Webshop is oké, kwaliteit gekochte producten erg teleurstellend
Redelijk overzichtelijke webshop met filters die niet eens heel onhandig zijn, verzending ging snel en goed. Maar dan de producten. Ik kocht 2 sets beddengoed, heel erg basic zoals ik fijn vind: effen en 100% katoen. Daar moet je tegenwoordig al flink voor in de buidel tasten, 10 jaar geleden betaalde je hier een derde voor van wat je nu moet neertellen. Maar goed, dan krijg je lekker stevig, duurzaam, 100% katoen nietwaar? Nou, helaas niet meer. Met de verdrievoudiging van de prijs is de kwaliteit omgekeerd evenredig gedaald. De dekbedovertrekken zijn zo dun dat je er bijna doorheen kunt kijken en let op dat je geen scherpe nagels hebt, want je prikt er zo doorheen. Het glimt ook raar, alsof het met goedkope waterverf gekleurd is. De chemische geur bij het openen van de verpakking beloofde ook al niet veel goeds. En de oranje set bleek niet oranje maar terra te zijn. Die heb ik teruggestuurd. De zwarte heb ik gehouden en in gebruik genomen, maar daar heb ik spijt van, de kwaliteit is flut. Wat toch vreselijk, alles is én duur én in Chinese webshops gemaakte wegwerprommel. Zeer ontevreden over deze aankoop.