Mooie kwaliteit en snelle levering

Ik ben blij met de nieuwe lakens van een goed merk die ook nog waren afgeprijsd. Top.

‘s middags besteld, volgende dag in huis. Zo te zien prima kwaliteit, nog niet gebruikt

Bestelling komt niet volgens toezegging

Twee splittopper hoeslakens besteld. De ene kleur komt, conform belofte, de andere dag. De andere kleur mag ik, mogelijk, bijna een maand later verwachten. Gedurende het bestel traject wordt geen enkele keer melding gemaakt van 'niet voorradig'. T is ook niet dat t een dag later komt. Of er binnen een week zal zijn. De 'te verwachten leverdatum' ligt bijna een maand verder. Een bericht dat je ziet nadat je hebt betaald. Dat is kwalijk want je kunt dan ook niet meer kiezen voor een alternatief.

Zeer goede ervaring!

Alles was goed, bestellen, leveren, betaling. Prima ervaring, ga zeker vaker bestellen bij Smulders Textiel.

Mooi materiaal en snelle levering. Dekbedovertrekken nog niet gebruikt, maar ziet er keurig uit. Denk dat het wel goedkomt.

Een uitstekende voorlichting over een bepaald product

Een goede en snelle afwikkeling van mijn bestelling. Mijn grote kwaliteitsproducten.

Niet zoals wij hadden gehoopt.

Mooie dekbedovertrekken gekocht. Alleen miste er van 1 overtrek het kussensloop. Deze is, na telefonisch overleg, nagezonden. Dat was prettig maar deze sloop is scheef gestikt. Erg jammer. Koop volgende keer gewoon liever in de winkel.

Waar

Je moet weten waar je wezen moet Je verwacht het overal maar niet bij een voetbal vereniging achter het hek , en ik was nog wel de hele dag thuis

De bestelling werd snel bezorgd. Helaas met een probleem…

Na het verzenden van de klacht werd er binnen een week een bevredigende oplossing aangeboden. Deze klant is supertevreden en komt zeker weten weer eens een bestelling plaatsen!

Afwachtend

Levering van een deel voorspoedig. Na check maat dekbed, eea gewassen, blijkt dekbedovertrek op naad kapot te zijn over een 30 cm. Moest ik dus nadien. Daarbij heb ik deel vd bestelling ten bedrage van ( afgerond) € 40 nog niet ontvangen en ook geen enkele indicatie ontvangen wanneer er wel geleverd gaat worden.

Super kwaliteit

Dekbedhoes heeft tenminste een heerlijke lange instop.

Na 1 x wassen onbruikbaar

Geleverde molton en matrashoes (stretch) past na 1 x wassen op 40 graden niet meer. Onbruikbaar, zonde van het geld.

Geweldig.

Bestelling ‘s avonds geplaatst en de volgende dag afgeleverd. Producten zijn van prachtige kwaliteit. Voor mij een reden om hier vaker een bestelling te doen.

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering bestelling voldoet aan de verwachtingen

Onvoorstelbaar slecht product. Hoe kunt u dit verkopen…

Ik heb hier al over gecommuniceerd met de afd. klantenservice. De splittopperhoes is van een zeer slechte kwaliteit. Het materiaal is dun; het molton onderlaken schijnt er gewoon doorheen. De stof heeft een onaangename structuur waardoor het lichaamscontact met de topperhoes onaangenaam is. Onze vorige jersey hoes was ook bij u gekocht en was wel van een goede kwaliteit. Als ik de volgende keer bestel… wat krijg ik dan? Mijn vertrouwen in Smulders is beschadigd en dat is jammer gezien de vele goede ervaringen.

Dikke prima!

Snelle levering, mooie overtrekken. Ik had per ongeluk een flanellen overtrek besteld ipv katoen/satijn, retour ging prima en snel afgehandeld en ook de volgende dag weer de juiste gekregen.

Slechte kwaliteit

Smulders textiel wat een tegenvaller, een hoeslaken hier besteld van 180x200cm met een hoekhoogte van 35cm dus zou het groot genoeg moeten zijn voor een matras dat 160x197cm is met hoeken van 25cm hoog. Gewoon een slechte maatvoering dus !!!!!!!!. Al 10tallen jaren meestal bij Walra en Whekamp besteld en die passen altijd. Nu is dit ambiante hoeslaken van Smulders textiel veelste klein hij meet ongeveer 165x190. Wat een teleurstelling. En ja we hebben hem uitgewassen op 30gr i.v.m. een sterke verflucht. En zeker niet in de droger gedaan. Ik was al 45jaar dus daar kan het toch ook niet aan liggen. 30 euro betaald voor deze troep. Kijken wat de klantenservice gaat doen.

Beetje lang wachten..

Beetje lang wachten op de levering van de backorder (lees : bijna drie maanden), maar wat al geleverd is (lees : binnen twee werkdagen) ziet er goed uit

Goede kwaliteit, voelt goed aan! Nog niet gebruikt

Goed maar beschadigd dekbed overtrek

Goed bezorgd, maar beschadigd dekbed overtrek. aan de zijkant is het stiksel open.

Een tegenvaller.

Het pakket was keurig verpakt. Nadat ik het had uitgepakt zag ik dat van 1 sloop de bovenzijde een heel eind de stikrand los was met een bos draden er aan. Het dekbed had aan 2 zijden geen juiste opdruk maar witte randen. Van beide fouten heb ik foto's gemaakt. Doordat het verder een prachtig dekbed was heb ik het zelf met de naaimachine hersteld. Valt dus tegen dat dit moet voor een dekbed van 79 euro.

Altijd goed bij Smulders!

Wij zijn altijd tevreden over de mooie producten van Smulders

Goede kwaliteit dekbedovertrekken

Mooie dekbedovertrekken besteld, voldoet zeker aan mijn verwachting. Zeer snelle levering!

Perfecte leveringen!

Op een paar weken een aantal verschillende bestellingen gedaan. Perfectie. Zowel qua snelheid van levering, verpakking, kwaliteit. 1 item niet op voorraad, netjes geïnformeerd geweest, en asap levering erna gekregen. Ten zeerste aan te bevelen.

goede kwaliteit, snelle levering

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.