Erg blij met mijn dekbed; heerlijk materiaal!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat u zo blij bent met uw dekbed. Veel slaapplezier!
een hoeslaken van 89 euro (Damai Mik) besteld, volgens de beschrijving: "De zachte, soepele stof is van uitstekende kwaliteit. Katoen voelt prettig aan op de huid." Dit klopt totaal niet, het is alsof je onder een goedkoop katoenen dekbed ligt, wat totaal niet prettig voelt op de huid (ik heb goedkopere lakens die nog zachter zijn) Erg jammer!
Dank u voor uw review. Onze excuses, dat uw dekbedovertrek niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt het overtrek wassen op een 30 graden programma met een scheutje witte natuurazijn. Dit haalt de laatste resten van het verfbad uit de stof en maakt de stof zachter. Indien het overtrek daarna nog niet fijn aanvoelt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Sterk aanbevolen
Hartelijk dank en tot ziens.
Zeer ruime keuze in materiaal, designs, merken. De bestelling wordt snel geleverd, altijd dik in orde.
Bedankt en graag tot ziens.
Mooi product en snel geleverd.
Bedankt voor uw beoordeling!
De bestelde dekbedovertrekken zijn helemaal naar wens! Het hoeslaken (voor een bed van 160x200 met matras tot 25 cm (die van ons is 20) komt aan beide zijkanten en kop z'n kanten te kort. Staat erg lelijk om dan ineens het wit van het matras te zien. Dus dekbedovertrek beveel ik aan, het hoeslaken niet!
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat het hoeslaken niet goed past. U mag hier altijd contact over opnemen met onze klantenservice.
Alles ziet er prima uit en precies naar wens
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Alles op tijd en goed verstuurd
Bedankt en een fijne dag gewenst.
Prima dekbedovertrekken, mooie kleuren maar niet strijkvrij en dat is een beetje jammer.
Hartelijk dank en graag tot ziens.
Heerlijk zacht en prachtige kleuren! Snel geleverd!
Bedankt voor uw beoordeling.
Ik ben blij met de snelle bezorging. Toevallig nog niet uigeprobeerd omdat het nog niet warm genoeg was om het zomerdek erop te leggen. Misschien na 1,5 maand nog een keer een beooordeling sturen?
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hopen dat u veel plezier beleefd van de aankoop.
Kreeg netjes een berichtje dat de levering iets later zou zijn. Mooie kwaliteit lakens.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Super snelle levering. Geweldig dons kussens.
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
Ziet er mooi uit. Wij zijn er blij mee. Op de langere duur zal de kwaliteit pas tot uiting komen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Overzichtelijk aanbod van producten en makkelijk en snel te bestellen en daarna een snelle en correcte afhandeling hiervan
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop.
De kwaliteit van de stof was zeer matig. Er zat zelfs in 1 van de 2 overtrekken een gat. Beiden retour
Wat vervelend dat in een van de overtrekken een gat zat en de stof niet van goede kwaliteit is. Dat betreuren we. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat we u verder kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak.
Het is precies wat ik er van verwacht had
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn, dat uw bestelling aan uw verwachtingen voldoet.
Dekbedovertrek was er gelijk de volgende dag. Echter, ik heb nu 2x iets bij Smulders besteld en 2x heb ik het terug gestuurd. 1ex een kale witte plek op een blauw dekbed. 2ex een haal en losse draden midden in het dekbed. Jammer.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat ontzettend jammer dat u het tot 2 keer toe hebt terug moeten sturen, dat betreuren we.
Laatst een verkeerde maat besteld. laken retour kreeg mijn geld en verzendkosten terug. Dat vind ik echt netjes.
Fijn dat alles naar wens is verlopen.
er is veel keuze en moeilijk te kiezen, maar altijd tevreden.
Bedankt en tot ziens.
Mooie èn fijne dekbedovertrekken!
Hartelijk dank. Fijne dag gewenst!
Synthetisch dekbed was mijn wens ,en deze is door jullie naar volle tevredenheid geleverd.
Bedankt voor uw review en tot ziens.
website prima, makelijk bestellen snelle levering echt super.
Hartelijk dank en graag tot ziens.
Op 5 mei 2022 2 dekbedovertrekken besteld. Een week later kwam de actie 2e overtrek voor de halve prijs. Contact gehad met de klantenservice van Smulders en we krijgen alsnog het 2e dekbedovertrek voor de halve prijs. Top!
Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost.
Smulders heeft mooie kwaliteit bedtextiel. Alles werd snel en zorgvuldig afgeleverd!
Bedankt voor uw beoordeling, graag tot ziens.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV