiemachine (koffieuitlaat) kwam ik bij onderdelen.nl terecht, duidelijke website waar veel te vinden is. Levering was met een sneltreinvaart, lekker snel in huis en weer herijken koffie kunnen maken.

Voorraad en snelle levering!

Voorraad, goede omschrijving en snelle levering!

Snelle en perfecte ervaring !!! Aanrader

Snelle en perfecte ervaring. Een echte aanrader!

Goede prijs, snel geleverd

Alles verliep soepel, niets te klagen.

Mooie afspraak

Top bedrijf!

Ik heb bij meerdere bedrijven een onderdeel gekocht daar was het artikel moeizaam te vinden. Bij Onderdelen. nl was dat zo gepiept. Bij telefonische navraag of het de juiste was direct iemand aan de lijn! Dus Chapeau!!

Volgens afspraak geleverd voor een goede prijs.

Super snelle levering.

Juiste artikel en zeer snelle levering

Snelle levering!

Onderdeel makkelijk gevonden. Snel geleverd. Wasmachine draait alweer!

Volgende dag bezorgd top!

Goede kwaliteit en snel bezorgd en mooie prijs!

Koelkast onderdelen handig met typechecker

Ik heb via de typechecker de onderdelen voor mijn koelkast en vriezer kunnen bestellen. Het is normaal erg lastig om zeker te weten of het het juiste onderdeel is. Alles was in orde.

Vlug

Goede en vlugge service. Makkelijk te gebruiken webshop

Snelle en nette levering

Ventilator van mijn koelkast was kapot en kon snel het onderdeel vinden op de site. Zondag middag besteld en maandag ochtend geleverd en koelkast koelt weer super. ☆☆☆☆☆

Geweldige service!!

Ik belde voor een onderdeel voor mijn koffiemachine en de volgende dag had ik het in huis.

Prima snelle levering. Top.

Prima snelle afhandeling van de bestelling.

Onderdeel van mijn wasmachine kapot. Juist onderdeel snel kunnen vinden op de website en de volgende dag al in huis.

Geweldig.

Zelfs op ons adres in Frankrijk, kregen we binnen 5 dagen het bestelde product geleverd. Wat een super klantvriendelijke dienst.

Zeer overzichtelijke website en een vlugge levering, de volgende bestelling komt eraan

Es un fraude y una estafa

We bought from Belgium a part of a device and they send by POSTnl another fraudulent company. POSTnl said that they delivered the parcel, but it never happened. Onderdelen.nl don't require to deliver a parcel to sign or show the ID of the reception. The driver of POSTnl said that he delivered the parcel but he takes with him, so in this case Onderdelen.nl said that there is not refund of money. A fraud and scam helped by POSTnl Be aware.

• ¿Nos recomendarías? No

Snel en goed geleverd

Het was eenvoudig het betreffende onderdeel op de site te vinden. De levering verliep uitstekend.

Fantastisch snelle levering

Vrijdag koffieautomaat defect, onderdelen bestellen en zaterdag alweer een koffie gezet. Top!

Perfect onderdeel

Snelle levering. Top product. Werkt perfect. Blij mee.

Ruim aanbod, voordelig en snel geleverd.

Onderdelen zijn makkelijk te vinden op basis van type apparaat of serienummer. Webshop heeft ruime keuze aan zowel originele onderdelen als alternatieven. Prijs was lager dan in vergelijkbare webshops. Bestelling is snel geleverd.

Duidelijk en prima

Mijn onderdeel moest besteld worden dus het duurde wat langer dan normaal, maar er was een datum bekend en dat was ook zo.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE