buitengewoon mooie kwaliteit hoeslaken

De verzending van Smulders was vlot en het laken paste helemaal mooi en was overigens keurig verpakt in een stoffen tas. Absolute aanrader.

Mooi spul

Snelle service en betrouwbaar

Snel geleverd volgens afspraak

Snel geleverd volgens afspraak. Mooi product!

Supersnelle levering, goede kwaliteit

S'avonds besteld en daags erna s'middags al geleverd. Zeer mooi materiaal en ruime keus.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Volgende dag geleverd is waar gemaakt. De verpakking is keurig, het product is van goede kwaliteit

Prima kwaliteit

Snel geleverd, en product voldoet aan de verwachting

Ruime keuze, snelle levering en goed kwaliteit

Ik heb hier al vaker wat beddengoed gekocht en ben tevreden met grote keuze. En er wordt snel geleverd en de kwaliteit is uitstekend.

Prima zeer tevreden

Direct na bestelling verzonden

Snelle service en betaalgemak (betalen na ontvangst). Enig minpuntje is de dikte van het bestelde laken. Stof is een fractie dunner dan mijn eerdere bestelling maar het laken voldoet in alle oozichten.

Kwaliteit is goed

Cinderella is mooier dan walra vind ik

In één woord geweldig

Vriendelijke klantenservice heel goed geholpen Mooie kwaliteit beddengoed Heel snel geleverd tot tweemaal toe Bestel zeker weer bij Smulders textiel

Ruw en niet zacht

De stof van de hoeslakens vind ik niet lekker zacht, maar ruw en kriebelig. Te duur voor de kwaliteit. Maar wel precies de maten en kleur die ik nodig had.

Tevreden

Wij zijn 100% tevreden over het verloop inzake de bestelling .

Alles voldoet aan de verwachting

Zie boven.

Dekbedovertrek prachtige kleuren en goede kwaliteit

Snelle levering. Keuze uit zoveel mooie verschillende dekbedovertrekken. Heb een mooie gevonde dat precies past bij de kleur verf op de muur vd slaapkamer. Ben er heel blij mee.

Mooi kwaliteit dekbedovertrek en goede service

Super mooi

Wat een prachtig en zacht satijnen overtrek

Ik kreeg het pakje de volgende dag geleverd. De overtrekken waren precies waarop ik hoopte. De lakens waren totaal niet wat ik verwacht had. Terugsturen was totaal geen probleem. En met een paar dagen was het bedrag terug op mijn rekening! Perfect! Toch mis ik de ervaring van uitzoeken in de winkel…

Perfect.

Snelle levering en het product is precies wat ik graag wilde.

mooi hoeslaken maar valt groot uit

Hoeslakens ca 5cm breder dan mijn dekbedden maat. De maat niet gecheckt vooraf, nij vorige bestelling was dit wel ok. Gevolg dekbed blijft slecht op zn plaats on fe hoes, best irritant

spijt dat ik niet 2 dure dekbedhoezen heb besteldl

Het dure exemplaar is prima. Het goedkopere is niet de kleur die het leek op het plaatje, maar ern stuk lichter en dus minder mooi

Beter dan alle vorige dekbedden die wij gehad hebben.

Wij zijn er blij mee. De dekbedden voelen stevig aan en zijn een tikkeltje zwaarder dan die wij voorheen gehad hebben. Vroeger hadden wij dekens. Als 80-jarigen hebben wij ervaring genoeg met bed bedekking. Wat wij nu hebben bevalt prima.

Producten voldeden niet aan verwachting

Product omschrijving was onjuist en niet kloppend bij product

Fijn product voor een goede prijs

Hoeslakens gekocht van het merk kayori. Past goed en een goede kwaliteit.

Snelle bezorging en prima kwaliteit (dekbedovertrek van Hip)

Besteld en de volgende dag bezorg. Dekbedovertrek (Hip) goede kwalititeit.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV