Altijd goed bij Smulders!

Wij zijn altijd tevreden over de mooie producten van Smulders

Goede kwaliteit dekbedovertrekken

Mooie dekbedovertrekken besteld, voldoet zeker aan mijn verwachting. Zeer snelle levering!

Perfecte leveringen!

Op een paar weken een aantal verschillende bestellingen gedaan. Perfectie. Zowel qua snelheid van levering, verpakking, kwaliteit. 1 item niet op voorraad, netjes geïnformeerd geweest, en asap levering erna gekregen. Ten zeerste aan te bevelen.

goede kwaliteit, snelle levering

Hele snelle levering en een groot assortiment

In Een Grote Doos geleverd

Ik heb een grote bestelling met lakens, onderlakens, dekbedovertrek en kussenslopen. De doos is inmiddels geleegd. Om te beginnen een eerste wasbeurt op koele temperatuur. Pas na het wassen, strijken en het eerste gebruik kan ik echt een behoorlijke beoordeling geven.

het voetbaldekbed voor mijn kleinzoon treft doel.

Ik bestelde een voetbaldekbed voor mijn kleinzoon. Toevallig was deze ook in de uitverkoop. Ik kreeg de volgende dag gelijk info over de levertijd. Het bleek dat het dekbed al de volgende dag werd geleverd. Super mooi en uitstekende service en levering.

Kayori denkbedovertrek

Wat een mooi en zacht denkbedovertrek. We zijn zo blij met deze zeer zachte overtrek gemaakt van satijn-katoen :). We hebben hem nog niet gewassen, maar ik denk dat deze kwaliteit mooi blijft. Indien we tevreden blijven na deze te hebben gewassen, zien jullie ons zeker terug.

Makkelijk bestellen en bezorgen

Bestelling kwam de volgende dag maar ik had een vergissing gemaakt en heb op hun advies de levering geweigerd waardoor de zending ongeopend terug ging. Ik heb aangeboden de kosten te betalen maar dat werd niet nodig gevonden. Wat een service. De website is duidelijk en overzichtelijk dus wat mij betreft is dit het goede adres voor slaapkamerproducten.

Prima kwaliteit en snel.

Makkelijk te bestellen, erg mooie kwaliteit en uitstraling, snelle levering.

Binnen een dag geleverd

De bestelde hoeslakens passen prima.

Snelle levering en klantvriendelijk

Mijn bestelling had ik om 21:00 uur gedaan en de volgende dag al in huis! Het dekbed was de dag na mijn bestelling in de aanbieding. Gelijk gebeld en binnen een half uur was de korting op mijn rekening gestort. Super en heel klantvriendelijk. En we slapen heerlijk onder ons nieuwe dekbed.

Goede service, snelle levering en goed telefonisch bereikbaar.

Reeds vaker bij Smulders Textiel dekbedovertrekken besteld. Altijd alles in orde. Echter de laatste keer werden 2 verschillende slopen bij het dekbedovertrek geleverd. Na contact met de klantenservice werd meteen een 3e sloop nageleverd, zodat ik 2 dezelfde exemplaren zou hebben. Kortom ik was al een tevreden klant en nu nog meer.

Kwalitatief goede producten, snelle levering, uitstekende klantenservice.

Kwalitatief goede producten, snelle levering, uitstekende klantenservice.

Elke avond met een glimlach naar bed

Heerlijk zacht beddengoed met een vrolijkmakend dessin

Snelle service, goed product

Op basis van de foto’s op de website 2 dekbedovertrekken gekocht. Kleuren zijn zoals op de website, en ze werden heel snel geleverd.

De stof is te dun

Het opgeruwde flanel is zo behandeld dat het flanel sterk pluist. Dit was niet wat ik van een flanellen dekbed verwachtte. Helaas.

Zeer ruime keuze voor elke portemonnee

Uitstekende website. De keuze is enorm en voor elke portemonnee. De kwaliteit van het product is uitstekend. Ik ben dik tevreden.

Kwaliteit

Via de makkelijke website een fijne keuze dekbedovertrekken kunnen uitzoeken en bestellen, die notabene de volgende dag/avond al bezorgd werden.

Goeie kwaliteit en service

Goeie kwaliteit echter was in een van de kussenslopen een klein gedeelte niet genaaid.

Ondanks de drukke periode alles snel verstuurd en op de afgesproken datum geleverd. Badlakens zien er prachtig uit en voelen heerlijk aan.

verkeerde sloop geleverd en daarna niet juist hersteld

Nadat onze bestelling van dekbedovertrekken met kussenslopen geleverd was, bleek dat er twee verschillende kussenslopen in de verpakking zaten. Na reclamatie hierover en het sturen van een foto op verzoek van Smulders zou men alsnog de juiste sloop sturen. Deze kwam vandaag binnen en was wederom de verkeerde. Na een nieuw telefoontje hierover was het bericht dat men niets meer voor ons kon doen en dat de slopen nu eenmaal uit verschillende delen van de stof worden gemaakt. Wij hebben nu weliswaar twee gelijke slopen maar niet degene die afgebeeld staan op de website en die we besteld hadden.

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit kussens, dekbed en hoezen. Ben er super blij mee!

lekker zacht en warm dekbedhoes

lekker zacht en warm dekbedhoes. Snel ontvangen

Heerlijk slapen

Onder een mooi design op een prettige, zacht stof is het heerlijk slapen.

Kloosterweg 18

4421PV Kapelle

Over Smulderstextiel.nl

Smulderstextiel.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bed- en textielproducten voor het hele huis. Het assortiment omvat beddengoed, matrassen, dekbedden, kussens, gordijnen, en andere woningtextielproducten van topmerken. Smulderstextiel.nl richt zich op het aanbieden van kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en een comfortabele winkelervaring voor zowel de particuliere als zakelijke klant.