Snelle levering en heel fijn dekbedovertrek!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent, veel plezier van uw aankoop!
Super snel bezorgd en heel tevreden over de kwaliteit van dekbed en ook de molton.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het doet ons goed dat u tevreden bent.
Ik heb nu 3 X een bestelling gedaan en alle 3 X echt de volgende dag afgeleverd. De kwaliteit en kleur van het textiel is zoals het op de website staat afgebeeld en omschreven. Top!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons. Graag tot een volgende keer.
Snel en goed verpakt verzonden, mooie kwaliteit product
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Graag tot een volgende keer.
Xx
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling.
Heb het dekbedovertrek met de vinkjes en mussen gekocht, flanellen stof. Lekker warm voor in de winter, in de zomer te warm.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Flanel is inderdaad echt een materiaal voor in de koudere perioden. Veel plezier van uw aankoop.
Goede kwaliteit, op tijd geleverd en uitstekende communicatie.
Dank u voor uw goede review en dat u zo tevreden bent over het gehele bestelproces. Graag tot ziens.
Wat wel erg tegenviel was het feit dat beide verpakkingen (plastic) gescheurd waren. Als het een kado was geweest, was ik hier niet blij mee geweest ☹️ Bij aanbevelen heb ik ja ingevuld maar dan moet wel de verpakking heel zijn. Gaat om de plastic die om de overtrekken zit
Hartelijk dank voor uw review. Wij begrijpen, dat het verveld is, dat de plastic verpakking kapot is gegaan. Onze excuses.
Dit is echt wat je noemt een heeeeerlijk plaid. Zacht, warm en groot genoeg. Een hele goeie aankoop.
Hartelijk dank voor uw 5 sterren. Geniet van uw heerlijke plaid.
Snelle bezorging, prima verzorgd
Dank u voor uw beoordeling.
Niks meer aan toe te voegen
Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens.
Mijn 1ste keer besteld,maar alles ging prima snel geleverd en prima dekbedovertrek
Fijn dat uw eerste bestelling bij ons zo vlotjes verlopen is. Graag tot een volgende keer.
Ruime keuze aan flanel dekbedhoezen. Het flanel is wat dunner dan ik gewend ben maar het staat prachtig en slaapt heerlijk. Er is een enorme keuze aan mooie prints. Het liefste heb ik knopen aan de onderzijde zodat het dekbed beter op zijn plek blijft, maar alles lijkt tegenwoordig alleen een lange instopstrook te hebben. Dan maar vaker opschudden.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. De meeste dekbedovertrekken hebben inderdaad een dubbel doorlopende instopstrook. Wel hebben wij een aantal overtrekken met drukknopen in ons assortiment, maar de keuze is hierin beperkter.
De levering was zoals gewoonlijk snel De overtrekset is erg mooi Mooie kwaliteit en ziet hetzelfde uit als op de foto Ik ben erg tevreden
Dank u voor uw goede review. Fijn om te lezen, dat het dekbedovertrek u zo goed bevalt. Graag tot ziens.
levering prijs en kwaliteit zijn top
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier van uw aankoop.
Kan niet beter. Prachtige dekbedhoes, nog in de aanbieding ook. s avond besteld, volgende dag in huis. Blijft mooi in de was, geen krimp, materiaal is zoals verwacht, prima produkt.
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat de bestelling aan uw verwachtingen voldoet.
Bestelling op tijd ziet er mooi uit
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Bestelling geplaatst. Snel geleverd. Product naar mn zin .
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Net een mail gestuurd dat er geen kussensloop bij de overtrek zat, binnen 5 minuten had ik antwoord dat ze een nieuwe sloop opsturen. Wat een aanrader is dit bedrijf.
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat er een kussensloop mist in de bestelling. Fijn dat we het voor u hebben kunnen oplossen. We wensen u veel plezier met uw aankoop.
Ik heb al vaker bij smulderstextiel besteld Altijd prima hoeslakens en dekbedovertrekken
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
De levering van het pakket was precies op tijd/afspraak. Ik vond dat heel fijn.
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens.
prettig om in te kopen
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Mooi materiaal
Bedankt! Veel plezier met de aankoop.
goed , niks aan te merken
Heel graag tot een volgende keer. Bedankt!
Ik ben zeer tevreden, de leveringen zijn snel en altijd netjes verpakt. Ruime keuze.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens is.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV