1 van mijn dekbedovertrekken was na 1x wassen al kapot.. Nu wachten hoe het opgelost gaat worden
Hartelijk dank voor uw bericht. Onze excuses, dat 1 dekbedovertrek kapot is gegaan. Ik zie dat u inmiddels al contact heeft met onze klantenservice voor een passende oplossing.
Artikel was niet goed wat ik had besteld. Retourneren ging erg goed. Nu het juiste artikel gekregen en snel het geld terug
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wat jammer om te horen dat het eerst niet goed was. Fijn dat het spoedig wel goed was. We zien u graag terug.
Heel tevreden over de aankoop
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Geniet van uw aankoop en tot ziens.
Goed1
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
Goede kwaliteit past perfect
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen, geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
Ik heb nu voor de eerste keer het Snoozing dekbedovertrek in gebruik, en de stof begint nu al te pillen. Het overtrek is ook slordig in elkaar gezet, geen rechte naden. Op de foto zag het er ook mooier uit.
Hartelijk dank voor uw review. Het is bij flanel gebruikelijk dat er wat pluizen ontstaan, omdat het een opgeruwde stof betreft. Hierdoor kunnen er losse haartjes in de stof zitten, die bij een eerste gebruik loslaten en pluisjes veroorzaken. Na een of twee wasbeurten zou dit beduidend minder moeten zijn. Om het laatste pluis te verwijderen kunt u het overtrek op lage temperatuur in de droger doen. Wanneer het dekbedovertrek pluizen af blijft geven , kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Slopen slecht genaaid open stukken gerafeld Dekbed hoezen scheve stiksels zeerslordig genaaid maatverschil tussen onder en boven 3 cm Mooie verpakking Alles met heel veel gekreukte hoezen
Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend, dat u uw bestelling niet in goede staat heeft ontvangen. Onze excuses. U kunt contact opnemen met onze klantenservice. Samen met u kijken we dan naar een passende oplossing.
Bestellen - prijs en kwaliteit + bezorging prima.
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Fijn, dat u de gehele service goed vindt.
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht en schrok van de prijs/kwaliteit. Toen het dekbedovertrek gebracht werd was ik op slag " verliefd " op de heerlijke zachte tutlapjes stof. En die kleuren precies als op het plaatje. Alles was perfect daarom enorm tevreden.
Dank u voor uw beoordeling. Wat leuk om te lezen, dat u "op slag verliefd" was op uw ontvangen bestelling. Nog veel plezier met uw overtrekken.
Mijn 1e bestelling heb ik retour moeten doen vanwege dat het kapot was… daarna opnieuw bestelling gedaan en die was goed dacht ik tot ik hem na 1 week uit de wasmachine haalde en hem buiten ophing toen zag ik dat er alsnog een gaatje in het dekbed zit. Pffff baal er echt van want had zulke goede berichten gelezen over jullie en nu koop ik voor de 1x iets bij jullie en het gaat mis.. echt heel erg jammers. Heb toch 65 euro ervoor betaald.
Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses, dat uw nieuwe dekbedovertrek een gaatje vertoonde na het wassen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie, dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice.
Produkt voldoet aan verwachting en snelle levering.
Hartelijk dank voor uw review. Graag tot een volgende keer.
Mooie kwaliteit en hele mooie kleuren
Dank u voor uw goede review. Veel plezier met uw aankoop.
ziet er keurig uit super levering
Hartelijk dank voor uw 5 sterren en graag tot ziens.
Omdat het toch een kinderstrandlaken is, had ik verwacht dat de kwaliteit vd stof veel zachter zou zijn, dit is niet het geval. Dit is een slechte koop geweest, en prijs- kwaliteit klopt helemaal niet!
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat de kwaliteit niet naar wens is. Dat betreuren we. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak.
Zeer tevreden, heb wel een grotere maat besteld en geleverde kleed is retour gegaan.
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling over de ruime keuze op onze website en onze klantenservice.
Geweldig. Snelle levering.
Dank u voor uw review.
Makkelijk bestellen, snelle levering. Ook telefonisch contact was prettig.
Hartelijk dank voor uw 5 sterren. Graag tot een volgende keer.
Hoslaken werd snel geleverd, duidelijke info gehad over levering. Prima kwaliteit laken,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Heel vele keuzemogelijkheden, netjes gegroepeerd. Ietwat aan de duurdere kant, maar site heel overzichtelijk, handige bestelprocedure en veilige goede betaalmogelijkheden.
Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens. Goed om te lezen, dat uw onze website prettig in het gebruik vindt.
Ik heb 2 dure dekbedhoezen gekocht die onder het kopje katoen staan. Prachtige velvet dekbedhoezen. Maar ik hou van alles natuurlijk en deze dekbedhoezen zijn niet van katoen. Ik had beter moeten lezen maar vind het niet oke dat ze onder katoen vermeld staan
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat het voor u niet duidelijk was, dat betreuren we. Indien het artikel ongewassen, ongebruikt en in de originele verkoopverpakking zit, kunt u het kosteloos naar ons terugsturen.
De bestelling is makkelijk en duidelijk om te doen. Het wachten op je bestelde spullen duurt nooit langer dan 1 dag. Het zit keurig netjes verpakt en je krijgt waar je om vraagt. Ik heb in het verleden al heel veel beddegoed besteld en ben zeer tevreden over Smulders textiel. complimenten voor iedereen, en ga aub zo door in de toekomst. Vriendelijke groet, Gerry van Schaik. Waalwijk.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en compliment. Fijn om te lezen, dat u een tevreden klant bent van ons. Graag tot een volgende keer.
Van de logistieke processen uit gezien :top!!! Maar van het product iets teleurgesteld, de binnenkleur niet "taupe", een donkerbruin. Het Materiaal wat dun en niet zo hoogwaardige kwaliteit als verwacht!!!
Wat jammer dat het materiaal net naar wens was. Uiteraard kunt u een artikel na beoordelen binnen 30 dagen retourneren. Als het pakket is ontvangen, zullen wij u crediteren voor het betaalde bedrag.
Je besteld het een en je krijgt iets anders.....
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen, dat betreuren we. We zien dat de retourzending al verwerkt is.
Dank u voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Goede kwaliteit snelle levering goede prijs
Dank u voor uw review.
18 Kloosterweg