Goede kwaliteit, denk om de kleine lettertjes

E-mail contact gehad omtrent de aanbieding dat de 50% korting werd berekend op het goedkoopste artikel. Dit werd namelijk niet duidelijk vermeld, als je erom zocht stond het helemaal onderaan de webpagina. Men zou op mijn tip de afdeling welke er verantwoordelijk voor is inlichten.

Heerlijk warme plaid!

We slapen onder een kunstwerk!

Sinds een week slapen we onder een dekbed van Venni van Beddinghouse. Naast dat katoen-satijn heerlijk zacht slaapt is het werkelijk een kunstwerk om te zien. Het ontwerp heeft ook een style-award gewonnen en dat is meer dan terecht. De prijs viel beste in vergelijk tot andere dekbedden en was binnen 24 uur geleverd.

uitstekend

zending klopte met de bestelling en snel geleverd

Prachtig dekbed, precies zoals omschreven. En een ontzettend snelle levertijd. Alles in orde

Kleuren kloppen niet met afbeelding en beschrijvinh

Goede afhandeling met klantenservice

perfect behandelde bestelling en levering

Uiterst snelle levering in stevige verpakking, maar de bode van PostNL legde het pakket aan de binnendeur na aanbellen. Hij was al weg voor ik het pakket kon controleren op schade.

Was minder dan ik had verwacht

Helaas is bij een sloop een naadje los. Als dat niet gemaakt wordt rafelt het verder. Bovenaan de dekbedhoes zitten 3 plooien in de naad gestikt.

Ik bestelde op zondagavond en had de bestelling op maandag al in huis. Geweldig. Ook over het product met ik super tevreden. Prima kwaliteit!

Sfeervol wegdromen in een mooi opgemaakt bed !...zzz....

Zeer groot aanbod van dekbedovertrekken met prachtige dessins in verschillende stoffen!! (Geldt overigens ook voor overige producten.) Prijs-kwaliteitverhouding is heel goed. De site is uitnodigend en zeer gebruiksvriendelijk. Snelle en zorgvuldige levering zoals beloofd!

goe bezig, doe zo verder

geen opmerkingen , zéér correct en "to the point"

Mooi, uitgebreid assortiment en snelle levering

Topperhoeslaken naar wens gevonden en besteld. Werd de volgende dag al geleverd. Mooi hoeslaken, ik ben er helemaal blij mee!

Zeer slecht, oplichters

Wees verstandig en zoek een andere site om je producten te bestellen. Deze winkel kun je beter links laten liggen.

Snelle levering.

Heb een koel dekbed besteld (slaap slecht omdat ik het altijd zo ontzettend warm heb) maar, kan van de koelte niet veel merken en ook is het dekbed een beetje zwaar. Maar misschien ligt het wel aan mij, heb tot nu toe nog nooit een koel en licht dekbed kunnen vinden.

Zoals gewoonlijk : perfecte afhandeling

Naar verwachting

Niets op aan te merken

Hele ruime sortering in verschillende prijsklassen en het was simpel om te bestellen. Snel geleverd, goede kwaliteit. Dik tevreden

Heerlijke lakens

Ik vind de lakens prachtig van kleur. De stof is zacht en blijft koel tijdens de nacht. De dekbedhoes is lang, waardoor je het dekbed in kan stoppen zonder dat het gaat trekken. Wat wil je nog meer?

Ik had 2 dekbedovertrekken gekocht, meteen gewassen, na een paar keer de overtrekken te hebben gebruikt, heb ik ze opgemeten. Ze zaten nl niet mooi om de dekbedden, bleken ze te smal. Ik heb contact opgenomen met Smulders Textiel, ik mocht ze gratis terug sturen en ontving meteen mijn aankoop bedrag terug. Geweldige service! Nu heb ik 2 nieuwe gekocht, nog niet opgemeten....

Teleurgesteld bij levering

Het plaatje deed me zo blij maken dacht yes dat is hem....echter bij ontvangst valt me het patroon heel erg tegen ik had echt panter motief verwacht..maar is verre familie van.... Tevens is de effen kant van de kussen bruin en de binnen effen kant dekbed overtrek zwart.... Het was maar 50 euro maar toch? ik ben met andere wat goedkopere dekbed overtrekken blijer geweest....

overzichtelijk

De site is overzichtelijk en als je er toch niet helemaal uitkomt is er nog de klantenservice die je verder kunnen helpen.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Prettige en duidelijke website, snelle en correcte levering. Mooie kwaliteit van de dekbedhoezen.

We zijn betere kwaliteit gewoon

Na het wassen was het reeds duidelijk. Neen het ligt niet aan de manier van wassen want het is door iemand gedaan met zeer veel ervaring in deze materie !… Dus zeker niet jullie paraplu open zetten !..

Mooie dekbedovertrekken gekocht.

Wij hebben bij Smulderstextiel.nl twee mooie dekbedovertrekken gekocht die ook nog in de aanbieding waren. Ze werden snel geleverd en we zijn er heel tevreden mee.

Goede kwaliteit

Het hoeslaken is van goede kwaliteit. Op de website staat: voor 23.59 uur besteld, de volgende dag geleverd. Dat klopt helaas niet. Ruim voor die tijd besteld maar de bestelling werd niet de volgende dag maar de dag daarna geleverd.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV